Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Borris

Borris er beliggende øst for Skjern i en afvekslende og smuk natur

Den hyggelige landsby Borris er omgivet af et dejligt hedelandskab med skov og å. Det er et ideelt udgangspunkt for en afslappende ferie i privat sommerhus i særdeles naturskønne omgivelser. Der er gode indkøbsmuligheder i byen hvor I kan forsyne jer med varer til jeres ophold i sommerhus, og det er muligt at spise på byens hotel. Fra Borris er der ca. 12 km til Skjern, 20 km til Ringkøbing Fjord og 40 km til Vesterhavet. I Ringkøbing og Herning er der rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Feriestedets centrale beliggenhed betyder, at der ikke er langt til de forskellige aktiviteter og udflugtsmål i området. Borris Kirke er en landsbykirke fra det 11. århundrede med meget romansk interiør. De private sommerhuse i Borris ligger lidt spredt både nord og syd for stationen. Borris har en flot beliggenhed kun 1 km nord for Skjern Å og det smukke vådområde Skjern Enge. Messebyen Herning ligger i nordøst, kun ca. 30 minutters kørsel fra jeres sommerhus eller ferielejlighed i Borris. I Ringkøbing, som ligger nordsvest for Borris, finder I flere gallerier, pottemagerier, lysstøberier og andre arbejdende værksteder. Hvis I gerne vil opleve en badestrand, så skal I køre de ca. 30 km mod vest til Skaven Strand ved Ringkøbing Fjord. Det er en flot og børnevenlig strand, hvor solbadning, boldspil og badning i Ringkøbing Fjordens rolige vande står på programmet.

Naturen omkring Borris i Vestjylland

Vores sommerhuse i Borris er omgivet af Skjern Enge ”hist hvor åen slår en bugt” og Hestholm Sø i vest. Mod syd ligger et militært øvelsesområde. I østlig retning ligger Hesselvig Plantage lige ved Skjern Å og i nordlig retning ligger Bjørslev-Thyras Plantage. Borris Hede som ligger i Skjern området, er med sine over 4700 ha landets største samlede hedestrækning. Hedens lyngarealer bliver kun afbrudt af Omme Å-dalen, plantagerne samt nogle piletræer og fyr hist og her. Mange malere og kunsthåndværkere har bosat sig her i Skjernegnen og ved den Jyske Vestkyst og lader sig inspirere af de mange afvekslende naturoplevelser. Naturområdet Skjern Enge som ligger vest for jeres sommerhus i Borris, består overvejende af enge, vådområder og Hestholm Sø. Det ligger mellem Skjern og Tarm hvor Skjern Å snor sig igennem landskabet på sin vej til Ringkøbing Fjord. Området er et besøg værd og indbyder til vandreture for hele familien. De der gerne vil gå på fisketure har ved Skjern Å og i de mange fiskesøer i området rigtig gode muligheder. Golfere har gode betingelser på Dejbjerg Golfklubs smukke bane få km nord for Skjern. Hvis I gerne vil se på fugle, så skal I besøge fuglereservatet Tipperne, som ligger i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Her kan I fra flere fugletårne observere de mange forskellige fuglearter.

Lej et dansk sommerhus i Borris

I vil opleve, at et sommerhus i og omkring Borris ligger på grønne feriehusgrunde med træer, kun få hundrede meter fra Skjern Å. De der gerne vil holde en ferie i privat sommerhus tæt ved bebyggelser og alligevel ikke for langt fra Vestkystens maleriske naturområder, er lige på det rette sted i Borris. Der er korte afstande fra jeres feriebolig i Borris til byerne Skjern, Tarm, Ringkøbing, Lem og Videbæk samt til naturområderne ved Ringkøbing Fjord, landtangen Holmsland Klit og de jyske hedeområder. Når I holde en ferie i et privat sommerhus har I den frihed, selv at kunne tilrettelægge jeres ophold lige som det passer jer. De fleste private sommerhuse her i Vestjylland er indrettet efter ejerens personlige smag med møbler, en del inventar som hårde hvidevarer og forskellig pynt. Her finder I alt det I har brug for til en vellykket ferie. Mange af disse sommerhuse er gennem de seneste år blevet moderniseret og fremstår indbydende. Et sommerhus har typisk en del nyt udstyr som cd-afspiller, internet og fladskærms-tv. I kan leje et sommerhus meget fleksibelt, hvor det kan være en Miniferie eller et ugevis ophold gennem sommerhusudlejning.com. Hvis I er klar til afgang kan vi anbefale vores Last Minute tilbud, hvor I ofte endda kan finde et luksus sommerhus med spa og sauna til en god pris.

Attraktioner omkring Borris i Vestjylland

På egnsmuseet Rækker Møllegård ved Skjern kan I se en samling af gamle brugsting, et 200 år gammelt stuehus og en mindestue for Søren Kierkegaardsslægten. Oplev folkeminder og krigshistorie på Skarrild-Karstoft museum og lokalarkiv. Området er desuden rigt på stengrave, jættestuer og dysser fra den yngre stenalder. Besøg Haunstrup Brunkusleje som ligger midt i mellem Videbæk og Herning i øst. Kun 2 km derfra befinder sig Jyllands Park Zoo, som er en oplevelse for hele familien. Momhøje Naturcenter med en flot naturlegeplads ligger sydøst for Videbæk. Når I er på ferie i sommerhus i Borris skal I besøge Skjern Å Udstillingen med historien om Skjern Å. På Bymuseet fortæller udstillingen om Skjern Å Naturprojektet og Skjern Å dalens lange naturhistorie. Kaj Munk´s Præstegård ved Ulfborg, dannede rammen om digterens mest virksomme år. Det var her, hvor Kaj Munks skrev sine digte, skuespil, breve, prædikener og mange artikler. Det er også her han blev hentet af sine bødler. Besøg også Tarms ældste hus Hattemagerhuset, som er ca. 200 år gammel. Gå på opdagelse i den flotte have med de duftende krydderurter og stauder. Der bliver lavet mad på det åbne ildsted og bagt brød i den lille stenovn. Vælg sommerhusudlejning i Borris og nyd ferien i et dansk sommerhus.