Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Vester Husby

Vester Husby er et af de ældste områder med sommerhusudlejning i Danmark

Tæt ved Vesterhavet syd for Bøvling Fjord og Nissum Fjord og omgivet af plantager ligger ferieområdet Vester Husby med små gallerier og en købmandsbutik. Her finder I et af de ældste områder med private sommerhuse i Danmark, hvor man allerede for 90 år siden var begyndt med at bygge sommerhuse. Senere startede sommerhusudlejning i området, og er i dag et stort erhverv. Den smukke sandstrand ved Vester Husby er børnevenligt og omgivet af høje klitter. Her på stranden er biler ikke tilladt. I Vester Husby kan I købe billigt ind til jeres sommerhus, men der er også gode indkøbsmuligheder i Vemb og Ulfborg hvor der også er en del butikker.

Naturen i Vester Husby

Gode vandrestier fører jer gennem klitområdet, og indbyder til lange ture gennem det flotte landskab. Bag klitterne ligger Husby Klitplantage med afvekslende skovområder der skifter fra fyrreskov til egeskov og bøgeskov. Gennem skov- og hedelandskabet og forbi nogle søer fører mange markerede vandre- og ridestier. Medarbejderne fra sommerhusudlejning.com oplyser gerne om de markerede stiers placering i plantageområderne. Her er der også en Hundeskov til feriegæsterne der har deres hund med på ferie i privat sommerhus. I området ved Nissum Fjord og Husby Plantage kan I også foretage lange cykelture. I kan leje cykler i mange feriebyer. Stranden og klitlandskabet ved Vester Husby er et naturreservat, hvilket forhindrer en udbygning af området med sommerhuse. Ved Skallingen nord for Esbjerg begynder Vadehavet med sit karakteristiske tidevand og de flade marskområder der strækker sig helt til den tyske grænse.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Overalt ved den jyske vestkyst er der områder med sommerhusudlejning som tiltrækker feriegæsterne fra især Tyskland. Die fleste private sommerhuse har en rolig beliggenhed bag klitterne eller i plantagerne. I området omkring Vester Husby finder i sommerhuse i alle størrelser, prisklasser og forskellige beliggenheder. Som regel kan I fra de fleste sommerhuse nå til stranden til fods. Stranden ved Vester Husby indbyder til lange gåture, også med hund. Mange sommerhuse er velegnet til feriegæster med hund. En del feriegæster er begyndt at tage deres hund med på ferie i sommerhus og foretrækker at leje det gennem sommerhusudlejning.com udenfor højsæsonen. Så er der fred og ro i området og ejerens hund må løbe frit på stranden. Udenfor højsæsonen får I ofte rabat på 14 dages leje af sommerhus, hvilket betyder, at I nemt kan finde billige sommerhuse. I højsæsonen kan I være heldige, at finde et billigt sommerhus, hvis I holder øje med vores Last Minute.

Aktiviteter og attraktioner

Om sommeren kommer mange surfere til Vester Husby, fordi betingelserne for windsurfing hører til de bedste i Europa. Foruden solbadning, badning i bølgerne og vandreture har I fra Vester Husby gode muligheder for udflugter i området. I badebyen Søndervig er der et vandland, diskoteker og restauranter. Den gamle fiskerihavn Thorsminde ved indsejlingen til Limfjorden har et gammelt krigsmuseum. Besøg også den flotte handelsby Ringkøbing ved Ringkøbing Fjord og gå en tur gennem gamle gader med brosten og huse med røde tagsten. Adventure Park i Ringkøbing er en oplevelsespark med mange attraktioner som Adventure Golf, fodboldgolf, spilleland, skydesimulator og sjove indendørsspil. Besøg også Vikingehavnen Bork som går hele 1000 år tilbage i tiden. Kik ind i museet med vikingerbådene i havnen samt Vikingegården og udstillingen. Historien om vestjyllands særprægede klitgårde oplever i bedst i Abelines Gård på Holmslands Klit. Den tidligere strandfogedgård er velbevaret og står i dag med alt sit inventar lige som dengang. Tag på udflugt fra jeres private sommerhus i Vester Husby og besøg Strandingsmuseet Sct. George i Thorsminde hvor I oplever historien om et søslag ved Jyllands Vestkyst og nogle skibsforlis af engelske krigsskibe. På Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg er der et et særligt bassin for sælunger. Her er der noget at se på for hele familien. I kan også besøge det levende Frilandsmuseum Hjerl Hede som ligger syd for Limfjorden. Oplev her en boplads fra jernaldertiden og et bondemiljø som viser hvordan det vet var at leve på landet i Danmark for 150 år siden. Mennesker ved Havet er nogle kæmpe skulpturer der står ved kysten nord for Esbjerg. Vælg sommerhusudlejning i Vester Husby og vær tæt på de store oplevelser på vestkysten.