Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Jegum

Jegum er populært hos feriegæster i sommerhus - også med hund

Jegum Ferieland ligger med sine ca. 600 sommerhuse 30 km nord for Esbjerg. Det er et lyst skovområde på ca. 120 ha. Der er fra Jegum 10 til 15 kilometer til Vesterhavet med badestrandene ved Vejers og Henne. I centrum af ferieområdet Jegum er der sommerhusudlejning, en købmandsforretning med cykeludlejning og en café. Her kan I førsyne jer med varer til ferien i sommerhus. Det kan godt svare sig at køre en 30 minutters tur til Esbjerg, hvor I har meget gode indkøbsmuligheder i indkøbscentret i den nordlige bydel. Gågaden i centrum indbyder til shoppingture. Samtidig kan I besøge en af de spændende attraktioner i Esbjerg.

Naturen i Jegum

En del markerede vandre- og cykelstier fører jer gennem områdets plantager. Jegum Ferieland er et meget rekreativt område, som er populært hos feriegæsterne fra ind- og udlandet, der har valgt sommerhusudlejning. I den centrale del af Jegum Ferieland er der et parkanlæg med en smuk sø. I skovene omkring Jegum befinder sig et stort antal rødvildt, som I kommer til at lægge mærke til på jeres spadsereture gennem området. Det vil være en god ide at have kameraet med. Der er også en del ridestier omkring Jegum, Oksbøl og Vrøgum. Filsø og de mange søer i Vrøgum Plantage samt Varde Å som ligger få km syd for Jegum, er oplagte steder, hvor lystfiskere der har valgt sommerhusudlejning i Jegum Ferieland kan gøre en god fangst. Tæt ved sommerhusområdet er der blevet etableret en 19 ha stor hundeskov, hvor jeres hund kan bevæge sig frit omkring og det uden snor. Lige ved siden af hundeskoven er der også en skovlegeplads med bænke, borde og toiletfaciliteter.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Området med private sommerhuse ligger midt i et landskab med skove, græsmarker og heder. Jegum Ferieland er et eldorado for sommerhusgæster med hund. Sommerhusudlejning.com har en del private sommerhuse i Jegum, som er tilladt til et ophold med jeres bedste ven. Som udgangspunkt er alle sommerhuse i Jegum Ferieland møbleret, og i køkkenet er der det nødvendige udstyr samt service og bestik. Andre sommerhuse har brændeovn, spa, sauna og pool. En del sommerhuse er også udstyret med grill, legeredskaber og tradløst internet. Vi byder kort sagt på såvel billige sommerhuse som større luksus sommerhuse. Vælg vores Last Minute til i Jegum, og få et billigt sommerhus til årets ferie.

Aktiviteter og attraktioner

Sommerhusudlejning i Jegum Ferieby byder på mange gode muligheder for udflugter. I Oksbøl er der et Ravmuseum med en tilhørende kunsthal, hvor der er udstillinger med malerier og kunsthåndværk af lokale kunstnere. I Blåvand kan I besøge noget så spændende som et Redningsbåds Museum ,og slikmundene blandt jer vil sikkert skynde sig hen til bolcheriet Blåvand Bolcher. Den Tyske Flygtninge Kirkegård i Oksbøl vil sikkert minde de ældre feriegæster om flugten fra den sidste verdenskrigs grusomheder. Skulle der være en enkelt dag med regnvejr så gør det heller ikke noget, for der er jo Legeborgen i Varde, som jeres børn bliver ellevilde med. Det er en fantastisk legeplads på hele 2000 m2 under ét tag. Hvis nogen af jer kan lide at gå i mudder, så skal I prøve en vandretur til vadehavsøen Langli. Det er rigtig sjovt, og sikken naturoplevelse. Hvordan livet var for 150 år siden her i Vestjylland, kan I bedst opleve ved at besøge de mange klitgårde her på Holmslands Klit. På museet Abelines Gård som er en tidligere strandfogeds bolig står alt inventar som det var dengang i 1860. Når I bor i privat sommerhus i Jegum Ferieland, skal I besøge Blåvandshuk, som er Danmarks vestligste punkt. Herfra kan I se den store Horns Rev Havmøllepark, som hører til nogen af verdens største vindemølleparker. Der er ikke langt til Blåvand Fyr, som byder på en fantastisk udsigt over Vesterhavet og en stor del af vestkysten. I området omkring Blåvand Fyr befinder der sig 50 bunkere, som var den del af et Atlantikvolden fra 2. Verdenskrig. I vil møde en del bunkere fra 2. Verdenskrig langs det meste af Vestkysten og Jammerbugen i nord. Tag hele familien inkl. hunden med i sommerhus i Jegum.