Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Houstrup

Houstrup – En idyllisk ferieby med sommerhuse ved Danmarks Vestkyst

Houstrup er en fredelig og idyllisk ferieby ved den Jyske Vestkyst, og er meget kendt for sommerhusudlejning. Det store område med private sommerhuse ligger få km syd for Nymindegab og 2 km fra vandkanten bag de høje klitter. Her er kilometerlange hvide strande, horisonten ligger lavt og skovene er lyse og venlige. Houstrup ligger inde i baglandet, kun få km fra Vesterhavet, mellem hvide sandklitter og et smukt og beskyttet naturområde. I Houstrup er der en hyggelig restaurant, hvor I kan spise og drikke til rimelige priser. Der er også en dagligvarebutik, hvor I kan købe det mest nødvendige ind til jeres ferie i sommerhus. Kun 7 km fra Houstrup ligger den fredelige ferieby Henne, hvor der er en hel del spisesteder, som tilbyder kulinariske specialiteter fra hele Danmark. Alt dette kan I nyde til rimelige priser her i byen. I Henne er der også gode indkøbsmuligheder, og iøvrigt er Henne også et kendt område indenfor sommerhusudlejning.

Naturen i Houstrup på Vestkysten

Houstrup skaber den perfekte ramme omkring jeres ferie i sommerhus. Det populære feriested, som ligger godt beskyttet bag sandklitterne, er med sit klare vand og de børnevenlige strande ved kysten meget velegnet til familier med børn. Houstrup er omgivet af strande, skove og et nydeligt og fladt landskab, som er velegnet til aktiviteter som vandring, ridning og cykelture. Houstrup er kendt for sine endeløs lange hvide sandstrande, det friske blå hav og det flotte klitlandskab. Dette populære feriested er en lille oase her ved Vesterhavet, hvor I kan opleve en dejlig afslappende ferie i sommerhus. En udflugt til det nærliggende naturreservat Blåbjerg Klitplantage er en fantastisk oplevelse. Her venter blå søer, idylliske hedelandskaber og klitter på jeres besøg. Naturreservatet ved Houstrup ligger tæt ved jeres sommerhus. I kan nyde den pragtfulde natur til fods, med cykel eller højt til hest. En tur gennem dette naturreservat er en smuk oplevelse hele året rundt, især om efteråret, når træerne er blevet forgyldt og den friske efterårsluft skaber en eventyrlig atmosfære. Houstrup er det perfekte feriested for dem, der elsker naturen.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Houstrup

Området med de private sommerhuse ligger et par kilometer fra den lange, hvide sandstrand, lige bag den smukke Blåbjerg Klitplantage. I skal være opmærksomme på at det tager ca. 20 minutter at gå til stranden. Fra jeres sommerhus i Houstrup har I den perfekte base for udflugter til de mange seværdigheder og aktiviteter der findes ved Vestkysten. Når I bor i et privat sommerhus, som I kan leje til billige penge gennem sommerhusudlejning.com, har I naturen lige foran døren. Når I står udenfor, kan I høre havet og fornemme duften af træerne fra den nærliggende skov. Den lave horisont, de bløde skyer og det helt specielle lys her ved havet, får tankerne til at flyve. I Houstrup er der mange private sommerhuse, som har en flot beliggenhed i den maleriske natur, der indbyder til spændende udendørs aktiviteter. Her ligger det friske Vesterhav jo lige rundt om hjørnet. Selvom I godt kan finde billige sommerhuse, er Houstrup mest kendt for de større luksus sommerhuse. Mange sommerhuse er de senere år blevet moderniseret, og har i dag alle moderne bekvemmeligheder og luksus udstyr. Her er nanturligvis spa og internet, og mange sommerhuse har også swimmingpool.

Aktiviteter og attraktioner

Området omkring Houstrup har gode betingelser for dem, der ønsker at fiske, vandre eller cykle. Den kilometerlange, hvide sandstrand i Houstrup indbyder til solbadning, surfing, svømning og dykning. I Henne er der flere restauranter og caféer samt et diskotek. Desuden er der mulighed for at benytte vandland og minigolfbane. I Henne by er der også lysestøberier, glaspustere, ravsliberier samt antikvitetsforretninger, som I kan besøge. Tag en tur på Hvalmuseet i Nymindegab, hvor I kan se skelettet af en 12 m lang kaskelothval, som i 1990 strandede på stranden ved Nymindegab. Blåbjerg Egnsmuseum fortæller egnens historie fra oldtiden og frem til vore dage. Tirpitz-stillingen i Blåvand er en genåbnet bunker, der viser en udstilling om stillingens rolle i det tyske kystforsvar under 2. verdenskrig. En udflugt til storbyen Esbjerg, som ligger en times kørsel fra jeres sommerhus, er en spændende oplevelse for hele familien. Her er der gode indkøbsmuligheder med et rigt udvalg af gode og billige tilbud i de mange forskellige butikker på gågaden. I Esbjerg kan I også besøge Fiskeri- og Søfartsmuseet. Efter en anstrengende shoppingtur i Esbjerg har I mulighed for at nyde et godt måltid mad i en de danske Kroer på vejen. Her kan I nyde noget godt dansk mad og et glas øl eller vin til rimelige priser. Houstrup byder hele året rundt på spændende oplevelser, som I sent vil glemme. Fra jeres sommerhus i Houstrup er der ikke langt til Vikingerne i Bork Vikingehavn. Her er der et Vikingemuseum, hvor I kan opleve hvordan det var et være Viking i Danmark for 1000 år siden. Oplev den danske vestkyst i et privat luksus sommerhus i Houstrup.