Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Thorsminde

Thorsminde er beliggende i det naturskønne Vestjylland

Feriestedet Thorsminde med fiskerihavn ligger på en landtange ved Vesterhavet, nord for sommerhusområdet Fjand og syd for Bøvlingbjerg. Thorsminde er omgivet af et dejligt naturlandskab, og her har I mulighed for både at slappe af i sommerhus og at være aktiv. I byens havn kan I se når kutterne kommer ind med dagens fangst, evt. købe friskfangede fisk og nyde det hyggelige havnemiljø. Når I går en tur på molerne, kan I opleve udsigten over både fjord og hav. I Thorsminde er der gode indkøbsmuligheder og en dejlig restaurant, hvorfra der er en fantastisk havudsigt. Der er 46 km til Holstebro, hvor I finder et utal af butikker med gode indkøbs- og shoppingmuligheder, desuden caféer og spisesteder. Thorsminde har en dejlig bred sandstrand, både mod nord og mod syd, som ligger bag klitterne. Fra jeres sommerhus i Thorsminde er det ikke så langt til smukke naturoplevelser og seværdigheder. Det store Herregårdsmuseum Nørre Vosborg ved Vemb, Strandingsmuseet St. George, Put & Take Bækmarksbro, det store skovområde Klosterhede Plantage, Holstebro Golfklub, Felsted Havn ved Nissum Fjord, Skævemosen Badesø og Vedersø Klit befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra det lejede sommerhus i Thorsminde.

Oplev den unike natur omkring Thorsminde

Thorsminde er omgivet af den smalle landtange mellem Vesterhavet og Nissum Fjord mod nord og Vesterhavet mod vest. I sydlig retning ligger Husby Klitplantage med Skævemosen Badesø og Hareflod Sø, og mod øst ligger Nissum Fjord med Harpøth Havn. Feriestedet Thorsminde er således omgivet af hav, fjord, strand og klitter. Gå en tur i Husby Klitplantage mod syd, som er en stor bøgeskov, hvor der er markerede vandre- og cykelstier. En del fugleinteresserede lejer et privat sommerhus her ved Thorsminde, fordi området ved Nissum Fjord har et rigt dyre- og fugleliv. Fjandø som ligger i den sydlige del af Nissum Fjord er udlagt som fuglereservat og færdslen på øen er ikke tilladt i sommermånederne. Men øen Fjandø byder ikke kun på et rigt fugleliv, for der er også gode fiskepladser for lystfiskere, som kan tage en god fangst med hjem til aftensmaden i sommerhus. Desuden er der gode fiskemuligheder i Storeåen mellem Holstebro og Vemb, samt i fiskesøen Put & Take Bækmarksbro. Til golferne ligger Holstebro Golfklub kun få km sydøst for Vemb. Nyd også det smukke naturområde ved Stråsø Hede og Stråsø Plantage med badesøen, som ligger øst for Ulfborg. I strandområderne nord og syd for Thorsminde er der en del bunkere, som minder om forsvarslinien Atlantikwall fra 2. Verdenskrig.

Lej privat sommerhus i Thorsminde på vestkysten

Et sommerhus i Thorsminde ligger ofte med en rigtig god og naturskøn beliggenhed, så der er højst 10 minutters gang til den skønne sandstrand. De fleste sommerhuse ligger ikke i klitområdet mod Vesterhavet, men på grønne sommerhusgrunde på fjordsiden. En del private sommerhuse her ved den Jyske Nordvestkyst er gennem de seneste år blevet renoveret og moderniseret. Disse sommerhuse er i dag mere energivenlige, hvilket kan ses på el-regningen. Ofte er der masser af udstyr i et moderne sommerhus som internet, fladskærms-tv og opvaskemaskine. Der er også sommerhuse med brændeovn, Playstation, legeredskaber for børn i haven og cykler. Et sommerhus i Thorsminde kan variere meget i byggestil, størrelse, og indretning. Alle danske sommerhuse er indrettet med praktiske møbler, køkkenudstyr, hårde hvidevarer og dekorationer. Hvis I gerne vil tage jeres hund med på ferie, kan I hos sommerhusudlejning.com leje et sommerhus med lukket terrasse. Det er en stor fordel at holde ferie i sommerhus i Jylland, fordi I har den frihed og fleksibilitet selv at kunne tilrettelægge jeres ferie. Her i området kan I leje sommerhus fra 2 til 28 dage gennem sommerhusudlejning.com. Hvis I helst vil opleve en ferie i sommerhus uden alt for store omkostninger, så tilbyder vi hos sommerhusudlejning.com en 2-ugers Sparferie udenfor højsæsonen, hvor I kan opnå gode rabatter. Så bliver der også lidt mere råd til oplevelser. Mange vælger Last Minute booking, når de har bestemt sig for sommerhusudlejning i Danmark.

Aktiviteter og attraktioner omkring Thorsminde

Byens vartegn er en havfrue, skabt af en lokal billedhugger, som illustrerer længslen efter fiskernes hjemkomst. Besøg det spændende Strandingsmuseum St. George i Thorsminde, som giver et indblik i dagligdagen ombord på de engelske krigsskibe 'St. George' og 'Defence'. Museet blev grundlagt efter en af verdens største skibsulykker i 1811. Her forliste de to engelske skibe, og mere en 1000 mand omkom ud for Thorsminde. Hør den tragiske historie og se genstande fra de to skibe. Blandt de spændende fund er kanoner, guldmønter, musikinstrumenter og våben. Thorsminde Kirke er ret speciel, da den er indrettet i et tidligere redningshus. På den store herregård Nr. Wosborg fra middelalderen kan I opleve dagligdagen på en dansk bondegård. Den gamle købstad Ringkøbing ligger ikke så langt fra Thorsminde. Tag til shopping på gågaden eller besøg Ringkøbing Museum som viser blandt andet spændende fund fra udgravninger der blev foretaget i området omkring Nissum Fjord. Vejlby Sommerpark som ligger i ferieområdet ved Vejlby Klit, en ½ times kørsel nordpå, er en helt speciel oplevelse for hele familen. Her kan I spille minigolf, køre med Frontbikes, ride på hest, klappe dyrene i Børnezoo eller lystfiskerne blandt jer kan få lov til at fange fisk i fiskesøen. I kan også besøge Havnstrup Brunkulsleje mellem Videbæk og Herning. Pallisbjerg er en smuk Herregård, som befinder sig i sydenden af søen Felsted Kog. Oplev den danske vestkyst, og find et billigt sommerhus i Thorsminde.