Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Vinderup

Vinderup er en malerisk lille landsby ved Limfjorden

Vinderup er en malerisk lille landsby, der ligger ved Venø Bugt kun få km fra handelsbyen Struer mod vest. Landsbyen Vinderup ligger ved landevejen mellem Struer og Skive, og her finder I aktører indenfor sommerhusudlejning. Det tager kun 10 minutter at køre til Struer, hvor I kan købe ind til jeres private sommerhus i Vinderup. I Struer er der en gågade med mange butikker og en del specialforretninger. Her kan I gå på shoppingtur eller på restaurantbesøg. I skal være forberedt på, at et ferieophold i sommerhus ved Vinderup betyder total afslapning. Her er der virkelig fred og ro i området.

Naturen i Vinderup ved Limfjorden

Feriestedet Vinderup er omgivet af vand, marker, kuperet landskab og skove. Øst for Vinderup ligger Flyndersø, Hellesø og Stubbergårdsø, som er et smukt og stort naturområde med mange plantager. Det populære udflugtsmål frilandsmuseet Hjerl Hede er hoverattraktionen i området, og ligger kun 6 km fra Vinderup i et stort område med skove og søer. Museet er en autentisk landsby fra det 16. Århundrede med værksteder, mejeri, dampsavværk, købmandsbutik, stenalderboplads og meget mere. Hvis I gerne vil opleve en fantastisk smuk udsigt over Limfjordslandet, så skal I tage en tur til Nordmors. Her finder I øens højeste punkt Salgjerhøj, som er på 89m. Herfra kan I ved klart vejr se hele 22 af de i alt 34 kirker, der findes på øen.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Her ved Limfjorden kan I tilbringe en rolig og afslappende ferie i et privat sommerhus. Fra jeres sommerhus i Vinderup har I på grund af feriestedets ideelle placering ved Limfjorden gode muligheder for udflugter til de mange aktiviteter og attraktioner i området. Sommerhusområdet ligger tæt ved Venø Bugt i Limfjorden, og derfor er sommerhusudlejning den mest benyttede ferieform i området. Derfra har I en fantastisk udsigt udover Fjorden. En del private sommerhuse bliver udlejet gennem sommerhusudlejning.com. Lystfiskere er helt vilde med Limfjorden, og man er begyndt med at indrette sommerhuse specielt som lystfisker sommerhuse. Også hos sommerhusudlejning.com kan I leje et lystfiskerhus, som er indrettet med renseplads udenfor og en kummefryser til jeres fisk. Det er ikke så dyrt at leje sommerhus i Vinderup, hvor området byder på en del almindelig, billige sommerhuse. Hvis I vælger 14 dage eller mere udenfor højsæsonen, kan I finde et meget billigt sommerhus til ferien. Vi kan også anbefale vores Last Minute sommerhusudlejning, hvor I kan opnå en pæn rabat, hvis I er hurtige.

Aktiviteter og attraktioner

Golfere finder gode golfbaner i Struer, Harre Vig, Holstebro og Skive. Foruden de mange søer i området kan vi godt anbefale Munkbro Fiskesø til lystfiskere. Men også Limfjorden er meget populært hos lystfiskere. Familier med børn kan glæde sig til et besøg i badelandet Holstebro Aqua Park eller i Indoor-Legepladsen Baboon City i Herning. Den berømte forlystelsespark Jesperhus, som ligger 45 Kilometer fra Vinderup, kender de fleste. Her er der Dschungel-Zoo, 4D-Biograf, Blomsterpark, Legeland og restauranter. Borgen Spøttrup er den best bevarede middelalderborg i Danmark. Gå på en en tidsrejse flere hundrede år tilbage i tiden, for her er der både mange udstillinger, men også ridderlege og middelaldermarkeder, som hører til de mange aktiviteter på museet. Kun 25 Km fra Vinderup er der et sted, hvor I kan gå under jorden. De første 2 km er med belysning men alt i alt er der 60 km gangarealer i Kalkgruben i Mønsted. Tag sammen med børnene en tur til AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg, hvor I kan lære en masse om naturen, kulturen og miljøet i de danske søer og floder. Tag på udflugt til Jyllandsaquariet i Vorupør, hvor I kan se de mere end 60 spændende fiskearter, som findes i Vesterhavet. Oplev livet under havoverfladen i de 16 store havakvarier. Det er en oplevelse for hele familien. Under jeres ferieophold i sommerhus ved Vinderup, skal I besøge Ejerslev Havn på Limfjordsøen Mors, som tidligere har været udskibningshavn for moler. Det er et fantastisk naturområde, som ligger øst for Ejerslev. I dag er der en lystbådehavn. De mange gamle molergrav i området byder på mange spændende oplevelser. Hvem ved, måske finder I et 50 mio. år gammelt fossil. Landsbyen Sillerslev som ligger på Sydmors, har et hyggeligt havnemiljø med lystsejlere og lokale fiskere. Her er der også en enestående badestrand. Mellem 1950 og 1960 blev havnen anlagt som fiskerihavn. Før denne tid måtte fiskerne lande deres fisk fra stranden. Vælg sommerhusudlejning ved Vinderup, og få mange af Limfjordens spændende oplevelser.