Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Nymindegab

Hold ferie i privat sommerhus i populære Nymindegab ved Vesterhavet

Det gamle fiskerleje er Nymindegab i dag et fredelig og populært ferieområde indenfor sommerhusudlejning. Her er I tæt på både klitter, hav og fjord, og I kan nyde den pragtfulde natur i Ringkøbing Fjord med fuglereservatet Tipperne, opleve spændende seværdigheder, holde en aktiv ferie eller bare slappe af. Der er indkøbsmuligheder til jeres ophold i sommerhus, spisemuligheder på Nymindegab Kro, friske rundstykker i Nymindegab Bageri, dejlige heste på Nymindegab Ridecenter og et hvalskellet på Nymindegab Museum. De nærmeste større byer er Skjern og Varde, der begge ligger ca. 30 km fra Nymindegab. Dér har I gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Nymindegab Strands parkering befinder sig kun 1300 meter fra byen ved den dejlig brede sandstrand, og derfra er der kun 300 meter ned til Nordsøens vilde våger. I Nymindegab er der lagt op til badeferie med familien med kun korte afstande til de mange seværdigheder og aktiviteter i området. Bork Vikingehavn i øst, Fiskeriets Hus i Hvide Sande mod nord, Fuglereservatet Tipperne med observeringstårne, Hemmet Fiskesø i nordøst, Bowling Center i Tarm, Skjern Enge mod nordøst, Ølgod Put & Take i øst, Bækhuse Fiskesø i sydøst, Årgab Put & Take mod nord, Mejerimuseet Hjedding syd for Ølgod, Lunde Kro, Farm Café ved Nørre Nebel og StudioKeramik ved Kragelund i syd befinder sig alle sammen indenfor ½ times kørsel fra de private sommerhuse i Nymindegab.

Den vilde natur omkring Nymindegab ved vestkysten

Nymindegab er omgivet af Landtangen Holmsland Klit i nord og Vesterhavet i vest. Øst for Nymindegab ligger Fuglereservatet Tipperne i bunden af Ringkøbing Fjord, samt Bork Havn. I sydlig retning befinder et hedeområde og Blaabjerg Plantage sig. Tipperne er et fuglemekka, hvor tusindvis af trækfugle observeres af ornithologer og fugleelskere som ofte bor i sommerhus i området. Der er i området også andre skov og naturområder som Vostrup Plantage, Nørre Bork Plantage og Skjern Å deltaen i nord, der indbyder til cykel- og lange vandreture. I skal også prøve en tur til Blåbjerg, som ligger i gåafstand fra feriebyen Henne Strand. Den er med sine 64 meter Danmarks højeste klit. Her venter jer også blå søer, idylliske hedelandskaber og klitter. Holmsland Klit er kendt for sine endeløs lange hvide sandstrande, det friske blå hav, den stille Ringkøbing Fjord og det flotte klitlandskab. Dette populære ferieområde er en dejlig oase her ved Vesterhavet, hvor I kan opleve en afslappende ferie i privat sommerhus. Det lave og rolige vand i Ringkøbing Fjord danner perfekte betingelser for sikker surfing, især for nybegyndere. Men også den rige flora og fauna i hedeområdet Lønborg Hede og ved den vandrige flod Skjern Å er helt enestående.

Book et billigt sommerhus tæt på den fascinerende vestkyst

Området med sommerhuse i Nymindegab ligger ved Ringkøbing Fjordens udløb nord og syd for landevejen. Der ligger også private sommerhuse i klitlandskabet vest for Nymindegab. Et sommerhus befinder sig her på åbne klitgrunde med lav vegetation. Mange af de private sommerhuse ved Nymindegab bliver udlejet gennem sommerhusudlejning.com til turister der ønsker friheden til selv at kunne tilrettelægge deres ophold midt i naturen. I Sommerhusområderne langs den Jyske Vestkyst er der private sommerhuse i alle størrelser og I finder nemt et billigt sommerhus i Nymindegab. Selv et billigt sommerhus har høj kvalitet, og et sommerhus er inddelt i bad, køkken, soveværelse og stue. Private sommerhuse er indrettet således at disse dækker feriegæsternes behov og danner et godt udgangspunkt til udflugter og aktiviteter i området. Mange af de billige sommerhuse har også en brændeovn og legeredskaber for børn. I Nymindegab er der mange private sommerhuse, som har en flot beliggenhed i den maleriske natur, der indbyder til udendørs aktiviteter. Det friske Vesterhav ligger jo lige rundt om hjørnet. Her hører windsurfing, drageflyvning, lystfiskeri, vandreture, cykelture, ridning og observering af fugle til turisternes mest populære beskæftigelser. Et ophold i privat sommerhus med jeres familie behøver ikke være dyrt. Prøv en 2-ugers Sparferie udenfor højsæsonen hos sommerhusudlejning.com og book et billigt sommerhus. I kan hurtigt køre til Nymindegab, og derfor finder mange et Ladt Minute sommerhus til ferien.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Nymindegab

Ved Nymindegab er den gamle redningsstation blevet omdannet til et interessant museum, hvor I kan opleve historier om de skibe, der igennem tiderne er strandet på Vestkysten ved Nymindegab. I Nymindegab kan I desuden se et par beviser på byens fortid som fiskerleje. Der er små huse, som før blev brugt af fiskerne til opbevaring af fiskegarn og andre redskaber, samt en gammel fiskekutter. I kan se dem ved Ringkøbing Fjordens udløber på højre side af landevejen, når I kører mod nord. Egnsmuseet Abelines Gård, få km mod nord, er en 130 år gammel strandfogedgård ved Haurvig på Holmsland Klit. Her kan I få et indblik i livet på Vestkysten i første halvdel af 1900-tallet. I Bork Vikingehavn kan I opleve et rekonstrueret vikingehus samt flere vikingeskibe. Tag også en tur til det 1000 m2 store Nordsø Badeland, 6 km syd for Hvide Sande. Det har altid 30 graders varmt vand også når der er dårligt vejr udenfor. Blåbjerg Egnsmuseum fortæller egnens historie fra oldtiden og frem til vore dage. På museet Fahl Kro overfor Bork Vikingehavn vises hvert år en ny udstilling med naturkunst af forskellige kunstnere. Ølgod Museum i øst fører jer over 150 år tilbage til en helt anden verden. I næsten alle byer ved den Jyske Vestkyst bliver der om sommeren arrangeret loppemarkeder om weekenden. Mange steder optræder musikere, kunstnere og artister for at underholde feriegæsterne. I de fleste badebyer bliver der også udgivet en årlig aktivitetskalender, som I kan få på turistbureauet. Der er også god udflugtsmuligheder mod syd. Tirpitz-stillingen i Blåvand, Ribe Vikingecenter, Løveparken i Givskud og Fiskeri- og Søfartsmuseet Esbjerg er spændende udflugtsmål. Velkommen til oplevelser og sommerhusudlejning i populære Nymindegab på vestkysten.