Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Foldingbro

Når I holder ferie i den hyggelige landsby Foldingbro er I omgivet af skøn natur.

Foldingbro er beliggende i smuk og frodig natur - i hjertet af det sydlige Jylland. Dette ferieområde er ideelt for lystfiskere og naturelskere, idet her findes gode muligheder for at vandre, fiske, sejle i kano og spille golf. Foldingbro byder desuden på kunsthåndværk og mulighed for indkøb af dagligvarer.
Foldingbro ligger tæt ved byer som Rødding (11 km), Vejen (13 km), Ribe (20 km) og Esbjerg (50 km) og der er således korte afstande til forretninger, spisesteder, seværdigheder og forlystelser herfra.

- Foldingbro

Foldingbros største seværdighed er den smukke, fredfyldte natur, som omgiver landsbyen.
Egnsmuseet i Sønderskov er indrettet i autentiske omgivelser på renæssance-herregården Sønderskovgård. Det kulturhistorisk museum udstiller oldtidsfund fra egnen og viser skiftende udstillinger (4 km).
Safari Zoo Park i Lintrup er en hyggelig zoo med mere en 100 dyrearter. Her kan I hilse på dyrene, benytte legepladser og picnicområder, og tage med på en jeepsafari i parken (6 km).
Enghave Familie- og Naturpark er en stor, rekreativ oplevelsespark med blandt andet æsler, kænguruer, lamaer, geder, dådyr og fugle. I kan desuden benytte parkens grillområde, legeplads, sørøverskib, indianerlejr, udsigtstårn og petanquebane (10 km).