Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning ved vestkysten – Et ferieparadis i privat sommerhus for hele familien.

Når I er i privat sommerhus på vestkysten, keder I jer aldrig. Jylland har noget for enhver smag og alder, og byder på endeløse sandstrande, utrolig natur, kunst, kultur, historie og festlige forlystelsesparker. Naturelskere vil føle sig rigtig godt tilpas her, da Jylland byder på et utal af naturoplevelser og aktiviteter samt Nordeuropas bedste surfområder. Uanset om I vælger et af de mange luksus sommerhuse med swimmingpool, eller I foretrækker et af de mindre billige sommerhuse, bliver jeres ferieønsker opfyldt på vestkysten.

Bjerregård- En ferieperle ved den danske vestkyst

Bjerregård- En ferieperle ved den danske vestkyst

”Æ Bjerregård“ er navnet på den gamle gård, som området er opkaldt efter. Når I lejer et sommerhus her, har I et bredt udvalg af aktivitetsmuligheder, da Bjerregård ligger midt mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
Dette område er et meget populært ferieområde. Mod vest lokker det friske Vesterhav med bølger, vind og bløde klitter, og mod øst kan I besøge den roligere Ringkøbing Fjord, som er et perfekt område for kitesurfing, windsurfing og andre aktiviteter. Fjorden er især populær blandt surfere, da vandstanden er lav og gør det muligt at bunde næsten overalt i fjorden. Børnefamilier finder også gode forhold ved Ringkøbing Fjord, da de lavvandede strande er rene og meget børnevenlige.
Når I ankommer til Bjerregård, bliver I overvældet af den enestående natur og atmosfære. Her finder I lange, børnevenlige strande med fint sand, klitter, hede og det brusende Vesterhav. En dag ved stranden i Bjerregård er en oplevelse, som I ikke må gå glip af. På solrige dage kan I bade og solbade her – en stor oplevelse for hele familien.
Bjerregård ligger tæt ved fuglereservatet Tipperne, hvor I kan observere en lang række forskellige fugle. Tipperne er en halvø i den sydligste del af Ringkøbing Fjord og landskabet er et paradis for fugle- og naturelskere. Her finder I observationstårne, hvorfra I kan iagttage de mange fugle. Bjerregårds omgivelser er også meget mangfoldige. Omkring 80 km fra Bjerregård ligger LEGOLAND, som vil begejstre alle børn. Lidt nord for Bjerregård kan I besøge en surfskole og finde ideelle steder til fiskeri eller vandsportsaktiviteter. Hesteelskere kan glæde sig til en skøn ridetur på stranden.
Vil I gerne lære naturen omkring Bjerregård bedre at kende, kan en cykeltur anbefales. I kan for eksempel cykle fra Ringkøbing Fjord til Vesterhavet og dermed opleve nogle vidunderlige landskaber.

Blåvand - Ferie på Danmarks vestligste punkt

Blåvand - Ferie på Danmarks vestligste punkt

Søger I sol, strand og gode bademuligheder, så er Blåvand det helt rigtige valg for jer. Her kan I leje et sommerhus og holde ferie på den måde, som I ønsker. Et stort udvalg af sommerhuse venter jer her. Faktisk er området det største sommerhusområde i Jylland. For drageflyvere, surfere og strandsurfere er Blåvand et meget populært område på grund af sin beliggenhed ved den jyske vestkyst. Her er brændingen moderat, så uøvede surfere og børnefamilier har også gode betingelser her.
Rundt omkring i området finder I et utal af ferietilbud og aktivitetsmuligheder. Et besøg i Blåvand Tropeland eller Ho Ferie & Aktivitetscenter er altid en stor oplevelse for hele familien, og begge holder åbent året rundt. Tæt ved Blåvand finder I det interessante fuglebeskyttelsesområde Kallesmærsk Hede. Især om foråret kan I observere mange arter af trækfugle her. I godt vejr kan I tage en vandre- eller cykeltur til Blåvands vestligste punkt: Blåvandshuk Fyr. Fra det 39 meter høje fyrtårn har I en fantastisk udsigt over klitlandskabet, Vesterhavet, Horns Rev i vest og Esbjerg mod syd. Blåvandshuk Fyr er altid et besøg værd!
Hvis I gerne vil opleve nogle byer i jeres ferie, kan den nærliggende Esbjerg samt Ribe, Danmarks ældste by, anbefales. Esbjerg har Danmarks største fiskerihavn, og fiskeriet har altid haft stor betydning for byen. Derfor blev Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg etableret. I Esbjerg kan I også shoppe, gå en hyggelig tur på havnen eller slappe af på en af de mange caféer.

Rømø/Lakolk – Et eldorado for naturelskere og aktive feriegæster

Rømø/Lakolk – Et eldorado for naturelskere og aktive feriegæster

For naturelskere og eventyrlyste feriegæster er Rømø det ideelle feriemål, da øen byder på masser af hav, vind og sand. Rømø er den sydligste af Danmarks øer og er et besøg værd på alle årstider. Om sommeren kan I nyde de kilometerlange, fine sandstrande, solen og de mange aktivitetsmuligheder. Og om vinteren, foråret og efteråret kan I lytte til det brusende hav, smage saltet på læberne og få frisk havluft i ansigtet.
Rømø har et stort antal sommerhuse og uanset, hvor på øen I ønsker at bo, kan I altid finde et hus, der passer lige til jeres smag og behov.
Her kan I gå ture på de lange strande eller langs de smukke naturstier og udforske den uberørte natur.
I keder jer aldrig på Rømø. Her er altid masser at se, opleve og foretage sig. Læg eventuelt vejen forbi Nationalmuseet Kommandørgården, stormflodssøjlen og kanonerne i Havneby.
I bør også opleve Rømøs dragefestival, som hvert år finder sted den første weekend i september i Lakolk. Her byder stranden på enestående muligheder for drageflyvere, som gerne vil møde andre drageflyvere, vise deres drager frem og demonstrere deres flyvefærdigheder. Der er altid masser af vind på stranden, som også er både bred og lang, så derfor er den ideel for drageflyvnuing. Under dragefestivalen kan I opleve flere tusinde drager på himmelen over Lakolk.
Vesterhavet og de brede strande indbyder til aktiviteter, leg og svømning. I kan også opleve Rømø til hest eller på cykel. Vinden giver ideelle betingelse for windsurfere og drageflyvere. Ønsker I en rolig ferie, kan I slappe af, tage solbad og drømme på de lange sandstrande, imens I nyder havluften og lyden af havet.

Det skønne ferieområde Søndervig ligger direkte ved Vesterhavet

Det skønne ferieområde Søndervig ligger direkte ved Vesterhavet

Uanset, hvilken årstid I besøger Søndervig, er området altid fascinerende. Det charmerende ferieområde, som er en af Danmarks ældste badebyer, er omgivet af hav og fjord, og giver sine feriegæster en uforglemmelig ferie. Søndervig er også kendt som ”Porten til Vesterhavet”. Og ikke uden grund. Mellem hedelandskabet og det brusende Vesterhav hæver sandklitterne sig nemlig som en mur, der skærmer baglandet mod havet. I Søndervig kan I nyde en friske, saltholdige havluft, de lange, rene strande med fint sand samt den pragtfulde hede, hvor lyngen blomstrer hvert efterår og forår.
Fyld lungerne med frisk luft fra havet og mærk den helende virkning. Heden indbyder til dejlige vandreture i det smukke landskab.
I finder et stort udvalg af friluftsaktiviteter i Søndervig. For eksempel kan I kitesurfe, bade, ride og fiske her. Butikkerne er åbne året rundt – ofte også om søndagen. Her sker der altid noget!
I Søndervig kan I eventuelt leje et sommerhus, som ligger lige bag klitterne. Her bor I kun få meter fra stranden og kan nyde lyden af det brusende hav.
Hvis I er heldige, kan I måske finde rav på stranden i Søndervig efter en storm. Fra de mange sandklitter kan I nyde udsigten over landskabet og havet. Efter en oplevelsesrig dag kan I se en helt fantastisk solnedgang over havet fra klitterne. Nyd synet af himmelen, som hele tiden skifter farve. Efter solnedgangen kan I gå en hyggelig aftentur under stjernehimmelen på stranden.
Om det er vinter, forår, sommer eller efterår, kan I altid tilbringe nogle skønne dage i Søndervig og samle energi og kræfter.

Andre feriemål på Jyllands vestkyst

  • Bork Havn: Oplev ægte, historisk stemning i Bork Vikingehavn ved Ringkøbing Fjord. Og en kort køretur fra Bork Havn bringer jer til Vesterhavet med de vidunderlige, lange sandstrande. Bork Havn har noget for enhver smag.
  • Hvide Sande:Maleriske, hvide sandstrande, vind, klitlandskaber og brusende hav. Dette ferieområde er godt for sjælen!
  • Årgab : Årgab er et attraktivt feriemål for surfere og aktive feriegæster, da området byder på de allerbedste betingelser for surfing og vandsportsaktiviteter. Her er I langt væk fra storbyer og i stedet for travlhed og larm får I skøn natur, hygge og ro.
  • Klegod: Fiskeri, surfing, badning, drageflyvning, windsurfing, golf, vandreture på den hvide sandstrand. Listen over aktiviteter i Klegod er lang. Her er det kun fantasien, der sætter grænserne. Blandingen af fjordlandskabet og det åbne hav gør Klegod til et enestående ferieområde.