Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Fanø, Nordby

Nordby er hovedstaden på ferieøen Fanø

Også indenfor sommerhusudlejning er Nordby Fanøs hovedstad. For at komme til Ferieøen Fanø skal man tage med bilfærgen fra Esbjerg Havn. Overfarten tager ca. 12 minutter indtil færgen lægger til ved færgelejet i Nordby. Når man ved ankomsten betragter havnepromenaden får man med det samme et indtryk af hygge ved synet af de maleriske huse fra det 19. århundrede. Fra den lille havn har man en flot udsigt over vadehavet mellem Fanø og Esbjerg. Herfra kan man også se sælerne i en afstand af 50 meter ligge på en sandbænk og nyde solens stråler. Nordby er med sine 2800 indbyggere den største by på Fanø. Den idylliske ferieby med sin små gyder og gamle huse med stråtag inviterer til en tur gennem byen og til sommerhusudlejning. I Nordby og Rindby er der gode muligheder for at købe ind til ferie i privat sommerhus, og hvis I er til shoppingture eller storkøb kan I gøre det på gågaden i Esbjerg eller i det store indkøbscenter i Esbjerg Nord.

Naturen i Nordby på Fanø

Når man går en tur til udsigtspunktet Kikkebjerg macht, har man en fantastisk udsigt over Nordby og de mange sommerhuse samt vadehavet mellem Fanø og Esbjerg. Den bedste måde at udforske øen Fanø på er med cykel. Overalt er der gode cykelstier som fører én gennem skovområder, over klitterne, gennem hedelandskab og forbi små søer. Ferieøen Fanø har et godt netværk af cykelstier som gør det muligt for feriegæsterne der bor i privat sommerhus at udforske øen på en behagelig måde. I skoven Fanø Klitplantage er der også en naturlegeplads med forhindringsbane hvor der er masser af plads til børnenes leg.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Ligesom de fleste steder ved de danske kyster er der også her områder med private feriehuse. En del sommerhuse bliver udlejet til feriegæster fra det meste af Nord- og Vesteuropa gennem sommerhusudlejningen.com. Udvalget af sommerhuse er stort, hvor der er store luksus sommerhuse samt en del mindre billige sommerhuse. Der findes sommerhuse i alle prisklasser og kvalitetskategorier, men uanset om det er et billigt sommerhus eller luksus, så er kvaliteten generelt høj. Er I kun 2 personer, kan I få billige sommerhuse med op til 20 % rabat. Dette gælder ikke kun Last Minute sommerhuse, men det tilbydes oftest udenfor sæsonen. De fleste sommerhuse her på Fanø ligger i plantager, hedeområder og i klitterne. Fra området med private sommerhuse er der aldrig langt til stranden. Når man elsker naturen er sommerhusudlejning på Fanø perfekt for familiens ferie. En af fordelene ved sommerhusudlejning i Nordby er, at man har naturen lige foran døren og så bestemmer man selv farten. Det er som at være hjem hos sig selv, men her er der tid til afslapning og fordybelse. Et helt standard billigt privat sommerhus er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og bad. Alle sommerhuse er indrettet med møbler, diverse pynt og køkkengrej samt service og bestik. Som regel er det kun sengelinned, toiletpapir, håndklæder, viskestykker, håndsæbe og rengøringsmidler man skal tage med i sommerhus i Nordby.

Aktiviteter og attraktioner

På spadsereturen gennem denne maleriske ferieby kommer man forbi små butikker, restauranter og caféer hvor man kan hygge sig over en kop kaffe eller te med lækre danske kager. Byens kulturliv er meget mangfoldigt. Hvert år bliver der afholdt Jazz- og Bluesarrangementer. Godtfolk Festival præsenterer ny og gammel folklore. I byens caféer og dansecaféer sørger både kendte og ukendte kunstnere for god underholdning. I kan også gå på fisketur både på havet og ved en fiskesø, nyde en ridetur på hesteryg, spille golf, cykle eller vandre gennem det smukke område eller forkæle sig selv med skønhedsbehandlinger og massage. Hvis der ikke er strandvejr, så kan man jo gå i badeland. Ellers sørger Tønder Museum, Zeppelin og Garnisons Museum i Tønder og et besøg på Schackenborg Slot, for god afveksling. Byen Møgeltønder er velbevaret og fremstår meget autentisk, ligesom for 200 år siden. Man kan også besøge nogle af de mange gallerier og kunsthåndværkere på øen og på fastlandet. Sommerhusudlejning i Fanø Nordby et et godt udgangspunkt for aktiviteter på Fanø samt et ophold i fred og ro for hele familien.


 
  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Nordby Sommerhus, Fanø, Nordby

   Reg.nr.: 28-1202

   900 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring