Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rømø, Sydøen

Rømø Sydøen er et skønt område med sommerhuse og strand

Sydøen af Rømø består af sommerhus området Mølby syd for Vråby Plantage. Her er sandstranden mod vest op til 3 km bred. På den sydlige del af stranden bliver ca. 2,5 km2 benyttet af strandsejlere hvorimod et område på ca. 3,5 km2 mod nord er reserveret til Kitebuggies. Området sydøst for Havneby er golfplads. Resten er markområde, klitter og hedelandskab. Bor man i privat sommerhus i sommerhus området Mølby på Sydøen kan man nemt forsyne sig med dagligvarer i supermarkedet i centrum af Havneby. På Havneby Kro ved siden af centret kan I nyde nogle af øenes specialiteter. Der er også en del forretninger, cafeteria og sommerhusudlejning i centrum af badebyen Lakolk. Hvis man gerne vil gå på shoppingtur, er havnebyen Esbjerg lige det rigtige sted. Her er der på gågaden i byens centrum alle slags butikker og specialforretninger. I Esbjerg Nord byder Esbjerg Storcenter på alt hvad hjertet begærer.

Naturen Syd på Rømø

Plantagerne i området omkring Sydøen består for det meste af bjergfyr, skovfyr og østrigsk fyr som blev plantet her for at forhindre sandflugten. Overalt på øen Rømø er der små søer, hvor man kan høre og observere de sjældne rørdrumme, hedehøge og mosehornugler. Mange steder er der markerede vandrestier som giver feriegæsterne i sommerhus et indtryk af den smukke natur på Rømø. I Vråby Plantage kan i benytte den Gule Rute som fører jer ca. 3 km over klitterne og gennem en skov med bjergfyr. Vejen mod Sønderstrand er meget smukt. Man kommer forbi golfbanen, ferielejligheder, en del private sommerhuse og et hestekobbel. Når man så kommer til stranden, er det meget svært at få øje på vandet. Ved Stranden er der nemlig hele 3 km til vandet. Her er det godt at tage bilen med på stranden.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Selvom der er en del badehoteller og feriehoteller på Rømø så bor dog de fleste feriegæster i et privat sommerhus som ofte bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning.com. Her er fordelen at man bestemmer det hele selv, også hvad der står på menuen til aftensmaden. På jeres ferie i sommerhus venter naturen lige udenfor døren. Det er jer der bestemmer om det skal være et luksus sommerhus eller et billigt sommerhus, om det skal være et moderne, lille eller stort sommerhus og om det skal være et hyggeligt sommerhus med stråtag eller græs på taget. Mange sommerhuse er indrettet specielt til familier med børn. Andre sommerhuse egner sig mere til større grupper. Feriegæster der gerne vil tage deres hund med på ferie finder også på Rømø et passende sommerhus med lukket terrasse og indhegnet grund. Mange gæster vælger også at holde ferie i 2 uger eller mere, hvor der er op til 30 % at spare. Her får I 3 dage gratis, hvilket også gælder vores billige sommerhuse udenfor sæsonen. Er I kun 2 personer, kan I være heldige, at finde et billigt sommerhus med 20 % rabat. Da der ikke er så langt til Rømø, bestiller nogle også feriehus Last Minute, hvor I også kan opnå en klækkelig rabat. Finder I ikke det helt rette, har vi andre destinationer på Rømø. Vi kan anbefale, at I også tjekker destinationen Vadehav, hvor vi har et pænt udvalg at ferieboliger.

Aktiviteter og attraktioner

Rømø er en ferieø for alle slags feriegæster også de små. Oplevelsesparken Rømø Lege- og Hesteland har med sine 30 attraktioner noget at byde på. Her kan børnene blandt andet opleve et badeland, gå på et piratskib, lege med fjernstyrede både og køre med minibiler. Når man kører til fastlandet er Skærbæk den første by man kommer til på højre side. Lige før hovedvejen ligger Go-Kart Center Skærbæk til venstre. Museum Sønderjylland Skærbæk er også et besøg værd. Kører I på hovedvejen mod nord er den nærmeste by Ribe. Ribe er den ældste by i Danmark med en historie der går helt tilbage til Kong Valdemar Sejrs tid. Ribe Kunstmuseum har en permanent udstilling, Ribe Samlingen, der består af en del hovedværker af danske guldaldermalere, skagensmalere og klassiske modernister. Den kongelige sommerresidens Gråsten Slot ved den jyske østkyst er også et besøg værd. Her har den afdøde Dronning Ingrid anlagt en slotshave i engelsk stil. Når I lejer et privat sommerhus på Rømø Sydøen gennem sommerhusudlejning.com har I et godt udgangspunkt til udflugter på selve øen og de mange aktiviteter og seværdigheder på fastlandet.