Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Fanø Bad

Fanø Bad er en historisk badeby perfekt til sommerhusudlejning

Fanø Bad samt området med private sommerhuse ligger på øens vestside. Her er der en 12 km lang badestrand som man må køre på i sydlig retning. Øen Fanø ligger kun 2 km fra havnebyen Esbjerg som er en af de 5 største byer i Danmark. Fanø Bad er en historisk badeby som allerede i det 19. århundrede blev besøgt af turister fra hele Europa. Golfbanen som ligger lige ved udkanten af byen var også dengang et populært træfpunkt for de rige feriegæster. For resten så var det den første golfbane i Danmark. I Fanø Bad kan I købe ind til et ophold i privat sommerhus. Vil I gerne gå på shoppingtur, så er storbyen Esbjerg lige det rigtige sted. Her er der i byens centrum og på gågaden alle slags butikker og specialforretninger. I Esbjerg Nord byder Esbjerg Storcenter på alt hvad i måtte få brug for.

Naturen på Fanø

Mellem Vesterhavet i vest og Vadehavet i øst sørger klitlandskaber, hedelandskab, skove, marsken, diger og strande for afveksling. Som det eneste sted i Danmark har man i det 19. århundrede opstillet 4 fuglekøjer på Fanø. De 2 af dem blev benyttet indtil 1931. Derefter blev alt opstillen af fuglekøjer forbudt. En fuglekøje er en stor fælde som består af en dam med fangkanaler. Fuglekøjerne på Fanø blev dengang brugt til at fange vildtænder til husholdningen og videresalg. I dag bliver fuglekøjerne brugt til at ringmærke fugle. Man kan i dag besøge Albue Fuglekøje (entre) og Sønderho Fuglekøje (ingen entre). Den bedste måde at udforske øen Fanø på er med cykel. Overalt er der gode cykelstier som fører én gennem skovområder, over klitterne, gennem hedelandskab og forbi små søer. Ude ved øens nordspids ligger den store sandbank Søren Jessens Sand. Her er det som at være i et ørkenområde.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Ligesom overalt på øen Fanø er landskabet præget af de mange sommerhuse med stråtag. På hele ferieøen Fanø er der områder med private feriehuse. Mange af disse sommerhuse bliver udlejet til feriegæster fra det meste af Nord- og Vesteuropa gennem sommerhusudlejningen.com. Udvalget af sommerhuse er stort. Her findes sommerhuse i alle størrelser, prisklasser og typer. De fleste sommerhuse her i Vestjylland ligger i plantager, hedeområder og i klitterne. Fra sommerhusområdet er der ikke langt til stranden. Når man elsker naturen er sommerhusudlejning på Fanø den perfekte ferie. En af fordelene ved at bo i privat sommerhus er, at man har naturen lige foran døren og så bestemmer man selv farten. Et billigt sommerhus er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og bad. Såvel billige sommerhuse som luksus sommerhuse er indrettet med møbler, diverse pynt og køkkengrej samt service og bestik. Som regel er det kun sengelinned, toiletpapir, håndklæder, viskestykker, håndsæbe og rengøringsmidler man skal tage med på ferie i sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner

Om sommeren er der på ferieøen Fanø foruden sommerkoncerter også mange andre aktiviteter. Det årlige Dragefestival finder sted i august. Det lokker mange drageentusiaster fra det meste af Europa til øen. I Fanø Bad er der desuden tennisbaner, små forretninger og caféer. I juli fejrer byen Nordby Fannikerdagene med musik og dans. Indbyggerne i Sønderho fejrer deres egen fest Sønderho Dagene. Blandt andet fører et bryllupsoptog fra havnen i retning mod Møllebanken hvor festlighederne fortsætter med musik og dans. Der er altid noget man kan foretage sig når man er på ferie i privat sommerhus på ferieøen Fanø. Vil I gerne se hvordan øboerne på Fanø har levet for 300 år siden så skal I besøge Fanø Museum i Nordby. Esbjerg Kunstmuseum, Vestjyllands Ravmuseum, Museumsskibet Horns Rev og Fiskeri- og Søfartsmuseet byder på spændende oplevelser for hele familien.