Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Skalstrup

Det rolige og hyggelige ferieområde Skalstrup ligger i det smukke Vestjylland

Skalstrup er et fredeligt og afslappende sted med en skøn og varieret natur samt badestrand og private sommerhuse. Det er et ideelt feriested for især naturelskere og lystfiskere. I Skalstrup har I en god base for udflugter til Limfjordslandet og seværdighederne ved den Jyske Vestkyst. I byen Vemb, som ligger ca. 8 km fra Skalstrup, er der mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres ferie i sommerhus. Den flotte handelsby Holstebro ligger ca. 28 km øst for Skalstrup, hvor I har gode parkeringsmuligheder tæt ved gågaden.

Naturen i Skalstrup

Skalstrup er omgivet af små søer og skovområdet Klosterheden Plantage i nord, Nissum Fjord i syd og vest og Amstrup søer i øst. Vest for jeres sommerhus i Skalstrup kan I næsten høre vesterhavets bølger ved de lange sandstrande. Midt i mellem ligger Nissum Fjord med maleriske fjordlandskaber, områder med private og billige sommerhuse, hedeområder, skove og marker. Klosterheden Plantage er et stort og varieret skovområde med mange markerede vandre- og cykelstier. På Landtungen Harboøre Tange, som skiller Vesterhavet og Limfjorden og ved Nissum Fjord, kan I observere svanernes, gæssenes, ændernes og vadefuglenes træk. I kan lære mere om naturen, hvis I tager en tur til Harboøre og går på opdagelsesrejse med Naturbussen.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Skalstrup

Mange af de private sommerhuse ved Skalstrup bliver udlejet gennem sommerhusudlejning til rimelige priser. De enkelte sommerhuse er meget forskellige og indrettet efter ejerens private smag. Der er sommerhuse i mange forskellige størrelser og prisklasser, og det er nemt at finde gode billige sommerhuse til en ferie for hele familien. De enkelte sommerhuse er som regel inddelt i stue, køkken, soveværelse og bad. Vores sommerhuse er indrettet og udstyret således, at I kun behøver selv at medbringe sengelinned, sæbe, håndklæder, toiletpapir og opvaskemiddel. Når I bor i sommerhus ved Skalstrup er det jer der bestemmer, hvornår I står op, om I nyder en god bog under parasollen udenfor eller hvornår I vil spise. Og så har I naturen altid lige udenfor døren. Book 14 dages ferie, og få en stor rabat, således der er plads til at besøge attraktioner og restauranter i området.

Aktiviteter og attraktioner

Et sommerhus ved Skalstrup danner grundlag for en rolig og afslappende ferie og en basis for udflugter til de mange attraktioner i Limfjordslandet og ved den Jyske Vestkyst. Oplev de forskellige arbejdende værksteder i området omkring Bøvlingbjerg, 11 km nord for Skalstrup, hvor en del kunstnere har deres gallerier. Se f.eks. hvordan smykker og keramik bliver fremstillet. Få km syd for Vemb finder I områdets eneste bevarede Herregård Nørre Vosborg, som i dag fungerer som museum. Herregården er mere end 700 år gammel og ligger omgivet af en voldgrav. Både herregården og den tilhørende park er et besøg værd. Når vejret ikke er så godt kan I besøge Viborg Legeland, som er en stor indendørs legeplads. Her kan børnene boltre sig med de mange aktiviteter, som byder på underholdning for hele familien. Viborg Svømmehal er et moderne badeland i Viborg centrum lige ved siden af banegården. I Viborg Svømmehal kan I også gå til vandaerobic, babysvømning, aquajogging og seniorsvømning om formiddagen. Lystfiskere som kommer til Skalstrup kan fiske fra stranden, fra båden og på Bækmarks Put and Take som ligger få km nord for Skalstrup. For golfere ligger Holstebros Golfklub sydøst for byen Vemb. Tag på udflugt til Strandingsmuseet Sct. George som ligger i Thorsminde, kun få km vest for jeres sommerhus i Skalstrup. Her genoplever I historien om et berømt søslag ved Jyllands Vestkyst og de to fatale skibsforlis af engelske krigsskibe for 200 år siden. Omkring 1400 søfolk omkom ved de to skibes forlis. Der blev fundet mange spændende ting fra vraget. Se på de mange fund og hvordan livet var ombord på krigsskibet Sct. George. Tag på udflugt til Daugbjerg Kalkgruber som engang har været røveren Jens Langknivs og sidenhen flagermusenes gemmested. Udforsk den danske undergrund i de ialt 1 km oplyste minegange, hvor I kommer helt ned til 60 m under jorden. Besøg under jeres ophold i sommerhus sluseanlægget i Hvide Sande, som skiller den rolige Ringkøbing Fjord fra det barske Vesterhav. Her ved slusen opstod byen Hvide Sande. I Hvide Sande finder I to sluser. En af dem er en afvandingssluse, som regulerer vandforholdene mellem fjord og hav. Så er der kammerslusen, som sørger for passagen mellem de to vande. Hvis I interesserer jer for 2. Verdenskrigs historie, skal I besøge den tidligere tyske fæstning i Thyborøn. I denne del af den tidligere Atlantikvold er der resterne af 64 bunkere, som I kan besigtige. Klitterne ved den Jyske Vestkyst er naturens værn mod det barske vesterhav. De høje klitter langs Vestkysten er en særlig landskabstype, og de store klitstrækninger er et enestående fænomen i Europa. Gå en tur langs stranden ved Thorsminde som ligger tæt ved Skalstrup og nyd den friske brise, lyden af havet og det smukke klitlandskab.


 
  •  Kategori

   ?

    

   Skalstrup Sommerhus, Skalstrup

   Reg.nr.: 20-9029

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Skalstrup Sommerhus, Skalstrup

   Reg.nr.: 20-9036

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Skalstrup Sommerhus, Skalstrup

   Reg.nr.: 20-9026

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Skalstrup Sommerhus, Skalstrup

   Reg.nr.: 20-9037

   450 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Skalstrup Sommerhus, Skalstrup

   Reg.nr.: 20-9032

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 14

   Soverum: 5

  •  Kategori

   ?

    

   Skalstrup Sommerhus på landet, Skalstrup

   Reg.nr.: 20-9031

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2