Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Grærup

Grærup er et ferieparadis ved den Jyske Vestkyst med flotte sommerhuse

Ved Danmarks Sydvestkyst ligger den fredfyldte ferieby Grærup, hvor der hele året igennem tilbydes et afslappende ferieophold og spændende aktiviteter. Her kan I nyde en dejlig ferie i privat sommerhus med hele familien. Grærup ligger midt imellem de to kendte ferieområder Blåvand og Henne Strand, og er kendt for sommerhusudlejning. Der er i området nogle hyggelige restauranter, hvor I kan spise danske specialiteter. Der er også mulighed for indkøb til jeres sommerhus i Oksbøl, som ligger ca. 15 km øst for Grærup. Hvis I gerne vil kombinere en indkøbstur med en omgang shopping, så kan det godt svare sig at køre de ca. 40 km sydpå til havnebyen Esbjerg. Dér har I også mulighed for besøg hos de forskellige museer og oplevelsescentre. Man kan også tage med færgen til den smukke ø Fanø og opleve en helt speciel natur. Når I bor i sommerhus i Grærup, kan I tage på udflugter til de mange oplevelser og seværdigheder i Jylland og ved den Jyske Vestkyst. Der er for eksempel Ribe Vikingecenter, Løveparken i Givskud, Fiskeri- og Søfartsmuseet Esbjerg samt det populære LEGOLAND. Omkring Grærup kan I besøge gallerier og kunsthåndværkere som for eksempel lystøberiet i Blåbjerg eller et keramikværksted i Nørre-Nebel. Når I kommer ned til stranden i Grærup og ser til højre og venstre fra en af klitterne, så er der hvid sandstrand så vidt øjet rækker. Derfor vælger mange turister at leje sommerhus i Grærup.

Naturen i Grærup ved den Jyske Vestkyst

Ferieområdet Grærup er omgivet af Grærup Fiskesø i øst og Vesterhavet i vest. Mod nord ligger Kjærgård Klitplantage, som indbyder til lange gåture, og i sydlig retning ligger Vejers Strand med Vejers Stribsø. Grærup er en sand lille naturperle, som er typisk for klitlandskabet ved den Jyske Vestkyst. Her er der en drøm af en sandstrand med blødt sand og lavt vand, som er optimal for badegæsterne. Stranden er derfor en stor oplevelse for familier med deres børn, hele året rundt. Også om vinteren er Grærup Strand en sand naturoplevelse, når stranden er dækket med sne, som et tyndt lag florsukker, mens den kølige vestenvind stryger hen over havet og kysten. Hele området omkring Grærup er præget af hvide klitter hedelandskab og små søer som Grærup Fiskesø. Det skaber en idyllisk ramme omkring jeres ferie i privat sommerhus. Bag strandene ved den Jyske Vestkyst gemmer sig et pragtfuldt klit- og hedelandskab, som indbyder til vandre- og cykelture. Ikke mindst i de mange Klitplantager i området er der gode muligheder på markerede stier. Vinden som kan være lidt kraftigt her ved kysten, bringer en frisk havluft fra Nordsøen. Det er også en af charmerne ved at bo i sommerhus på vestkysten.

Bestil sommerhus i Grærup på vestkysten

I et privat sommerhus kan I sammen med hele familien opleve dansk hygge til alle årstider. Det idylliske feriested Grærup er hele året et dejligt feriemål, hvor I kan nyde et afslappende ophold i sommerhus. Efter en lang dag med strandleg og masser af oplevelser, venter et hyggeligt sommerhus, hvor I med god grillmad og et glas vin kan nyde resten af aftenen. Den fantastiske udsigt over havet, og en smuk solnedgang bidrager til en romantisk oplevelse. De forskellige sommerhuse ved Grærup ligger spredt og godt beskyttet i et 500 meter bredt område bag klitterne, og fra de bagerste sommerhuse er der ikke mere end 10 minutters gang til stranden. Hvis I gerne vil opleve en ferie i sommerhus uden alt for store omkostninger, så tilbyder vi en 2-ugers Sparferie udenfor højsæsonen, hvor I hos sommerhusudlejning.com kan opnå gode rabatter. Selvom de fleste sommerhuse er indrettet efter ejerens smag, vil I opdage at der er alt det I behøver til et skønt ferieophold. I Grærup kan I gennem sommerhusudlejning.com leje sommerhuse af forskellige typer, størrelser, kategorier og prisklasser. Selv et luksus sommerhus kan blive et billigt sommerhus, og hos sommerhusudlejning.com kan I altid finde det rigtige sommerhus til jeres behov og pengepung. Hvis I kan afrejse med kort varsel, kan vi anbefale, at I ser på vores Last Minute Tilbud, hvor I kan finde et sommerhus med f.eks. spa til en billig pris. Det er en stor fordel at holde ferie i sommerhus i Danmark, for det giver jer fleksibilitet til selv at kunne tilrettelægge jeres ophold.

Aktiviteter og seværdigheder omkring Grærup

Et meget populært udflugtsmål er halvøen Skallingen, som ligger ca. 20 km syd for jeres sommerhus i Grærup. Skallingen er et natureservat med en rig flora og fauna. Her kommer I rigtig tæt på naturen, hvis I går hele vejen ud til halvøens spids og observerer sælerne, som lever her. Området omkring Grærup er populært hos dem der gerne vil opleve en aktiv ferie. Her kan både unge og gamle boltre sig. Når det begynder at blæse op, så kommer vindsurferne på jagt efter bølgerne. Det krystalklare vand indbyder desuden til badning, snorkling og dykning, og på stranden er der lagt op til Beachvolley. Området er også egnet til lystfiskeri fra stranden, båden eller i Grærup Fiskesø. Hvis vejret ikke er for godt, kan I køre de 22 km til det tropiske Badeland Dayz Resort i Nørre Nebel. Det er en stor oplevelse for hele familien. Priserne er ikke for høje og børn under 3 år kommer gratis ind. På Tane Hedevej ved Blåvand ligger to af de bunkere som var en del af den såkaldte Atlantikvold. Disse to bunkere hørte til Tirpitzstillingen og i den ene af dem er der et spændende museum. Golfere kan prøve Henne Golfklub´s 18-hulsbane. På Museet Fiskernes Hus i Hvide Sande som ligger nord for Grærup, kan I se hvordan fiskene når fra havet og på jeres tallerken i restauranten. Men også Ribe Vikingecenter, Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg og Løveparken i Givskud er oplagte udflugtsmål, når I bor i sommerhus i Grærup.