Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Skodbjerge

Skodbjerge er sommerhusudlejning og naturoplevelser på Holmsland Klit

Skodbjerge er et område med private sommerhuse som ligger på Holmsland Klit mellem Haurvig og Bjerregaard. I vest indbyder en bred sandstrand til solbadning, svømning i vesterhavet, boldspil, drageflyvning og jagten efter rav. Den noget roligere Ringkøbing Fjord med naturreservatet Tipperne er derimod et eldorado for ornithologer, og dem der gerne vil blive det. Lige syd for Skodbjerge finder I ferieområdet Bjerregaard, hvor der er købmandsforretning, hesteudlejning og minigolf. Er det forretninger I gerne vil se, så skal I køre de få kilometer til Ringkøbing, hvor der er rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder.

Naturen i Skodbjerge på Holmsland Klit

Overalt i området er der vandre- og cykelstier, som fører jer gennem et smukt klit- og hedelandskab. Ved landevejen i nærheden af Haurvig kan I se gamle sømærker fra det 19. århundrede, som var søfolkenes GPS dengang. Husby Klitplantage er et 1100 ha stort skovområde, der består af et kuperet klitlandskab, som ved kysten er beplantet med lyng og klitgræs. Længere ind mod baglandet møder man fyr- og granbevoksning. Der er overalt markerede vandre- og cykelstier. Når I bor i sommerhus i Skodbjerge, skal I besøge Urfuglereservatet, som er et meget smukt naturområde. Der er overalt afmærkede vandrestier i plantagen. På en af ruterne har I en meget fin udsigt til Vind Urfuglereservat, som er på ca. 400 ha. Den sidste urfugl man har set i Danmark forsvandt i 1997. Toftum Bjerge ligger ca. 7 km nord for Struer ikke langt fra Humlum. Det er et fantastisk smukkt naturlandskab med en kystlinie på ca. 15 km, der har meget karakteristiske skrænter, som gør Toftum Bjerge velegnede til hang- og paraglidere.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Sommerhusudlejning i Skodbjerge byder på private sommerhuse, der alle ligger på store naturgrunde bag klitterne. Skodbjerge er et decideret område med sommerhuse, og hvis man gerne vil se forretninger, så skal man køre til Ringkøbing. Her i Skodbjerge kan i leje sommerhuse af enhver slags gennem sommerhusudlejning.com. Der er alt fra mindre, billige sommerhuse til store luksus sommerhuse. I kan vælge et luksus sommerhus med spa og sauna eller et luksus sommerhus med det hele også pool. I Skodbjerge kan I se nye moderne sommerhuse og gamle renoverede feriehuse med bindingsværk og stråtag. Hvis I kan tage en hurtig beslutning, kan I nemt finde et billigt sommerhus i Skodbjerge, ved at vælge vores Last Minute tilbud.

Aktiviteter og attraktioner

Feriebyen Hvide Sande er et meget populært udflugtsmål, der ligger midt på Holmsland Klit. Fiskerihavnen er i dag den 5. største af sin art i Danmark. I denne livlige by som ligger 13 km nord for Skodbjerge, er der museer, restauranter, diskotek og gode indkøbsmuligheder. Har I nogensinde været på en fiskeauktion? Så har I muligheden, når der om sommeren bliver gennemført fiskeauktioner for turister i Hvide Sande. De modige blandt jer kan også prøve at stå på vandski, når I besøger en kabeltrukken vandskibane i Hvide Sande. Det interessante hjemstavnsmuseum Abelines Gaard var strandfogedens bolig i 1860. Det er som om tiden har stået stille i over 150 år. Skodbjerge er også et godt udgangspunkt for udflugter i baglandet. Familienpark West er et lystfiskerparadis for hele familien. Hele 3 fiskesøer, en børnesø med mange fisk og en fiskeplads ved Hover Å garanterer for jeres succes. Foruden en badesø, grillpladser og cafeteria er der desuden 30 andre aktiviteter. En af dagene bliver der helt sikkert serveret stegt fisk til aftensmaden i jeres sommerhus. Baboon City i Herning er den største forlystelsespark under et tag i Danmark. Her er der hele 9000 m2 og mere end 200 forskellige aktiviteter I kan boltere jer med. Benyt også lejligheden til at besøge den enestående Nationalpark Vadehavet. Den strækker sig over et område nord fra Esbjerg og helt ned til den tyske grænse. Nationalparken hører til de 10 vigtigste fugleområder på jorden. I vores moderne tidsalder er der nok ikke nogen, der kan forstille sig hvad et fattighus er. Der blev i 1816 opført et fattighus til kæltringen Johannes Axelsen og hans familie på Ørre Hede. Senere blev der yderligere opført 5 fattighuse på stedet som derefter fik navnet Sammelstedby. Besøg stedet og forstil jeg hvordan det var at være fattig for næsten 200 år siden. Vælg sommerhusudlejning i Skodbjerge og få råd til det hele.