Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Fjand

Fjand byder på billige sommerhuse, skov, hedelandskab og vand

Det lille feriested Fjand ligger mellem Nissum Fjord og Vesterhavet, omgivet af skov, hedelandskab, marker og havet. I Fjand er der en campingplads med spisested, en gårdbutik og en grillbar. Feriestedet er også omgivet af områder med sommerhuse i Nørre Fjand ved Nissum Fjord og bag klitterne ved Klitvej i vest. Byen Ulfborg ligger ca. 10 km mod sydvest, hvor I kan købe varer ind til jeres sommerhus i Fjand. Det tager en ½ time at køre til handelsbyen Holstebro, hvor I har gode indkøbs- og shoppingmuligheder i byens centrum. Der er gode parkeringsmuligheder tæt ved gågaden.

Naturen i Fjand på vestkysten

Ferieområdet Fjand er omgivet af hav, fjord, hede og skov. Der er rige muligheder for friluftsaktiviteter i dette varierede og naturskønne område. Syd for Fjand ligger Husby Klitplantage, hvor I kan gå ture og nyde en frisk brise på en lun sommerdag. Fra Fjand er der en flot udsigt over hele Nissum Fjord og Fjandø, som ligger i fjorden, lige ud for fastlandet. Fjandø er ubeboet og udlagt som fuglereservat, og færdsel på øen er ikke tilladt i sommermånederne. Området ved Nissum Fjord har et rigt dyre- og fugleliv. Øen Fjandø byder ikke kun på et rigt fugleliv men også på gode muligheder for lystfiskere til at tage en god fangst med tilbage til aftensmaden i et af de dejlige private sommerhuse. Lystfiskere kan også fiske fra stranden, i åerne i området og i Fjand Fiskepark. I Husby Klitplantage, som er en stor bøgeskov, er der markerede vandre- og cykelstier.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Fjand

Af de over 1000 private sommerhuse i Fjand bliver mange udlejet til feriegæsterne til billige priser gennem sommerhusudlejning.com. Der er sommerhuse i mange forskellige størrrelser og indretninger. Private sommerhuse er for det meste indrettet efter ejerens individuelle smag, men I kan være sikkert på, at der er alt det i huset, som I har brug for til en vellykket ferie. De fleste sommerhuse har brændeovn, som gør det særlig hyggeligt på en kølig aften med knitrende ild og en behagelig varme i opholdsstuen. Gennem sommerhusudlejning.com kan I også leje et sommerhus, der er velegnet til et ophold med jeres hund. I dette tilfælde er der enten en lukket terrasse eller en indhegnet grund omkring huset. Besøg Fjand udenfor sæsonen, hvor I kan finde mange billige sommerhuse. Specielt hvis I vælger 14 dages sparferie, eller vælger Last Minute sommerhusudlejning.

Aktiviteter og attraktioner

Fjand er velegnet til dem, der ønsker at holde ferie i fredelige og rolige omgivelser. Her kan I dase i solen, gå lange spadsereture, udforske området på cykel eller nyde at læse en bog under parasollen ved det lejede private sommerhuse. Drageflyvning er meget populært her ved den hvide sandstrand. Lystfiskere kan foruden i Nissum Fjord også fiske fra stranden eller i Fjand Fiskepark. Nissum Fjord er velegnet til lystsejlere og windsurfere. Besøg nogle af de charmerende gårdbutikker omkring Fjand. Desuden er der butikker med ravsalg, gallerier og brugskunstforretning i området. På den store herregård Nr. Vosborg fra middelalderen kan I opleve dagligdagen på en dansk bondegård. Tag en tur til Strandingsmuseet Sct. George i Thorsminde, hvor I oplever historien om et berømt søslag ved Jyllands Vestkyst og nogle fatale skibsforlis af engelske krigsskibe for 200 år siden. Strandingsmuseeet giver jer også et indblik i dagligdagen ombord på de engelske krigsskibe St. George og Defence. Vejlby Sommerpark som ligger i ferieområdet ved Vejlby Klit, er en helt speciel oplevelse for hele familen. Her kan I få lov til at fange fisk i fiskesøen, spille minigolf, køre med Frontbikes, låne rideheste eller klappe dyrene i Børnezoo. Et ophold i sommerhus i Fjand er en god base for udflugter til seværdighederne i området. Den gamle købstad Ringkøbing ligger kun 30 minutters kørsel fra Fjand. Besøg Ringkøbing Museum som viser blandt andet effekter fra udgravninger, der blev foretaget i området omkring Nissum Fjord. Hvis I hellere vil opleve et levende museum, og se hvordan Danskerne har levet for 150 år siden, så skal I besøge Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup. Badebyen Søndervig som ligger lige syd for Fjand, byder på lidt mere action som for eksempel Aqua Park, bowlingbaner og golf. Jeres børn vil sikkert glæde sig til at tage sammen jer en tur i forlystelses- og temaparken Jesperhus Blomsterpark, som ligger på limfjordsøen Mors. Hvis I kunne tænke jer at prøve en tur på ski, så skal I tage sydpå til Hvide Sande. Her ligger Aqua Sports Zone Kabelpark, som er en kabeldreven vandski- & wakeboardbane der har en smuk beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Find et billigt sommerhus i Fjand eller i en af de nærtliggende destinationer, og få råd til de mange seværdigheder på vestkysten.