Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Vedersø Klit

Lej sommerhus i Vedersø Klit, direkte ved Vesterhavet

Vedersø Klit ligger sammen med jeres sommerhus strategisk meget gunstigt nord for Holmsland Klit mellem Ringkøbing Fjord og Nissum Fjord. I Vedersø Klit kan I glemme alt om hverdagens stress og nyde jeres ferie i privat sommerhus sammen med jeres familie. Vedersø Klit ligger lige ved det barske Vesterhav, hvor det altid blæser. Her er en ferie i sommerhus altid en stor succes. I butikkerne kan I købe ind til rimelige priser, og I finder altid gode tilbud og en passende souvenir fra Regionen. I Vedersø Klit går urene lidt langsommere og dagene føles længere end normalt. Det bløde lys får én til at drømme, og den smukke himmel pakker hele området ind i en atmosfære, som kun findes i det Danske Sommerland.

Naturen ved Vedersø Klit

Vedersø Klit er omgivet af Husby Plantage i nord, Husby Sø og Nørresø i øst samt Vest Stadil Fjord i syd. Naturen ved Vedersø Klit indbyder til mange aktiviteter både om sommeren og på de andre årstider. De mange søer og fjorde i området er et oplagt mål for lystfiskere. Her ved Vedersø Klit er det åbne flade landskab præget af klitter og lange hvide sandstrande. Flyndersø ved Skive er Danmarks største hedesø med en længde på 8 km. Her kan I gå ture i det smukke landskab på alle tider af året. Oplev det rige fugleliv i og omkring søen.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Sommerhusudlejning i Vedersø Klit er den perfekte ferie for hele familien, fordi man selv kan tilrettelægge sit ferieophold. I jeres private sommerhus bestemmer I det hele selv. I kan sove lige så længe I vil, spise når I vil og køre derhen hvor I vil. Naturen, stranden, fjorden, havet, ja det er alt sammen lige udenfor døren. I vil møde et stort udvalg af private sommerhuse ved Vedersø Klit. Vores sommerhuse findes i alle størrelser, prisklasser og kvaliteter. Som udgangspunkt er alle sommerhuse møbleret og udstyret med alt det der er nødvbendigt til et en- eller flereugers ophold. Nogle sommerhuse har ligefrem havblik, mens andre sommerhuse ligger lidt længere væk fra klitterne og i de idylliske plantageområder. I møder sommerhuse med standardudstyr, med sauna, solarium, pool eller spa. Ofte er der også grilludstyr, legetøj, trådløst internet eller aktivitetsrum i et privat sommerhus. De mere traditionelt og enkelt indrettede sommerhuse giver feriegæsterne en følelse af nostalgi og hygge, og disse sommerhuse er ofte billige sommerhuse. Derfor behøver et ophold i sommerhus ved Vedersø Klit ikke være dyrt. Gennem sommerhusudlejning.com finder I sikkert det sommerhus der passer lige til jer. Har I pakket kufferten, kan vi anbefale vores Last Minute tilbud, hvor selv luksus sommerhuse ofte kan lejes billigt.

Aktiviteter og attraktioner

Her ved Vestkysten står altid vandsport, solbadning, surfing, badning, drageflyvning, sandslottebyggeri og lystfiskeri på programmet. Det er jo lige det der gør sommerhusudlejning ved Vedersø Klit så velegnet og populært. På en solrig og blæsende septemberdag kan I se himmelen fyldt med drager, der svæver over stranden, mens bølgerne i baggrunden ruller over strandkanten. En hel dag på den smukke sandstrand kan få én hurtigt i feriestemning. Den friske brise fra Vesterhavet, bølgerne og solen kan få tankerne til at flyve og sjælen til at fryde sig. Måske har I lyst til at hoppe i bølgerne, jogge på stranden, bygge sandslotte eller bare dase i solen. Når man har lyst til sportslige aktiviteter, så er et ophold i sommerhus ved Vedersø Klit lige det rigtige. Hvad med at prøve en omgang windsurfing, kitesurfing eller dykning? Disse aktiviteter er rigtig sjove og meget passende for området omkring Vedersø Klit. Hvis man elsker naturen, så kan vi godt anbefale en spadseretur gennem den maleriske natur ved Vedersø Klit. Oplev badestranden, klitterne og de flotte skove, som er en naturoplevelse hele året rundt. Når I har været i Vedersø Klit éngang, så vil I med sikkerhed gerne komme tilbage for denne badeby er enestående. Tag også en badetur til Hvide Sande Sydstrand ved Vesterhavet som med sine 40 km kridhvidt sandstrand blev kåret til Danmarks bedste strand.