Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Fanø, Nyby

Fanø Nyby ligger placeret i det kuperede klitlandskab med sommerhuse

Sommerhusudlejning og Fanø hænger tæt sammen, og mange danske og tyske turister vælger et privat sommerhus i Nyby på Fanø gennem sommerhusudlejning.com. Det rolige sommerhus område Nyby ligger ved vestkysten af vadehavsøen Fanø lidt syd for den livlige ferieby Fanø Bad. De fleste sommerhuse er privatejet og har en malerisk placering i det smukke klitlandskab. På den hvide sandstrand som er 12 kilometer lang vejer det Blå Flag. Man må godt køre med bil på den brede sandstrand i sydlig retning. Når man bor i privat sommerhus ved Nyby Strand står der badning, drageflyvning, solbadning, sandslottebyggeri, boldspil og vindsurfing på programmet. Her kan man nyde en afslappende ferie i sommerhus. Sommerhusudlejning og en ferie i Nyby er en rigtig badeferie. I Sønderho og Rindby kan man købe ind til opholdet i sommerhus, og hvis man gerne vil gå på shoppingtur eller storkøb kan man gøre det på gågaden i Esbjerg eller i det store indkøbscenter i Esbjerg Nord.

Naturen i Nyby på Fanø

Fra jeres private sommerhus i Nyby er der til fods kun få minutter til skovområdet Fanø Klitplantage, hvor gode markerede vandrestier sørger for en spændende naturoplevelse. Her er der en hundeskov hvor feriegæster med hund kan boltre sig. I skoven er der også en naturlegeplads med forhindringsbane, ildsted og grillplads hvor der er masser af plads til børnenes leg. Den bedste måde at udforske øen Fanø på er med cykel. Overalt er der gode cykelstier som fører én gennem skovområder, over klitterne, gennem hedelandskab og forbi små søer. Ude ved øens nordspids ligger den store sandbank Søren Jessens Sand. Her er det som at være i et ørkenområde.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Området med sommerhuse ved Nyby ligger malerisk placeret i klitlandskabet og plantageområde tæt ved Vesterhavet og feriebyen Fanø Bad. Ligesom andre steder ved den jyske vestkyst er der også her områder med private feriehuse. Mange sommerhuse bliver udlejet til feriegæster fra det meste af Nord- og Vesteuropa gennem sommerhusudlejningen.com. Udvalget af såvel billige sommerhuse som luksus sommerhuse er stort i området. Der findes sommerhuse i alle størrelser, prisklasser og typer, og er I kun 2 personer, kan I ofte få en billig ferie i sommerhus, De fleste sommerhuse her på øen Fanø ligger i plantager, hedeområder og i klitterne. Fra området med sommerhuse er der ikke langt til stranden. Når man elsker naturen er et sommerhusophold på Fanø det perfekte sted. En af fordelene ved sommerhusudlejning er, at det lejede sommerhus ofte ligger midt i naturen, og så bestemmer man selv farten. Der er ingen åbnings- eller lukketider. Det er som at være hjem hos sig selv. Et almindeligt, billigt sommerhus er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og bad. Alle sommerhuse er private, indrettet med møbler, diverse pynt og køkkengrej samt service og bestik. Som regel er det kun sengelinned, toiletpapir, håndklæder, viskestykker, håndsæbe og rengøringsmidler man skal tage med i ferie i sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner

Foruden den smukke natur er der på ferieøen Fanø meget at se på. Museer, gallerier og kunsthåndværkere indbyder feriegæsterne til et besøg. Hvis man ikke er så heldig til at finde et stykke rav, så kan man også besøge et ravsliberi og se hvordan ravstykkerne bliver til flotte smykker. Vil i gerne se hvordan øboerne på Fanø har levet for 300 år siden så skal i besøge Fanø Museum i Nordby. Det befinder sig i et typisk Fanøhus. Under jeres ophold i sommerhus i Fanø Nyby skal i besøge havnebyen Esbjerg som hører til de 5 største byer i Danmark. Esbjerg Kunstmuseum, Vestjyllands Ravmuseum, Museumsskibet Horns Rev og Fiskeri- og Søfartsmuseet byder på spændende oplevelser for hele familien. Et besøg i Svømmestadion Danmark er en meget våd oplevelse for hele familien. Badelandet er på ca. 10000m2 og har ikke mindre en 10 badebassiner. Et privat sommerhus i Fanø Nyby er et godt udgangspunkt for en afslappende badeferie men også for en ferie med udflugter til øens spændende attraktioner og de mange seværdigheder på fastlandet. Der venter store ferieoplevelser med sommerhusudlejning i Nyby på Fanø.