Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Thyborøn

Oplev vesterhavet og charmerende feriestemning i sommerhus i Thyborøn

Havnebyen Thyborøn ligger på toppen af en smal tange, lige mellem Vesterhavet og Nissum Fjord i den nordlige del af Vestjylland og ved den vestlige indsejling til Limfjorden. I den hyggelige ferieby finder I sommerhusudlejning, en stor fiskerihavn, en stemningsfuld marina, gode indkøbsmuligheder, flere spisesteder og mange interessante attraktioner. Der er færgeforbindelse fra Thyborøn til Agger Tange mange gange dagligt. Thyborøn er omgivet af hav, fjord og enestående fugleområder. Her finder I fred, ro, høj himmel og frisk luft fra Vesterhavet. Området henvender sig fortrinsvist til familier med børn, lystfiskere og fugleentusiaster, hvor mange vælger at bo i sommerhus. De nærmeste større byer er Thisted som ligger ca. 48 km herfra, til Hanstholm mod nord er der 60 km og til Skive mod øst 78 km. Når I lejer et privat sommerhus i Thyborøn, bor I midt i et område med et hav af seværdigheder og oplevelser. Der er for eksempel Kystcentret Thyborøn, Sneglehuset, Jyllands Akvariet, Thyborøn Fæstningen, Den Gamle Smedie og De Røde Barakker. I Limfjorden, Fladesø og Ørumsø er der gode betingelser for lystfiskere. Her kan I fange torsk, rødspætter, sej, pighvar, makrel og multe blot for at nævne nogle af de fiskearter der findes her.

Naturen omkring Thyborøn ved vestkysten

Thyborøn er omgivet af Thyborøn Kanal i nord og Nordsøen i vest. I østlig retning ligger Nissum Bredning med Thyholm og Jegindø og mod syd ligger ferieområderne Langerhus, Vrist og Vejlby Klit. Vesterhavet gnaver konstant ved landtungen nord for Thyborøn, og man har derfor anlagt 29 høfder ved Agger Tange på en strækning af 8,5 km for at forhindre kysterosionen. Naturen nord og syd for Thyborøn er præget af hedelandskab, klitplantager, skove, søer og fjorde. Landtungen Agger Tange skiller den forholdssvis stille Limfjord fra det barske Vesterhav. Ved Limfjordens kyster kan I sejle i kajak, windsurfe, spille Golf, gå ture eller udforske det smukke område på cykel. I Frilandsmuseet Hjerl Hede som ligger i den sydlige del af Limfjordslandet, er der et levende museum, hvor I oplever hvordan bønderne levede i Danmark for 200 år siden eller hvordan håndværkere og de handlende arbejdede den gang. Klosterhede Plantage er et stort skov- og naturområde med markerede vandre- og cykelstier, som ligger få km syd for Lemvig. Den 50 km lange MTB-Route i Klosterhede, som er kendetegnet med lila farve stiller enhver Mountainbiker på prøve. Skovlegepladsen i Klosterhede Plantage er et meget populært udflugtsmål hos feriegæsterne sammen med deres børn. Besøg også Krabbesholm Skov ved Skive. Det er en dejlig skov, hvor størsteparten er løvskov. Læg især mærke til de mange århundreder gamle egetræer.

Lej privat sommerhus eller ferielejlighed i vestjyske Thyborøn

I Thyborøn kan I leje ferielejligheder og sommerhuse som en Miniferie eller på ugebasis hos sommerhusudlejning.com. De fleste sommerhuse befinder sig bag klitterne ved den gode sandstrand, hvor der stadig findes en del bunker fra 2. verdenskrig. I Thyborøn ligger et sommerhus på åbne sommerhusgrunde ved klitområdet. Hos sommerhusudlejning.com kan I hele året leje et billigt sommerhus til hele familien. I Limfjordslandet er der sommerhuse ef enhver slags byggestil, størrelser, kategorier og prisklasser. De fleste huse er gennem de seneste år blevet renoveret og fremstår i dag som meget indbydende. Alle sommerhuse er blevet indrettet af ejeren med møbler og køkkenudstyr. I flere sommerhuse er der også fladskærms-tv, DVD, internet og havemøbler til rådighed. En del sommerhuse har også cykler, legeredskaber for børn i haven samt en brændeovn, som giver en dejlig varme og hygge på en kølig aften. Vi kan anbefale at booke sommerhus eller ferielejlighed i 14 dage eller mere udenfor højsæsonen i Thyborøn, hvilket giver et stort udvalg af billige sommerhuse med rabat. Mange hundeejere vælger et sommerhus med lukket terrasse eller en indhegnet have gennem sommerhusudlejning.com. Der er mange fordele ved at leje et privat sommerhus i Danmark. Her kan I selv tilrettelægge jeres ferieophold, og der er aldrig langt til store naturoplevelser. Desuden bestemmer I selv om I vil spise ude, eller om I vil tilberede maden på grillen eller i husets køkken. Nyd en hyggelig og romantisk aften på sommerhusets terrasse med grillmad og et glas vin. Børnene hygger sig i haven eller med husets Playstation.

Aktiviteter og attraktioner i og omkring Thyborøn

Når I bor i et privat sommerhus i Thyborøn, er der rigtig meget at se på. Kystcentret Thyborøn er Vestkystens største oplevelses- og formidlingscenter for hele familien. Her kan I eksperimentere med bølger, strømme, tidevand, vind, kviksand og stormfloder samt lære mere om naturens kræfter. Sneglehuset er et helt 'almindeligt' hus, der er dekoreret med millioner af strandskaller og sneglehuse - både indvendigt og udvendigt. I Jyllands Akvariet kan I klappe en haj på hovedet, holde en krabbe, røre ved kranier og knogler fra hvaler, gå ombord i en fiskekutter og se en stor samling rav. Thyborøn Fæstningen var et af Danmarks største fæstningsanlæg og består af resterne af 64 bunkers fra 2. verdenskrig. I 'Den gamle Smedie' udstilles kunst og kultur. Thyborøn Ølsamling er en privat samling af mere end 7000 øl fra 74 lande og mere end 3000 forskellige bryggerisouvenirs. Fiskeri- og Redningsmuseet informerer om områdets historie indenfor fiskeri og redningsvæsen. 'De røde barakker' indeholder en maritim udstilling, et glaspusteri, et bolcheri og en café. Når I er på ferie i privat sommerhus i Thyborøn skal I om sommeren besøge Danmarks bedst bevarede middelalderborg i Spøttrup. Gå på opdagelse i denne ægte borg med voldgrave, borgtårne og riddersal. Her kan I også følge de mange spændende historier om hverdagslivet på borgen helt frem til nutiden. I kan også gå en tur i den smukke park med flot udsigt til Limfjorden. Slotsparken og skoven ved Rydhave Slot i nærheden af Vinderup, er åben for offentligheden. Dette smukke slot blev første gang nævnt i 1300-tallet. Som I kan læse, er der masser af grunde til at vælge sommerhus eller ferielejlighed i Thyborøn.


 
  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2513,-

    

   Thyborøn Sommerhus, Thyborøn

   Reg.nr.: 20-0505

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Thyborøn Sommerhus i by, Thyborøn

   Reg.nr.: 20-0534

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Thyborøn Sommerhus i by, Thyborøn

   Reg.nr.: 20-0517

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2