Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Højer

Tag på ferie i privat sommerhus i Højer ved Tønder Marsken

Det lille hyggelige feriested Højer ligger ikke langt fra Vadehavet, kun få km vest for Tønder. Feriehusområdet ved Højer er præget af høje diger, græsarealer, enge og Vadehavet. Højer er beskyttet mod Vadehavet af sine diger og sluser samt af marsken. Byen ligger i et enestående, naturskønt område med det flade marskland og et rigt fugleliv, tæt ved grænsen til Tyskland og de dejlige badestrande på øen Rømø. Højer er et ideelt udgangspunkt for ture i området, hvor der findes mange natur-, historie- og kulturseværdigheder i omegnen. Der er gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder i Højer. Udover sommerhusudlejning, byder Højer også på Marskhotellet, men specielt den korte afstand til Tyskland gør, at de flester turister vælger sommerhusudlejning. I Højer kan I købe ind til jeres sommerhus, men der er også rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder i den smukke by Tønder.

Naturen i Højer ved Tønder

Hvert år i foråret og efteråret overnatter kæmpesværme af stære i marskområdet ved Tønder. Om morgen og om aften danner disse fugle fantastiske formationer, som de fleste kender som Sort Sol. En sådan sværm kan bestå af helt op til 50.000 fugle. Dette fantastiske fænomen tiltrækker hvert år tusinder af besøgende til tønder Marsken. Vadehavet er i dag Danmarks største Nationalpark. Her ved kysten, hvor op til 10 millioner trækfugle kommer forbi, kan I også observere de mange sæler, som ligger og daser i solen på sandbankerne. Højer er omgivet af diger og Højer Sluse i vest, Kogsbøl Mose i nord, Højbjerg Plantage, Gallehus Skov og Soldaterskoven ved byen Tønder i øst samt Margrethe Kog i syd.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Højer

En ferie i et privat sommerhus ved Højer er perfekt for dem, der elsker naturens vilde skønhed og den fred der hersker i marskområderne. Fordelen ved at bo i sommerhus frem for hotel, campingplads eller pensionat er, at I bor for jer selv midt i den smukke natur, omgivet af landbrugsjord og plantager, og så bestemmer I det hele selv. Ofte er den endda billigt at bo i sommerhus, hvor pris per person faktisk er lav, i forhold til anden overnatning, I Sommerhusområdet ved Højer er der private sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. I kan leje et flot og billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com, som er udstyret med alt det I har brug for i jeres ferie. Nogle sommerhuse har også brændeovn, hvilket mange gæster nyder udenfor sæsonen. De lidt dyrere luksus sommerhuse er udstyret med spa, sauna og pool. En del sommerhuse er også udstyret med grill, legeredskaber og trådløst internet. Hos sommerhusudlejning.com kan I også leje sommerhuse der er specielt indrettet til kørestolsbrugere. Lej sommerhus i 14 dage og få et billigt sommerhus med rabat.

Aktiviteter og attraktioner

Højer er et ideelt udgangspunkt for udflugter i området, hvor der findes mange naturoplevelser samt historiske og kulturelle seværdigheder. Højer Sluse skiller vådområderne i baglandet fra Vadehavet. Højer Gl. Sluse er fra 1861 og Vidåslusen, som er Højers nye sluse er fra 1980. Slusen blev opført for at kystsikre området. Højer Mølle er en 150 år gammel hollandsk mølle, hvor der indtil 1972 blev malet korn. Højer Mølle- og Marskmuseum befinder sig her i Danmarks største hollandske mølle, og viser en udstilling om stormflod og livet i marsken. Besøg også Højer Hjorte Farm i Emmelev Klev og oplev et sted med masser af rødvildt. Mellem Emmerlev og Hjerpsted ligger der 32 gravhøje, som er bevaret fra broncealderen. Vadehavscentret i Ribe arrangerer forskellige udflugter i Nationalparken. Om det er vadehavsture eller sælture så er det alt sammen en særlig oplevelse, især hvis man ikke er en vandhund. I Hjemsted Oldtidspark i Skærbæk har de lidt større børn det rigtig sjovt. Til en rimelig billetpris kan I gå på en tidsrejse i romertiden og skyde med bue og pil eller sejle i en stammebåd. Hjerpsted kirke som ligger 9 km fra jeres sommerhus i Højer, er blevet bygget i 1150 i granit, og med sin beliggenhed helt ud til havet, er kirken et meget smukt syn. Besøg Tønder og oplev den hyggelige stemning i Danmarks ældste købsstad med de interessante, historiske museer og de mange gode spisesteder og caféer. Men også Schackenborg Slot med slotsparken og den gamle middelalder- og renæssance slotskirke i Møgeltønder er et besøg værd. Det er som at være i 19-tallets Danmark. Men også Ribe Vikingecenter, Fiskeri- og Søfartsmuseet Esbjerg og Løveparken i Givskud er oplagte udflugtsmål. Hvis I gerne vil gøre jeres ferieophold til en badeferie, så skal I besøge ferieøen Rømø. Stranden ved Lakolk er Danmarks bredeste strand og på grund af den svage brænding meget børnevenlig. Søbadet Lakolk er det ældste ferieområde på Rømø og ligger omgivet af klitter i vest lige ved en af Europas bedste badestrande. Vælg sommerhuudlejning i Højer og vær tæt på alt.