Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Harboør

Harboør ligger både ved den rolige Limfjord og det barske Vesterhav

Harboør er et fiskersamfund med ca. 1600 indbyggere, hvor naturen og sommerhusudlejning spiller en vigtig rolle. Oplev i Harboør på den ene side Vesterhavets barske vind og bølger og på den anden side Limfjordens stille vande og frugtbare vige. Området med private sommerhuse ved Harboør er næsten fuldstændigt omgivet af klitter. I byen er der gode indkøbsmuligheder og nogle få restauranter og butikker, men også i Thyborøn, Hanstholm og Thisted er der meget gode indkøbsmuligheder i supermarkeder og specialforretninger. I det barske Vesterhav er der gennem de seneste århundrede omkommet mange søfolk og søredningsfolk. Det vidner Harboør Kirkes kirkegård om. På grund af de særlige lysforhold her ved den jyske Nordvestkyst har mange kunstmalere og kunsthåndværkere bosat sig i området ved Harboør.

Naturen ved Harboør

På Landtungen Harboøre Tange og ved Nissum Fjord kan I observere svanernes, gæssenes, ændernes og vadefuglenes træk. Lær mere om naturen ved Harboør og gå på opdagelsesrejse med Naturbussen. Hvis man gerne vil opleve Limfjorden på cykel, så kan man gøre det på en af de mange markerede cykelruter som varierer mellem 125 og 600 km. Overalt i de store plantageområder ved Limfjorden er der anlagt markerede vandre- og cykelstier som leder feriegæsterne gennem det flotte naturområde. Mange feriegæster vælger sommerhusudlejning her syd for Nationalpark Thy for at observere fuglelivet. Nationalpark Thy er et stort naturområde med fuglereservat. På jeres vandretur kan I være heldige at spotte sjældne fuglearter. Nationalpark Thy er et stort beskyttet område der strækker sig hele vejen fra Agger Tange til Hanstholm. Man skal i Nationalpark Thy være opmærksom på at blive på de markerede stier for at beskytte dyrelivet.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Sommerhusområdet ved Harboør er præget af fred og ro. Feriegæsterne lejer deres private sommerhus i Harboør gennem sommerhusudlejning.com. Fra området med sommerhuse er der ikke langt til stranden. Man skal bare hen over klitterne, så er man på den dejlige strand. Et almindeligt billigt sommerhus er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og bad. Alle private sommerhuse er indrettet med møbler, diverse pynt og køkkengrej og service. Sommerhusudlejning er meget udbredt i området, og her finder I sommerhuse i alle størrelser, prisklasser og forskellige beliggenheder. Ferie i privat sommerhus er også i Harboør en meget populær form for ferie, fordi man bestemmer faktisk det hele selv og så er naturen selvfølgelig lige udenfor døren. Der er ingen åbnings- eller lukketider. Det er som at være hjem hos sig selv. Her i Harboør er der plads til alle også handicappede fordi der er god adgang til strandområderne. I kan leje et privat sommerhus der er specielt indrettet til handicappede hos sommerhusudlejning.com.

Aktiviteter og attraktioner

Besøg nogle af de mange gallerier og kunsthåndværkere i og omkring Harboør og se dem over skulderen. Vejlby Sommerpark er en helt specielt oplevelse for hele familen. Her kan i få lov til at fange fisk, spille minigolf, køre med Frontbikes, låne rideheste eller klappe dyrene i Børnezoo. Hvis man interesserer sig for den 2. Verdenskrigs historie skal man besøge den tidligere tyske fæstning i Thyborøn. I denne del af den tidligere Atlantikvold er der resterne af 64 bunkere som man kan besigtige. Men også Morsø Traktormuseum, Danmarks Cykelmuseum, Dueholm Kloster, Hjerl Hedes Frilandsmuseum og forlystelsesparken Jesperhus Blomsterpark venter på jeres besøg. I feriebyen Vorupør som ligger nordpå kan i tage fisketure til Det Gule Rev. Golfspillere kan benytte golfbanen i Nystrup Plantage eller Nordvestjysk Golfklub i Thisted. Der er også en del attraktioner omkring Vorupør som for eksempel Nordsø Akvariet i Vorupør og Vorupør Museum, der har til huse i det gamle bådeværft. Bulbjerg ligger på Thy nord for Vorupør hvor der også er et område med såvel luksus som billige sommerhuse. Det er et 47 meter højt fuglefjeld som er det eneste fuglefjeld i Danmark og bliver hele året besøgt af mange ornitologer, både amatører og professionelle.