Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Om os

Sommerhusudlejning.com

Ilsigvej 21
9492 Blokhus
Danmark

Tlf.: 96 73 14 00
https://www.sommerhusudlejning.com

CVR-nr.:10658446
Bank: Sydbank 7117 290208-3
IBAN: DK8571170002902083
BIC/SWIFT: SYBKDK22

Vores historie

Sommerhusudlejning.com har formidlet sommerhuse siden 2001. I 2004 blev aktiviteterne overtaget af Sol og Strand Feriehusudlejning A/S (etableret 1987) - og siden er antallet af huse, der kan bookes online udvidet kraftigt.

I dag kan vi tilbyde flere end 6.500 sommerhuse i hele Danmark. Udvalget består af danske sommerhuse, som ligger tæt på strand, hav og den skønne natur. Alle huse er certificeret efter et pointsystem, der tildeler huset et kvalitetsniveau mellem 1 og 5 stjerner.

Straks bookingen er gennemført sendes en lejekontrakt til den opgivne adresse og en email med bekræftelse, hvis email-adresse er opgivet. Spørgsmål, betaling og service varetages af bureauerne, der udlejer sommerhuset.

Direkte fordele - hvad er det?

Hos Sommerhusudlejning.com får I direkte fordele ved at booke jeres private sommerhus online. Det sikrer jer et billigt sommerhus til lavest mulig pris på et givent tidspunkt, og det koster ikke ekstra:


  • Direkte booking - uden fordyrende mellemled På Sommerhusudlejning.com booker I et sommerhus til laveste pris, gratis. I betaler ingen ekstra bureau-provision hos os
  • Book nu - betal senere Når I har booket huset, bekræfter vi straks pr. e-mail og sender lejekontrakten med post eller e-mail. I betaler lejen i rater. 1. rate (1/3 af lejebeløbet) betales senest 12 dage efter udstedelsen af lejebevis. 2. rate (restbeløbet) betales senest 30 dage før indflytning.
  • Udvalgte sommerhuse - gratis badeland Udvalgte sommerhuse udlejes med gratis adgang til det lokale badeland.
  • Spar op til 40% - sommerhuse med rabat Et begrænset antal private sommerhuse udbydes løbende med rabat. Rabatten kan være på op til 40 %. Jo tættere på indflytningstidspunktet - des større rabat.
  • Mindst 6.500 sommerhuse - fra økonomi- til luksushuse Vi har direkte adgang til centrale databaser, og der er altid mindst 6.500 billige sommerhuse med i en normal søgning.
  • Sommerhusudlejning med prisgaranti De private sommerhuse kan ikke bookes billigere hos andre eller ved direkte henvendelse til bureauet.
  • Sommerhusudlejning med tryghed Sikker online booking af sommerhus samt certificeret online betaling.

Kundeservice

I kan kontakte os på mail info@Sommerhusudlejning.com. Vi bestræber os på at besvarer jeres mail inden for 24 timer. Sommerhusudlejning.com er en e-mærket netbutik, og derfor har I altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når I handler hos os.

Velkommen til kontante fordele og store ferieoplevelser i Danmark