Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Sdr. Nissum

Sdr. Nissum er et hyggeligt feriested med sommerhuse ved Nissum Fjord

Den hyggelige landsby Sdr. Nissum befinder sig syd for Nissum Fjord ved Limfjorden, og er b.la. kendt for sommerhusudlejning. Landsbyen har mange offentlige indretninger som sportshal, fodboldplads, plejehjem, blomsterforretning, frisør og supermarked. I har mulighed for at forsyne jer med de mest nødvendige ting til jeres sommerhus i Sdr. Nissum. Hos bageren kan I b.la. købe friskbagte rundstykker om morgen. I Lemvig og Ringkøbing er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder. I områdets sandjord høster beboerne hvert år de fineste gulerødder, kartofler og løg. Området er også kendt for sin produktion af materiale til stråtag. Nissum Fjord er meget populær hos windsurfere og lystfiskere, hvor mange vælger sommerhusudlejning som ferieform.

Naturen i Sdr. Nissum på Vestkysten

Store områder ved Nissum Fjord er naturreservat, og vest for Sdr. Nissum kan I høre vesterhavets bølger ved de lange sandstrande. Midt i mellem ligger karakteristiske klitlandskaber, maleriske fjordlandskaber, områder med private sommerhuse, hedeområder, skove og marker. Syd for Sdr. Nissum ligger den pragtfulde Husby Klitplantage, som er et stort blandet skovområde. Markerede vandre- og cykelstier indbyder til sunde aktiviteter. I kan nå vesterhavet med cyklen eller bilen. Kongenshus Mindepark vest for Viborg er et af Danmarks smukkeste og mest spændende naturområder. En tur i Mindeparken er en oplevelse, ikke kun når lyngen blomstrer, men hele året rundt.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Uden for landsbyen ligger 2 områder med private sommerhuse. I Nørhede Øst og Nørhede Vest kan I leje private sommerhuse gennem sommerhusudlejning.com. Fra områderne med sine over 1000 sommerhuse er der kun få km til landsbyen. Jeres børn kan benytte legepladsen ved skolen og skovlegepladsen i skovområdet ved Nørhede. Som standard er sommerhusene udstyret med bad, køkken, soveværelse og stue, hvilket naturligvis også gælder vores helt billige sommerhuse. Alle sommerhuse er møbleret og i køkkenet er der alt nødvendigt køkkengrej samt service og bestik. Mange feriegæster der bor i privat sommerhus med deres hund, nyder at gå ture på stranden ved Sdr. Nissum med deres bedste ven. Et sommerhus i Sdr. Nissum danner grundlag for en rolig og afslappende ferie og en basis for udflugter til de mange attraktioner i Limfjordslandet. Såvel udenfor højsæsonen som I de større ferier, er det altid muligt, at finde et billigt sommerhus til ferien. Er I hurtige på aftrækkeren, kan vi anbefale vores Last Minute tilbud, som ofte giver en klækkelig rabat på såvel billige sommerhuse som på vores luksus sommerhuse.

Aktiviteter og attraktioner

Til seværdighederne i Sdr. Nissum hører den gamle romanske kirke fra begyndelsen af det 12. århundrede. Den stammer helt tilbage fra den katolske tid før reformationen. Nogle gamle relikvier fra denne tid kan I betragte på Ringkøbing Museum. På kirkegården i Sdr. Nissum ligger de jordiske rester af søfolk fra de engelske krigsskibe St. George og Defence som forliste foran kysten i 1811. Strandingsmuseum St. George er et museum om strandinger og forlis ved den jyske Vestkyst. Hovedattraktionen er de mange fund fra vraget af det engelske krigsskib HMS St. George, der sammen med HMS Defence, strandede den 24. december 1811 ud for Thorsminde. Omkring 1400 søfolk omkom ved de to skibes forlis. Der blev fundet mange spændende ting fra vraget. På museet kan I gå på en tidsrejse og få et indtryk af søfolkenes liv ombord ved synet af kanoner, håndvåben, guldmønter, vinflasker, personlige ting og musikinstrumenter. På museet kan I også se en enestående udstilling om Jyllandsslaget under 1. verdenskrig som var verdens største søslag. I det maritime børnemuseum kan børnene prøve mange spændende ting af. Det historiske og levende frilandsmuseum Hjerl Hede er en oplevelse for hele familien. Oplev Daugbjerg Kalkgruber som har været røveren Jens Langknivs og flagermusenes gemmested. Udforsk den danske jords indre i de ialt 1 km oplyste minegange som når helt ned til 60 m under jorden. I Herning Museum oplever I egnens udvikling fra oldtid til nutid. Museets oldtidsudstilling fortæller om de mange store arkæologiske udgravninger gennem de sidste 15 år. Besøg Herregården Herningsholm som er opført i 1579, og som siden blev ombygget i barokstil. Herregården rummer i dag en enestående samling effekter af hedens store digter St. St. Blicher (1782-1848). Oplev under jeres ophold i sommerhus ved Sdr. Nissum Søby Brunkulsmuseum i Herning området som ligger på et 1500 ha stort område med sandtipper, brunkulsgravning og et museum. Det er levn 1940erne hvor der opstod en lille by for de ca. 2000 personer som var tilknyttet brydningen af brunkul. Vælg det hyggelige feriested Sdr. Nissum, når I har bestemt jer for sommerhusudlejning i Danmark.