Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Lønne

Lønne ligger lige syd for Ringkøbing Fjord og fugleområdet Tipperne, ved Blåbjerg Plantage og blot et par km fra Vesterhavets dejlige sandstrande.

Lønne er omgivet af hav, fjord, et fredet fugleområde samt smukke klit-, hede- og plantageområder. Den dejlige natur indbyder til vandre- og cykelture samt windsurfing, sejlsport og badning. Området er et populært, men roligt og naturskønt feriested med seværdigheder og aktivitetsmuligheder for alle i familien. Der er kun få km til gode indkøbsmuligheder.

- Lønne

Blåbjerg Egnsmuseum i Nr. Nebel fortæller egnens historie fra oldtiden og frem til vore dage (4 km).
På hvalmuseet i Nymindegab kan I se skelettet af en 12 m lang kaskelothval, som i 1990 strandede her (5 km).
Ved Nymindegab er den gamle redningsstation i dag blevet omdannet til et interessant museum, hvor I kan opleve historier om de skibe der igennem tiderne er strandet på vestkysten ved Nymindegab.
11 km syd for Lønne ligger den hyggelige og stemningsfulde ferieby Henne. Her findes lysestøberier, glaspustere, ravsliberier, antikvitetsforretninger, flere restauranter og caféer samt et diskotek. Desuden er der mulighed for at benytte vandland og minigolfbane.
Tipperne er et fredet fuglereservat, som ligger på Tipperhalvøen i bunden af Ringkøbing Fjord. Fugle fra hele Skandinavien tager ophold her på deres rejser mellem vinterkvarter og ynglepladser. Et storartet natursceneri venter jer her (11 km).


 
  •  Kategori

   ?

    

   Lønne Sommerhus, Lønne

   Reg.nr.: 25-5268

   2000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3