Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Søndervig

Søndervig er en livlig badeby på den jyske vestkyst med skønne sommerhuse

Søndervig ligger mellem det barske Vesterhav og den rolige Ringkøbing Fjord, i den nordlige del af Holmsland Klit. Her hvor fjord og hav flyder sammen, er det hedelandskab og høje klitter der dominerer området. Ved Ringkøbing Fjordens rolige vande har både professionelle og nystartede kite- og windsurfere rigtig gode betingelser. Nogle turister overnatter på campingpladser og badehoteller, men rigtig mange vælger sommerhusudlejning, og overnatter i de talrige private sommerhuse i området. I Søndervig Supermarked kan I købe ind til ferien i jeres sommerhus. Hvis I gerne vil shoppe, så er Ringkøbing lige det rigtige sted med mange butikker i gågaden. Hotel Strandkrogen er et godt sted, hvor I kan spise nogle af områdets specialiteter.

Naturen i Søndervig

Her i denne del af Jylland har dyr og mennesker i århundreder levet tæt sammen. Lange og brede sandstrande og høje bølger præger vesterhavskysten i vest. Stranden indbyder til drageflyvning, solbadning og sandslottebyggeri. Ringkøbing Fjordens vand plasker stille og roligt mod østkystens bred. I baglandet byder den midtjyske hede på store, åbne vidder med lyngbevoksninger. Det er dette område den kendte danske digter Steen Steensen Blicher har beskrevet i sine smukke digte. Ved Skallingen nord for Esbjerg begynder Vadehavet med det karakteristiske tidevand og den flade marsk. Oplev landskabet omkring Søndervig på cykel, hvor der er særdeles gode forhold for cykelister. Søndervig Cykeludlejning ligger kun 250 meter fra købmanden, så I behøver ikke selv have cykel med, når I vælger sommerhusudlejning i Søndervig.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Søndervig har et kæmpestort område med private sommerhuse, som ligger i et bredt bælte mellem klitterne i vest og landevejen i øst. Området med sommerhuse er flere km langt, og I omegnen af Søndervig bliver mange private sommerhuse udlejet gennem sommerhusudlejning.com. Udvalget af sommerhuse er meget stort, og vi byder på alt fra billige sommerhuse til luksus sommerhuse. De fleste private sommerhuse ligger på naturgrunde i et kuperet klitlandskab. Som udgangspunkt er sommerhuse til udlejning møbleret og udstyret med det der er nødvendigt til et ferieophold på en eller flere uger. Mange sommerhuse har brændeovn, som gør det særlig hyggeligt på en kølig forårs- eller efterårsaften. Der kan også være legeredskaber på grunden som for eksempel gyngestativ eller sandkasse til børnene. Ofte er vores sommerhuse udstyret med trådløst netværk og musikanlæg. De mere luksuriøse sommerhuse har desuden spabad og swimmingpool. Selv de store private luksus sommerhuse kan I være heldige at leje billigt, hvilket ikke mindst gælder Last Minute. Hvis I vil være sikker på, at få det helt rigtige sommerhus, skal I være tidligt ude, da der er rift om vores sommerhuse i Søndervig.

Aktiviteter og attraktioner

Søndervig byder på mange gode aktivitetsmuligheder. Der er noget for enhver smag i dette ferieområde. For mange golfere er Søndervig Golf med en 18-husbane og en Par 3-bane et oplagt besøgsmål. Med sin bowlingbane, billard, restaurant og et legeland for børnene har Beach Bowl i Søndervig aktiviteter for hele familien. Søndervig har også et spændende badeland med alt hvad der hører til. Lystfiskere kan gøre en god fangst i Vesterhavet og i Put & Take søer i området. Søndervig Put & Take ligger ca. 2 km syd for købmanden ved hovedlandevejen. I kan også besøge Økomuseet Ringkøbing-Skjern Museum, som faktisk er 14 forskellige museer, hvor der er fokus på aktivitet og fordybelse. Her kan I opleve 2000 års levende historie, når Ringkøbing-Skjern Museum genskaber tiden som den var engang på over 10 besøgssteder omkring Ringkøbing Fjord. De der er til lange spadsereture har også her gode betingelser. Tag for eksempel fra jeres sommerhus en spadseretur til det 38 meter høje Nr. Lyngvig Fyr som ligger 6 km syd for Søndervig. Fra toppen af fyrret har I en fantastisk udsigt over Vesterhavet og Holmsland Klit. I området omkring Søndervig kan I besøge lystøberier, museer, fiskeauktioner og kunsthåndværkere. De der gerne vil køre lidt længere kan også tage på udflugt til LEGOLAND med sine pirater, cowboys og vilde indianer som alle er bygget i Legoklodser. Besøg Vikingehavnen Bork og oplev vikingernes 1000-årige historie. Jyllands Park Zoo ved Videbæk er en spændende oplevelse for hele familien. Herning ligger midt på den jyske hede. Den er Danmarks hovedstad for tekstilproduktion og samtidig en vigtig messeby. Men også den smukke gamle handelsby Ringkøbing er et besøg værd. I denne maleriske gamle fjordby har den berømte arkitekt Ulrik Plesner præget bybilledet. Oplev en by med flotte røde murstenshuse og smukke gavlmalerier malet af byens kunstnere. Tag fra jeres private sommerhus i Søndervig på udflugter som for eksempel til Spøttrup Borgmuseum i Salling, hvor I kan gå på en tidsrejse til middelalderen. Borgen er Danmarks mest velbevarede middelalderborg. Her er der om sommeren mange aktiviteter samt udstillinger. Vælg sommerhusudlejning i den livlige badeby Søndervig.