Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Sdr. Felding

I Sdr. Felding er I omgivet af smukke hedelandskaber, søer, åer og skove.

Sdr. Felding er en lille, hyggelig by på den vestjyske hede. Den ligger nær større byer som Skjern, Brande og Herning, og cirka 30 km fra Ringkøbing Fjord. I Sdr. Felding er i omgivet af bakker og hedearealer, skove, søer og den idylliske Skjern Å. Dette område er ideelt for lystfiskere og naturelsker. Og samtidig ligger Sdr. Felding tæt ved større byer, seværdigheder og forlystelser for hele familien. For eksempel ligger LEGOLAND® og Givskud Zoo kun omkring 40 km fra jeres sommerhus, og 50 km herfra kan I bade i Vesterhavet. Der er mulighed indkøb af dagligvarer i Sdr. Felding. I Herning, 30 km mod nord, finder i caféer, restauranter og gode shoppingmuligheder.

- Sdr. Felding

Oplev folkeminder og krigshistorie på Skarrild-Karstoft museum og lokalarkiv (9 km).
Ved de naturskønne hedearealer og skoven ned til Karstoft Å finder I den tidligere herregård Skarrildhus, der i dag er smukt restaureret og omgivet af en dejlig, romantisk park. På stedet findes desuden en rododendronpark og en idyllisk, gammel vandmølle (9 km).
På Hoven Landsbymuseum kan I se udstillinger om den vestjyske natur og om, hvordan det fattige hedesogn har udviklet sig til en velfungerende landsby (13 km). Ved Hoven ligger også det imponerende Heimdal Gods.