Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Sunds

Hold ferie i sommerhus i Sunds, en hyggelig ferieby i hjertet af Danmark

Den lille og idylliske ferieby Sunds byder på en del overraskelser, store naturoplevelser, og frem for alt en afslappende ferie i privat sommerhus, hvor I så rigtig kan nyde jeres ferie. Feriebyen Sunds ligger i hjertet af Danmark ellem Karup og Herning i Midtjylland. Der er ret gode indkøbsmuligheder til jeres ophold i sommerhus, hvor der er en del butikker med gode tilbud og restauranter, som serverer god dansk mad. Hvis I gerne vil shoppe, så er der gode muligheder for det på gågaden i Herning, som ligger ca. 10 km syd for jeres sommerhus. Når I er på ferie i Sunds ligger I meget centralt i Jylland. Herning med Herning Messecenter, Herning Golf Klub, Bølling Sø mod øst, Kompedal Plantage, Mølledammen i Karup, morænelandskabet Dollerup Bakker og Karup Å ligger alle sammen ½ times kørsel fra sommerhusområdet i Sunds. Nyd jeres ophold i privat sommerhus med udsigt over Sunds Sø. Her kan I være på en afslappende byferie, som kan kombineres med udflugter til de mange seværdigheder her i det Midtjyske.

Naturen ved Sunds i hjertet af Danmark

Sunds er omgivet af Kompedal Plantage i nordøst og Karup Lufthavn i nord. I østlig retning ligger Bøllingsø, og mod syd krydser Storådalen landevejen til Messebyen Herning. Her i hjertet af Danmark venter en storartet natur og et stort udvalg af oplevelser på jer. Det forholdsvis flade landskab i området egner sig godt til en ferie med ridning, vandring eller cykling, som bringer jer helt tæt på naturen. Ved Sunds ligger der en meget smuk sø, Sunds Sø, som har sandbund og rent og klart vand. Søen egner sig godt til badning for familier med børn, men også lystfiskeri og vandsport er meget populære aktiviteter. Denne smukke sø er hele året en flot oase med skiftende farver og atmosfære med årstiderne. Sunds er det optimale sted for en ferie i privat sommerhus med familie eller venner, hvor hver dag bringer nye oplevelser. Gå en tur på Hærvejen som går fra Viborg og helt ned til den tyske grænse.

Lej et privat sommerhus i det idylliske Sunds

Feriebyen Sunds skaber en flot ramme omkring en ferie i privat sommerhus. Denne populære ferieby, som har en idyllisk beliggenhed ved søen med en børnevenlig strand, det rene og klare vand, egner sig godt til en ferie med børnene. Sunds er omgivet af vand, hedelandskab, og et åbent landskab som indbyder til vandreture, cykling og ridning. I Sunds er der en del sommerhuse i maleriske omgivelser, som I kan leje til billige penge gennem sommerhusudlejning.com. Her kan I på alle årstider nyde naturen og udendørsaktiviteter, samt muligheden for udflugter til seværdighederne i området. Fra jeres sommerhus i Sunds er der aldrig langt til naturen, byen eller oplevelser. Her kan I nyde en ferie i sommerhus omgivet af vand, skov og bymiljø. Er I på ferieophold om foråret eller om efteråret, så vælg et sommerhus med brændeovn, som giver en del ekstra varme og hygge. Et privat sommerhus i Danmark er som regel indrettet efter ejerens smag og inddelt i stue, køkken, soveværelse og bad, samt evt. ekstraværelser. Nogle sommerhuse har legeredskaber, som gyngestativ eller sandkasse, hvilket også gælder de billige sommerhuse. Mange sommerhuse i Midtjylland er gennem de senere år blevet moderniseret og fremstår som energivenlige og med moderne faciliteter som for eksempel DVD, internet og fladskærms-tv. I ferieområdet Sunds kan I holde en Miniferie eller leje et privat sommerhus på ugebasis gennem sommerhusudlejning.com. Denne fleksibilitet samt vores billige sommerhuse, sætter mange af vores gæster pris på.

Aktiviteter og attraktioner i og omkring Sunds

Hvis I gerne vil opleve noget i jeres ferie, så er feriebyen Sunds lige det rigtige sted til jer. Fordi byen ligger midt i hjertet af Danmark, er der ikke ret langt til de mange spændende seværdigheder og udflugtsmål i Jylland. Hvis I gerne vil opleve lidt storbysstemning, så skal I køre de 10 km sydpå til Messebyen Herning, hvor der venter en masse butikker, restauranter, caféer, aktiviteter og seværdigheder på jer. Sunds er en lille men idyllisk ferieby med en fredlig atmosfære. For lystfiskere er Sundssø et eldorado med mange muligheder for at få en god fangst. Oplev freden og magien når I sidder i båden eller ved søens bred og venter på bid. I området er der også flere fiskesøer, hvor både øvede og ikkeøvede lystfiskere har gode chancer. Der er for eksempel Bjerrely Fiskesø i Herning området, som består af 20.000 m2 sø i dejlig natur. Søen får sit vand fra underjordiske kilder. Der udsættes kun økologiske regnbueørreder fra økologiske dambrug. Herning Fiskepark er en af Jyllands mest attraktive fiskesøer. Den består af 3 søer og ligger kun 3 km fra Herning centrum. Hvis I søger udendørsaktiviteter, er der mange muligheder i Sunds. Golfere har valget mellem hele 5 golfanlæg i området. Der er blandt andet Ikast Golfklub og Herning Golf Klub. Eller hvad med en kanotur på Storeåen? I og omkring Sunds er der også en del kulturelle tilbud. Besøg kirken i Sunds som er fra 1897. Fra kirken har I en fantastisk udsigt over søen. I området omkring Sunds er der mange kirker, klostre, gallerier og museer med lave entrépriser samt en del fortidsminder. Hvis I gerne vil have lidt adspredelse, kan I besøge Herning Bowlinghal. Herning Gokartcenter er et indendørs gokart center, som arrangerer forskellige former for løb med op til 8 go-karts på banen ad gangen. Velkommen til sommerhusudlejning i Sunds.