Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Gjellerodde

Gjellerodde er et spændende område med sommerhuse ved Limfjordens kyst

Området med private sommerhuse ved Gjellerodde ligger ved Limfjordens kyst ikke langt fra indsejlingen til fjorden ved Lemvig. Hele området er kuperet og meget frugtbart agerjord. De rolige og lave vandforhold og det rene badevand samt en mængde sand sørger for en børnevenlig strand. Mange børn sidder på badebroerne og fanger små krabber. Ved stranden er der borde og bænke hvor I kan hvile eller nyde jeres medbragte mad. I Gjellerodde har I gode muligheder for at købe ind til jeres sommerhus eller få en lille snack. Den travle handelsby Lemvig kan I nå på 5 minutter med bilen. Foruden fiskerihavnen og de gode indkøbsmuligheder sørger caféerne og restauranterne i byen for god mad og underholdning. Shoppingmulighederne er rigtig gode i Lemvig.

Naturen i Gjellerode

Ved Gjellerodde kan I sejle i kajak, windsurfe, spille golf, gå spadsereture eller udforske området med sommerhuse på cykel. Hjemstavnsgården Gjellergård giver den besøgende et indtryk af hvordan fiskere og bønder boede for over 100 år siden. Klosterheden er et stort skov- og naturområde med markerede vandre- og cykelstier. Den 50 km lange MTB-Route som er kendetegnet med lila farve stiller enhver Mountainbiker på prøve. Skovlegepladsen i Klosterheden er meget populær. Tag fra jeres private sommerhus i Gjellerodde en tur til øen Fur. Fur Fossiler er et naturhistorisk museum med en enestående samling af 55 millioner år gamle fossiler fra moleret på Fur. Det er et meget populært udflugtsmål. Museet viser jer noget om regionens landskaber og historie om molerhav og istidernes arktiske kulde, hvor store ismasser formede Danmark. Museet guider jer gennem det fantastiske landskab, og tilbyder en række aktiviteter som naturvandringer og naturværksted.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Også her i Gjellerodde bliver mange private sommerhuse udlejet gennem sommerhusudlejning.com til feriegæster der ønsker en afslappende ferie samtidigt med at de har mulighed for at udforske det smukke Limfjordsland. En del hundeejere holder ferie i sommerhus med deres bedste ven gennem sommerhusudlejning.com. Strandene ved Gjellerodde indbyder til lange gåture, også med hund. Mange hundeejere foretrækker at leje sommerhus udenfor højsæsonen, fordi der på disse tidspunkter er fred og ro i området og ejerens hund må løbe frit på stranden. Ednvidere er det også udenfor sæsonen nemt at finde billige sommerhuse i Gjellerodde. Er I hurtige på aftrækkeren, kan I også finde billige sommerhuse med vores Last Minute service.

Aktiviteter og attraktioner

De der gerne vil opleve en dag med bølger og vind kan tage en tur til Vesterhavet som kun ligger 10 km fra jeres private sommerhus i Gjellerodde. Skovlegepladsen her er meget populært. Lystfiskere har gode muligheder ved bølgebryderne mellem Thyborøn og Vejlby Klit, og derfor tilbyder vi også ferieboliger målrettet lystfiskere. Her kan I fange makreller, hornfisk og torsk. Nogle feriegæster vil hellere se de 100 bunkere af den tidligere Thyborønfæstning fra 2. Verdenskrig. Vejlby Sommerpark som ligger ca. 10 km vest for Lemvig byder på mange aktiviteter til hele familien. Besøg Danmarks bedst bevarede middelalderborg i Spøttrup. Gå på opdagelse i en ægte borg med voldgrave, borgtårne og riddersal. I kan følge de mange spændende historier om hverdagslivet på borgen helt op til nutiden. I kan også gå en tur i den smukke park med udsigt til Limfjorden. Om sommeren er der mange aktiviteter på borgen. Det er en sand oplevelse for hele familien. Besøg under jeres ophold i sommerhus den smukke Limfjordsø Mors. Morslands Historiske Museum består af Dueholm Kloster i Nykøbing Mors, Molermuseet og Skarregaard på Nordmors samt Dansk Støberi Museum i Nykøbing Mors. I Frilandsmuseet Hjerl Hede som er et levende museum oplever I hvordan bønderne levede i Danmark for 200 år siden eller se hvordan håndværkere og handlende arbejdede den gang. Her var præsten en studeret mand med mange opgaver i bondesamfundet. Se husdyrene på en almindelig gård og hvordan hede- skov- og mosebrug fungerede dengang. Stenalderbopladsen i Hjerl Hede er en rekonstruktion af en boplads fra 2800 f.Kr. Frilandsmuseet Hjerl Hede ligger i Vinderup syd for Limfjorden. Limfjordslandet er et fantastisk smukt cykelområde. Prøv Limfjordsruten som er en 610 km lang cykelrute. Denne nationale cykelrute nr. 12 går hele vejen rundt om Limfjorden. Velkommen i sommerhus i spændende Gjellerodde