Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Vrist

Vrist er omgivet af kuperet landskab ved Vesterhavet og Limfjorden

Badebyen Vrist ligger sydvest for Limfjorden mellem Harboøre og Vejlby. Området med sommerhusudlejning er omgivet af et kuperet landskab ved Vesterhavet og Limfjorden. Den nærmeste store by er Lemvig, som ligger ca. 12 km mod øst. I handelsbyen Lemvig med fiskerihavn har I gode indkøbsmuligheder med mange supermarkeder, specialforretninger, butikker og en del restauranter. Byen har en malerisk beliggenhed i Lemvig Bugten. Der blev gennem tiden sunget meget om dette landskab mellem det barske Vesterhav i vest og den rolige Limfjord med sine maleriske fjorde i øst. Området omkring Vrist er ideelt for vandrere og cyklister.

Naturen i Vrist

Vesterhavet præger hele Vestjylland og dens kystområder. Der er højt til himlen i denne del af Danmark med masser af saltvandssprøjt, kilometerlange strande og en imponerende natur. I læ bag vestkystens klitter og ofte ikke langt fra jeres private sommerhus, er der store plantageområder og store områder med hedelandskab. Limfjordslandet mod nordøst er noget mildere, kuperet og frodigt med små maleriske vige og bredninger. Langs det meste af vestkysten er der kilometerlange, brede strande med fint, hvidt sand og store klitområder. Vesterhavet kan være meget voldsomt og under en storm flytte rigtig mange kubikmeter sand. Kysterne i Limfjorden har roligere vandforhold og mange børnevenlige strande. Besøg det maleriske morænelandskab Dollerup Bakker syd for Viborg som er et varieret landskab med egeskov, hedeplantager, bakkelandskab, landbrugsarealer, Hald Hovedgård samt Hald Sø. Skovene nord for Viborg omfatter Undallslund, Neckelmanns Plantage og Skrikes Plantage med et samlet areal på over 360 ha.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Nogle feriegæster som lejer deres sommerhus gennem sommerhusudlejning.com vælger en ferie på hesteryg. Mange steder i området kan I leje heste og ponyer. En del af de private sommerhuse omkring Vrist bliver udlejet hele året til turister fra Tyskland og Norge. Fordelen ved et privat sommerhus er, at feriegæsterne bor midt i den smukke natur omgivet af klitter og hedelandskab. I området omkring Vrist finder i sommerhuse i alle prisklasser og beliggenheder. Området byder på mange billige sommerhuse, hvor I ofte kan få en billig sommerferie. Ud over de billige sommerhuse, byder området på få store luksus sommerhuse. Specielt udenfor sæsonen kan I finde et billigt sommerhus, hvilket også gælder Last Minute. Som regel kan I fra de fleste sommerhuse nå til stranden til fods. De der står tidligt op om morgen, kan opleve en fiskeriauktion i en af fiskerihavnene i området. Om I har købt den eller fanget fisk selv, så er det netop i jeres sommerhus I kan nyde en fisk fra grillen samt et glas koldt hvidvin.

Aktiviteter og attraktioner

Når man fra Lemvig kører mod Holstebro og kommer over den sidste bakketop, kan man se byen og den glinsende fjord bag sig. Områdets museer fortæller alle deres lokale historie som for eksempel Museum For Religiøst Kunst i Lemvig. På bondegården Gjellergaard oplever I, hvordan fiskerbøndernes liv var for 200 år siden. En særlig oplevelse for børn i alle aldre er Kystcentret i Thyborøn som er et oplevelsescenter med terrarier og bassiner med drivsand. I JyllandsAkvariet Thyborøn kan i betragte alle de forskellige fisk der findes i Vesterhavet og Limfjorden på tæt hold. Nogle fisk må i også røre ved. Hvis I har lyst, kan I også tage en tørn på Limfjorden med skonnerten Saga fra Hvide Sande. Der er en del gode kunstmuseer i Midt- og Vestjylland som for eksempel i Holstebro, Lemvig, Herning og Esbjerg. På Struer Museum kan I studere Bang & Olufsens spændende historie og på det levende Hjerl Hedes Frilandsmuseum som ligger i et flot hedelandskab kan I gå på en lang tidsrejse helt tilbage til jernalderen. I Sahl Kirke i nærheden af Hjerl Hede kan i beundre det enestående gyldne alter. Besøg også halvøen Salling som er hjemsted for Danmarks bedst bevarede middelalderborg Spøttrup. Her er der om sommeren mange spændende aktiviteter for hele familien. Du kan for eksempel være ridder for en dag. Når I vælger sommerhusudlejning i Vrist, skal I besøge Strandingsmuseet Sct. George, hvor I kan opleve historien om søslag og skibsforliset af de engelske krigsskibe Sct. George og Defence ved den jyske vestkyst for 200 år siden. Vrist byder på sommerhusudlejning, historie og spændende landskab.