Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rømø, Lakolk

Lakolk er det ældste ferieområde med private sommerhuse på Rømø

Rømø er Danmarks største ø i Vesterhavet, og Sommerhusudlejning.com har over 400 private sommerhuse og ferielejligheder på øen. På øens vestlige side ligger badebyen Lakolk omgivet af klitter, hedelandskab og det som af mange regnes for en af Europas bedste badestrande. Siden slutningen af 1800 tallet har Lakolk spillet en rolle indenfor dansk bade- og feriehusturisme og man kan stadig se de 115 år gamle og velbevarede sommerhuse i området

Naturen i Lakolk på Rømø

Rømø er et Mekka for naturelskere og her er oplevelser hele året rundt. Rømø ligger i vadehavet og består af 130 kvadratkilometer hvidt sand, klitter, plantager og hedelandskab. Når man bor i privat sommerhus på Rømø, har man naturen lige udenfor døren, og ingen steder er der for langt til stranden. Feriegæster fra store dele af Europa lejer private sommerhuse gennem Sommerhusudlejning.com når de holder ferie på Rømø. Øens sommerhuse er især populære blandt tyske gæster, der nyder den uafhængighed man oplever, når man lejer et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com, for man bestemmer det hele selv. Lakolk Strand forekommer endeløs lang med blødt og finkornet sand, der indbyder til leg og en tur i vandet. Har man små børn med i sommerhus, kan man med fordel køre ned på stranden i sin bil, her anbefaler Sommerhusudlejning.com dog at man medbringer en skovl, hvis man skulle side fast.

Lej sommerhus eller ferielejlighed på Rømø

Nordseebad Lakolk er det ældste ferieområde på Rømø, hvor vores ferieboliger ligger i et naturskønt og kuperet område, hvor man kan være heldig at opleve rådyr, fasaner og andre dyr. Blandt Sommerhusudlejning.com’s 400 private sommerhuse er der noget for enhver smag og pengepung, vil du have et sommerhus med spa-bad, et luksus sommerhus med plads til flere personer eller vil du gerne have din hund med i sommerhus, så søg blandt vores mange private sommerhuse her. Hvis I går efter et billigt sommerhus i Lakolk, kan vi anbefale vores Last Minute tilbud, hvor I nemt kan finde en billig ferie i sommerhus. Lidt længere nede af vestkysten på Rømø, finder I destinationen Vesterhede, hvor I også finder et varieret udvalg af velbeliggende ferieboliger.

Aktiviteter og attraktioner på Rømø

Lakolk ligger midt på Rømø og et sommerhus her er en god base for oplevelser på øen, men selve byen har også noget at byde på f.eks. Rømø Minimuseum, hvor man kan se øens oprindelse og udviklingen fra tidernes morgen til dens nuværende størrelse. Besøg også Nationalmuseets Kommandørgård, og Lakolk butikscenter som lokker med forretninger og cafeteria samt Rømø Lysstøberi, hvor man kan se hvordan stearinlys laves i hånden. Hos Lysstøberiet kan børnene selv få lov til at prøve at dyppe stearinlys. Naturen er et godt udgangspunkt for aktiviteter, når man bor i sommerhus på Rømø, da den er spektakulær og har et helt fantastisk dyreliv. For lystfiskere er der lystfiskersøen i Juvre og for gæster med interesse for fugle anbefaler Sommerhusudlejning.com fænomenet sort sol, hvor stære på træk samles i store flokke og danner mønstre på himlen, der næsten formørker solen, heraf navnet sort sol. Et sommerhus i Lakolk er et godt udgangspunkt for at udforske Rømø på hesteryg eller cykel. Hos Rømø Ranch kan man bl.a. leje islændere eller ponyer men hvis man hellere vil cykle anbefaler Sommerhusudlejning.com at man lejer en cykel hos Windriders, Garni eller Rømø Cykler. Når man bor i privat sommerhus på Rømø er det også muligt at tage en afstikker væk øen. Fra Havneby kan man f.eks. sejle over til feriebyen List på den tyske jetset Ø Sylt. Tag også en tur over til fastlandet hvor man bl.a. kan køre Go-Kart i Skærbæk, tage til Danmarks ældste by Ribe der kan dateres tilbage til Valdemar Sejrs tid, ligesom man kan besøge Prins Joachims Schackenborg Slot i Møgeltønder. Velkommen til sommerhusudlejning i Lakolk på den vestlige side af Rømø.