Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Trans

Sommerhusområdet ved Trans er beliggende ud til Vesterhavet i den dejlige, vestjyske natur, ca. 17 km fra Lemvig.

Trans ligger i forlængelse af den lille landsby Fjaltring, lige nord for Nissum Fjord på Jyllands vestkyst. Trans Kirke er bemærkelsesværdigt beliggende kun få meter fra Vesterhavets skrænter. Området omkring Trans er fredfyldt og naturskønt. Her er der mange aktivitetsmuligheder og for naturelskere er området ideelt.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Fjaltring, men gode indkøbsmuligheder finder I i byerne Lemvig (17 km), Struer (43 km) og Hostebro (44 km), som desuden tilbyder aktiviteter, seværdigheder og spisesteder.

- Trans

Trans Kirke fra år 1200 er beliggende helt ude ved Vesterhavet og er, dels på grund af sin bemærkelsesværdige beliggenhed, et besøg værd.
I udkanten af Fjaltring ligger det kendte kulturcenter Tuskær, hvor I bl.a. kan opleve skiftende udstillinger.
I Bovbjerg, 3 km nord for Trans, finder I et rigt kunstnermiljø, et museum, et galleri samt et par forretninger og spisesteder. Det røde 26 m høje Bovbjerg Fyr ligger ved de stejle klinter. Fyret er områdets højeste punkt og herfra er det muligt at se hele 35 km væk.
I Ferring, 4 km mod nord, ligger Jens Søndergaard Museet yderst på klinten. Her malede kunstneren billeder af området og i særdeleshed havet i ro og oprør.
I Vejlby Sommerpark, 14 km mod nord, kan I fiske, leje rideheste, køre på frontbikes, spille minigolf og besøge dyrene i parkens kæledyrszoo.