Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rømø, Vadehav

Ved Rømø Vadehav ligger mange private sommerhuse flot placeret ved vadehavet

I Østerhede som området kaldes er der en Kirke og en købmands forretning og hvis man kører eller går de 3 km til Havneby vil man møde gode indkøbsmuligheder og en kro. Her ved vadehavet er der også en lille sandstrand. Når man kommer til øens største by Lakolk som ligger ved øens vestkyst ligger der et butikscenter på højre side med en del forretninger, cafeteria og sommerhusudlejning. Er man til shopping, skal man køre en tur til havnebyen Esbjerg. I byens centrum er der alle slags butikker og specialforretninger. Man kan udforske ferieøen Rømø på hesteryg, på cykel eller til fods. Der er også mulighed for at spille golf eller minigolf.

Naturen på Rømø

I området omkring de private sommerhuse er der et kuperet klitlandskab, hedelandskab og enkelte træer. Her skal man nyde det rige dyre- og fugleliv, den jodholdige friske havluft og den særlige stemning ved vadehavet. Ferieøen Rømø er forbundet med fastlandet med en 10 km lang dæmning. Dæmningen gør øens indbyggere uafhængig af tidevandet. Det er en meget smuk tur at køre over dæmningen for at komme til øen. Man kommer forbi store flokke af får på venstre side og man kan observere mange vadehavsfugle i vådområdet på højre side.

Book et billigt sommerhus her ved vadehavet

Områderne Vesterhede og Kromose med velbeliggende og billige sommerhuse ligger direkte ved vadehavet. De fleste private sommerhuse ved Østerhede ligger på store grundarealer hvorfra man har en fantastisk udsigt over vadehavet. Feriegæsterne lejer deres sommerhus i Østerhede gennem sommerhusudlejning.com, hvor der ofte kan bookes et billigt sommerhus med rabat. Fra området med ferieboliger er der ikke langt til stranden. Når man elsker naturen er sommerhusudlejning på Rømø den perfekte ferie for hele familien. En af fordelene ved sommerhusudlejning er, at man har naturen og stranden lige foran døren. Der er ingen åbnings- eller lukketider, og ferie i sommerhus kan være en billig ferie. Det er som at være hjem hos sig selv. Et almindeligt privat sommerhus er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og bad. Alle sommerhuse er indrettet med møbler, diverse pynt og køkkengrej samt service og bestik. Som regel er det kun sengelinned, toiletpapir, håndklæder, viskestykker, håndsæbe og rengøringsmidler man selv skal tage med på ferie i sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner

Rømø har sine små attraktioner. Rømø Lege- og Labyrintpark ligger ikke langt fra Havneby og er en oplevelse for hele familien. Også Rømø Lege- og Hesteland har med sine 30 attraktioner noget at byde på. Her kan I sammen med børnene opleve et badeland, lege med fjernstyrede både, komme op på et piratskib eller køre minibiler. Også Naturcentret Tønnisgård er et besøg værd. Læg mærke til den store hvalunderkæbe foran bygningen. Rømø Minigolf ligger på vejen mod havneby, lige overfor Bageriet. Vest for Kongsmark er der et område med mange billige sommerhuse. Her er en stor plantage og små søer som indbyder til gå- og cykelture. I området møder man også mange feriegæster med deres hund. Der ligger nemlig en hundeskov i nærheden som er markeret med skilte. Hvis man bliver sulten kan man spise et måltid mad hos Else og Keld mod syd og på Naturcentret Tønnisgård mod nord. Til Rømø Kirke er der fra jeres sommerhus i Østerhede kun 10 minutter til fods. Kirken har altid været forbundet med søfarten. I kirken hænger der mange kirkeskibe og på kirkegården er der en del grave af hvalfangere. Har I nogensinde set et hegn som består af hvalunderkæber? Så skal I køre en tur til destinationen Juvre som ligger 9 km nordpå. Når man kører til fastlandet over den 10 km lange dæmning er der mulighed for at besøge mange seværdigheder. Enghave Dyre- og Naturpark er en særlig spændende oplevelse for mindre børn. I temaparken Danfoss Universe i Nordborg på øen kan i prøve jeres kræfter med naturen og videnskabens verden.