Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Klegod

Vælg sommerhusudlejning i Klegod ved Ringkøbing Fjord

Feriestedet Klegod med det store sommerhusområde ligger på den nordlige del af Holmsland Klit ved Ringkøbing Fjord. Klegod er et typisk område indenfor sommerhusudlejning, og rummer hundredevis af private sommerhuse. Ud over bureauer med sommerhusudlejning er her nogle gallerier og en købmandsbutik, hvor I kan købe det mest nødvendige til jeres ophold i sommerhus. Fra Klegod tager det kun nogle få minutter at køre til Hvide Sande, hvor der er supermarked, enkelte butikker, museer og nogle få restauranter. I Ringkøbing har I rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Desuden er der i denne smukke by en del museer og spændende aktiviteter om sommeren.

Naturen i Klegod ved Ringkøbing Fjord

Den jyske vestkyst er kendt for sine naturoplevelser og kilometerlange sandstrande. Naturen ved Ringkøbing Fjord er helt enestående. I den sydlige del af fjorden ligger halvøen Tipperne, som er et naturreservat, hvor mange forskellige fuglearter har deres ynglepladser. Kun få kilometer derfra ligger Lønborg Hede, hvor I kan opleve Natur Pur. Klitområdet ved kysten og plantagerne indbyder til lange vandre- og cykelture på de gode stier. Overalt omkring Ringkøbing Fjord kan I leje cykler og dermed få mulighed for at opleve den smukke natur ved fjorden. Benyt den Nationale Cykelrute 1, som også kaldes Vestkyststien.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Det store område med private sommerhuse ligger lige bag klitterne. Fra alle sommerhuse i Klegod tager det allerhøjest 10 minutter at gå til stranden. Mange private sommerhuse bliver udlejet gennem sommerhusudlejning.com, hvor I kan leje et sommerhus efter jeres smag og til jeres budget. Sommerhusudlejning.com har sikkert lige det sommerhus I kunne tænke jer at holde ferie i. I Klegod finder I sommerhuse i alle størrelser, kvaliteter og prisklasser. Ikke mindst er Klegod kendt for store luksus sommerhuse, men det er også muligt at finde et mindre billigt sommerhus. Et ferieophold i sommerhus giver jer friheden til at vælge selv, og er ofte en garanti for en afslappende ferie.

Aktiviteter og attraktioner

Ferieområdet ved Ringkøbing Fjord byder på mange aktiviteter for hele familien. Golfere har her gode betingelser ved en del goldbaner omkring Fjorden. Lystfiskere kan gøre en god fangst i Skjern Å eller Fiskesøen i Klegod. Ridning er blevet meget populært hos feriegæsterne der har valgt sommerhusudlejning. Langs den jyske vestkyst er der mange steder, hvor I kan leje heste eller ponyer. Men der er meget mere at se på. Oplev Wild West med ægte bisons i Videbæk. Jyllands Park Zoo er en oplevelse for alle. Her må de små og de store børn klappe dyrene. Tag børnene med til det 1000 m2 store Nordsø Badeland, som ligger få kilometer syd for Hvide Sande. Her er vandet altid 30 graders varmt. Den kæmpestore indendørslegeplads Baboon City i Herning med sine godt og vel 9000 m2 under tag er et godt alternativ i regnvejr. Adventure Park i Ringkbing er et 13.500 m2 stor havemed aktiviteter som golf, boccia eller petanque, fodboldgolf og meget mere. Køb jeres Green Fee på Golfpladsen Holmsland Klit Golf. Det er nemlig ikke kun golfspil men også en naturoplevelse. Professionelle surfere søger spændingen i Vesterhavets vilde bølge, men nybegyndere finder de bedste betingelser i Ringkøbing Fjordens roligere vandforhold. Her er det godt at tilmelde sig en surfskole. I Sneglehuset som selvfølgelig ligger på Sneglevej i Thyborøn, består næsten alt af muslingeskaller og sneglehuse. Der er også en kæmpesamling af flaskeskibe. Prøv at regne ud hvordan skibene er kommet ind i flaskerne. Når I under jeres ophold i sommerhus besøger Holstebro Kunstmuseum, kan I se på dansk kunst og kunsthåndværk fra 1930'erne og frem til i dag. Museet har en udstilling af kunstværker fra kendte danske kunstnere som for eksempel Ejler Bille, Astrid Noack og Henry Heerup. Hvad med en tur på Limfjorden med skonnerten Saga fra Hvide Sande? Det er en spændende oplevelse for hele familien at besøge Kystcentret i Thyborøn, som er et oplevelsescenter med terrarier og bassiner med drivsand. I JyllandsAkvariet Thyborøn kan I se alle de forskellige fisk der findes i Vesterhavet. Der er også et bassin hvor i må også fiskene. Klegod er sommerhusudlejning og maritim stemning ved den jyske vestkyst.