Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Dejbjerg

I Dejbjerg kan I opleve kulturhistorie i særdeles naturskønne omgivelser

Landsbyen Dejbjerg er beliggende 7 km nordvest for Skjern og kun 8 km fra Ringkøbing Fjords østkyst. Dejbjerg er kendt for sin gamle kultur med de berømte, 2000 år gamle Dejbjerg-vogne fra stenalderen. Der findes desuden flere gravhøje i landskabet omkring Dejbjerg. Ferieområdet er omgivet af en dejlig natur og er specielt velegnet til golfere, lystfiskere samt kultur- og naturelskere. Søger I gode badestrande og familieseværdigheder, findes disse også indenfor en overskuelig rækkevidde. Der er en rigtig god badestrand ved Skaven, ca. 26 km mod syd. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres ophold i privat sommerhus i byen Dejbjerg, og de nærmeste større byer med gode indkøbsmuligheder er Skjern og Tarm, som befinder sig henholdsvis 7 og 13 km fra Dejbjerg. I Ringkøbing ca. 21 km mod nordvest, er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder, samt flere gode spisesteder, caféer og seværdigheder. Når I vælger at bo i privat sommerhus ved Dejbjerg, så har I en masse aktiviteter og seværdigheder indenfor korte afstande. Hemmet Fiskesø, Skaven Fiskesø, Skjern Enge, Tarm Bowlingcenter mod syd, Rækker Møllegård, Danmarks Flymuseum i Stauning mod vest, Oxriver Put & Take mod nord, Ringkøbing Museum, Dalgas Mindesten i Dejbjerg Plantage, Skjern Å Museum og The Wild West Bisonfarm ved Videbæk ligger alle sammen indenfor 30 minutters kørsel fra jeres dejlige sommerhus i Dejbjerg.

Naturen omkring Dejbjerg ved vestkysten

Dejbjerg er omgivet af Dejbjerg Plantage og Dejbjerg Golfklub i øst, og Løvstrup Plantage i nord. I vestlig retning ligger Ringkøbing Fjord, ca. 10 km derfra. Når I kører mod syd kommer I til det smukke naturområde Skjern Enge. Syd for landevejen mellem Lem Stationsby og Hanning ligger den 120 ha store Dejbjerg Hede, som er et fredet område. Både Dejbjerg Hede og Dejbjerg Pantage har et godt stisystem, som fører jer gennem det smukke skov- og hedelandskab. Her i landet ved Ringkøbing Fjord har I mulighed for traveture, cykelture gennem området, fange store fisk, surfe på fjorden, bade i fjorden, ride langs stranden, se på fugle, lufte hunden eller sejle en tur på fjorden. Hvis I gerne vil se på naturoplevelser, så skal I besøge Fuglereservatet Tipperne, som ligger i sydenden af Ringkøbing Fjord. Det lave og rolige vand i fjorden danner desuden perfekte betingelser for sikkert surfing, især for nybegyndere. Men også kajaksejlere elsker at sejle på fjorden. Gå en tur i Blåbjerg Klitplantage med sin 64 Meter høje Blå Bjerg, som nok er den højeste klit i Danmark. Stranden ved Søndervig i nordvest indbyder til drageflyvning, solbadning og sandslottebyggeri. Om sommeren er der Internationalt Sandskulptur Festival i byen.

Last Minute sommerhus i Dejbjerg

Et sommerhus i Dejbjerg er opført i træ eller i sten, og befinder sig på åbne, grønne sommerhusgrunde lige i sydenden af Dejbjerg Golfklubs bane. Det er den perfekte placering for jer, der gerne vil være tæt på en golfbane. Luftlinje er der kun 800 meter til klubhuset. Her ved Ringkøbing Fjord har I muligheden for at leje et billigt privat sommerhus ugevis eller som Miniferie. De sommerhuse I kan leje gennem sommerhusudlejning.com er indrettet og udstyret med alt det I har brug for til en vellykket og billig ferie i sommerhus. Nogle af de billige sommerhuse har også en brændeovn, havemøbler, spillekonsol og legeredskaber for børn i haven. Som standard er de private sommerhuse inddelt i badeværelse, køkken med hårde hvidevarer, soveværelse og stue. Der kan også være ekstraværelse til børn, og I nogle sommerhuse kan I endda være flere familier. Et sommerhus i Dejbjerg danner et godt grundlag for en rolig og afslappende ferie med golfspil og en base for udflugter til de mange attraktioner i Midt- og Vestjylland. Når I bor i privat sommerhus kommer I til at bo midt i naturen, hvor I kan tilrettelægge jeres tid lige som det passer jer. Mange private sommerhuse her i området er udstyret med trådløst netværk, fladskærms-tv og musikanlæg. Prøv en 2-ugers Sparferie med golfspil udenfor højsæsonen gennem sommerhusudlejning.com og opnå gode rabatter. Specielt finder mange af vores gæster et Last Minute sommerhus til ferien.

Aktiviteter og attraktioner ved veskysten

Dejbjerg Jernalder er et jernaldermuseum med rekonstruktioner af huse, vogne og meget mere. Der er også udstillinger af jernaldergenstande samt levendegørelse af jernalderfamilier, håndværk og aktiviteter i sommerperioden. Her kan I bl.a. skyde med jernalderbue samt fremstille lædervarer og træredskaber. Den idyllisk beliggende Bundsbæk Mølle fra 1843 ved Dejbjerg Plantage er restaureret og fremstår som da møllen var i drift. Der er også en udstilling ved møllen. Oplev når der males korn og bages brød i stenovnene og smag resultatet bagefter. På Dansk Veteranfly Museum, nord for Stavning, kan I opleve Danmarks største samling af det danskfremstillede KZ-fly. Bousøgård ved Stavning er en typisk vestjysk gård fra det forrige århundrede. Den firlængede, stråtækte gård rummer et pottemagerværksted. Ved værkstedet findes et museum for dansk dekoreret lertøj, og i den gamle lade er der indrettet et stort kunstgalleri. Besøg Vikingehavnen Bork mod syd og oplev Vikingernes 1000-årige historie i Danmark. I kan også tage jeres små børn med til Bork Legeland, som er et indendørs legeland. Det er en sjov oplevelse for hele familien. I næsten alle byer ved den Jyske Vestkyst bliver der om sommeren arrangeret loppemarkeder om weekenden. Mange steder optræder musikere, kunstnere og artister for at underholde feriegæsterne. Jyllands Park Zoo i Videbæk er velegnet til børnefamilier, hvor parken er indrettet så også de små kan røre og klappe en del af dyrene. Gåsemandens Gård i Hemmet er et gammelt, nænsomt renoveret hedelandbrug fra 1789. Gåsemandens Gård fortæller sin historie om et lille vestjysk hedelandbrug i fortidens Danmark. Besøg også Ringkøbing by som er en idyllisk købstad fra 1400 tallet, og gå en tur gennem denne charmerende by med brolagte stræder, smukke gamle byhuse og købmandsgårde. Velkommen til sommerhusudlejning, kulturhistorie og skøn natur ved vestkysten.