Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hemmet

Lej sommerhus i Hemmet i den sydlige ende af Ringkøbing fjord

Den lille landsby Hemmet ligger mellem feriestederne Skaven Strand og Bork Havn, i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord. mange tursiter vælger sommerhusudlejning i området omkring Hemmet, og feriegæsterne kommer tit til Hemmet for at købe ind til deres sommerhuse. Fra byen er der ca. 4 km til fjorden, bådhavnen i Skaven og det skovbevoksede sommerhusområde ved Hemmet Strand. Der findes en dagligvarebutik i Hemmet by, hvor I kan købe ind til jeres sommerhus. Der er gode indkøbsmuligheder i byerne Tarm og Skjern, hvor der er en del specialforretninger og butikker i centrum. Hemmet strand har ikke nogen sandstrand, men den fine badestrand fra Skaven Strand ligger ikke langt fra Hemmet Strand direkte til Ringkøbing Fjord. Ved Ringkøbing Fjordens kyster med de rolige og lave vandforhold ligger mange små og børnevenlige strande. De mange private sommerhuse præger området ved Hemmet og Skaven Strand, hvor der et både billige sommerhuse og luksus sommerhuse. Fiskeri- og lystbådehavnen ved Skaven Strand emmer af aktiviteter, og der ligger en lugt af frisk fanget fisk i luften. I modsætning til mange andre strande ved den Jyske Vestkyst er Skaven Strand bilfri.

Naturen omkring Hemmet ved den jyske Vestkyst

Ved Hemmet er der skøn og varieret natur, og I har Vesterhavet, klitter, hede, Skjern Å og fuglereservatet Tipperne indenfor rækkevidde. Her har I mulighed for at trave lange ture, cykle gennem området, fange store fisk, surfe på fjorden, bade, ride langs stranden, kigge på fugle, lufte hunden eller dragen eller bare sejle en tur på fjorden. De der foretrækker naturoplevelser, skal besøge fuglereservatet Tipperne, som ligger i sydenden af Ringkøbing Fjord vest for Hemmet. Hemmet og Hemmet Strand er omgivet af Vostrup Plantage i øst, Nørre Bork Plantage i syd, Fuglereservatet Tipperne i vest og Skjern Å i nord. Besøg Tipperne hvor der er Fugletårne, som f.eks. giver jer mulighed for at opdage en sjælden fugleart.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Hemmet

Området med de mange private sommerhuse ligger lige ved Ringkøbing Fjord ved siden af Skaven Strand. En del af de private sommerhuse ved Hemmet Strand bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning.com. Ved Hemmet Strand kan I leje billige sommerhuse gennem sommerhusudlejning.com, som er indrettet og udstyret med alt det I har brug for til en vellykket ferie. De enkelte sommerhuse er indrettet således, at disse dækker de fleste feriegæsters behov og danner et godt udgangspunkt for udflugter og aktiviteter i området. Mange af de billige sommerhuse har også en brændeovn samt legeredskaber for børnene. Hvis I vælger ferie i 14 dage eller mere, opnår I Spar rabat, og kan dermed spare optil 30 %. Mange vælger denne rabat, og får dermed en billig ferie i sommerhus i Hemmet. Der er også penge at spare med vores Last Minute sommerhusudlejning, hvor selv luksus sommerhuse kan komme på tilbud.

Aktiviteter og attraktioner

Ringkøbing Fjord er det perfekte vandområde for windsurfere, da vindforholdene er optimale. Hvis I gerne vil lære at stå på et bræt, så er der mulighed for det i en af de mange surfskoler her ved fjorden. Den populære Bork Vikingehavn ligger også ved Ringkøbing Fjord, kun få km fra Hemmet. Det over 1000 år gamle sted har en udstilling om Vikingerne, og kan fremvise en del vikingeskibe. Hvert år finder der i Bork Havn et musikfestival sted, hvor både danske og udenlandske popmusikere underholder feriegæsterne. Hvis I foretrækker Vesterhavets strande, så er der ikke så langt til Nymindegab. Denne lille og hyggelige ferieby er også omgivet af mange både ældre og nye sommerhuse. Golfere besøger gerne golfpladsen i Outrup, som ligger 10 km fra jeres sommerhus i Hemmet. Det er en Pay & Play Golfplads hvor der er 2 baner, en Driving Range og en Putt & Pitch bane. Besøg også middelalderlandsbyen Dejbjerg Jernalder og tag på en tidsrejse til den danske middelalder. I jernalderlandsbyen Dejbjerg Jernalder kan I følge jernalderfolket i deres daglige gøremål. I den tilhørende udstilling fortælles om livet i Vestjylland i jernalderen. Aktiviteter som drageflyvning, ridning, lystfiskeri, vandring, cykling og shopping er meget populære hos feriegæster, der har valgt sommerhusudlejning ved Vesterhavet som ferieform. På museet Fahl Kro overfor Bork Vikingehavn vises hvert år en ny udstilling med naturkunst af forskellige kunstnere. Skjern Vindmølle er en af landets få fungerende vindmøller, hvor korn males til mel. Besøg Bundsbæk Mølle i nærheden af Skjern og gå tilbage i tiden i Vestjyllands eneste fungerende vandmølle. Bundsbæk Mølle er en af Vestjyllands få bevarede vandmøller. Her finder I desuden en smedje og et bageri. I vandmøllens kaffestue kan I købe kaffe og smage på møllens hjemmebagte brød. I Hattemagerhuset i Tarm kan I opleve dagliglivet i et landarbejderhus fra omkring år 1900. Gåsemandens Gård i Hemmet er et oprindeligt, nænsomt renoveret hedelandbrug fra 1789. Gåsemandens Gård fortæller sin historie om et lille vestjysk hedelandbrug i fortidens Danmark. Her står den friskbryggede kaffe klar mens hønsene, gæssene og kaninerne går udenfor. Få store oplevelser i sommerhus i det lille ferieområde Hemmet ved Ringkøbing Fjord.