Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Lihme

Bestil ferie i sommerhus i fredelige, rolige og naturskønne Lihme

Hvis I gerne vil holde en ferie i fredelige, rolige og naturskønne omgivelser med gåture, museumsbesøg samt golf- og fisketure, så er sommerhus i Lihme på Salling et godt valg. Her ved Limfjorden finder I billige sommerhuse, dejlige strande, en skøn og varieret natur, gode forhold for lystfiskere og spændende vandreruter. Der findes en Sparekasse og en dagligbrugs i Lihme, hvor I kan købe ind til jeres lejede sommerhus, og der er 20 km til Skive, hvor der er gode shoppingmuligheder med mange butikker, caféer og spisesteder. Ved kysten ud for Lihme ligger den hyggelige Gyldendal lystbådehavn. Området med private sommerhuse og stranden ved Lihme ligger ca. 2 km mod vest. Stranden er med grus og nogle store sten. Herfra har I en flot udsigt til øen Venø. Når I bor i sommerhus ved stranden i Lihme, er der ikke langt til de mange seværdigheder og aktiviteter i det sydlige Limfjordsland. Spøttrup Borgmuseum kun få km mod nord, Salling Put & Take i sydøst, Træmuseet mod nordøst, Skive Gokart & Paintball i østlig retning, Frilandsmuseet Hjerl Hede ved Vinderup i syd, Struer Museum og Rydhave Slot i sydlig retning befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra jeres lejede sommerhus ved Lihme.

Naturen i Lihme ved Limfjorden

Lihme ved Limfjorden er omgivet af den smukke ø Venø i vest og Sønder Lem Vig i syd. Nord for Lihme ligger Spøttrup Borgmuseum ved Spøttrup Sø, mens Kås Hoved med Kås Sø befinder sig i nordvestlig retning. Her i den sydlige del af Limfjorden kan I sejle i havkajak fra Gyldendal Havn, wind- og kitesurfe, fiske fra Limfjordens breder eller i en fiskesø, spille golf på en af de mange golfpladser, gå spadserture langs stranden eller i en skov eller udforske området på cykel. Der er flere cykelruter som fører jer rundt på Limfjordsøen Mors eller hele vejen rundt i Limfjordslandet. Den smukke og hyggelige ø Fur ligger ca. 5 minutters sejlads fra byen Branden på Sallings nordside i Limfjorden. Klinterne både her og på Mors gemmer på 55 millioner år gamle forsteninger af dyr, planter og fugle. Det siges at der er flere end 2500 sæler i Limfjorden og I kan se mange af dem på Blinderøn. I kan tage på en sejltur til Blinderøn. Mange kunstnere har ladet sig inspirere af Limfjorden. Oplev disse kunstnere i deres værksteder og gallerier på halvøen Salling. Gå en tur omkring Flyndersø med Hjelm Hede, Hjelm Mose og Estvadgård Plantage. I sydlig retning befinder det maleriske naturområde Sønder Lem Vig sig men også Herregården Hestehave med sin flotte park, som ligger øst for Spøttrup, er et besøg værd.

Billige sommerhuse ved den rolige Limfjord

De private sommerhuse i Lihme ligger i et 400 meter bredt område ca. 2 km øst for landsbyen og ud til Venø Bugt. Fra jeres lejede sommerhus er der kun få minutters gang til sandstranden, som er med grus. De fleste sommerhuse ligger på smalle og åbne sommerhusgrunde som er delvis med buske og delvis med træer. Nyd turen fra Lihme når I kører mod sommerhusområdet. Der finder I møde nemt en indbydende feriebolig, som er energivenligt, og hvor I er med til at beskytte naturen samt holde jeres energiudgifter på et acceptalet niveau. Det er en spændende oplevelse at komme efter en lang køretur til det lejede sommerhus og starte med at pakke ud. Så oplever man en dejlig rolig og afslappende atmosfære. Som udgangspunkt er alle sommerhuse i Danmark blevet møbleret af deres ejere og har det nødvendige udstyr til et vellykket ferieophold. Er I på ferieophold om foråret eller om efteråret, så anbefaler vi et sommerhus med brændeovn. De fleste ejere har gennem de seneste år moderniseret deres sommerhus og udstyret dem med fladskærms-tv, sattelitmodtager og måske internet. Her i det sydlige Limfjordsområde kan I til en billig pris leje private sommerhuse gennem sommerhusudlejning.com. I kan leje et privat sommerhus til en Miniferie i f.eks. weekenden, eller I kan finde et billigt sommerhus i en hel uge. I har mulighed for at spare rigtig mange penge når I vælger en 2-ugers Sparferie gennem sommerhusudlejning.com udenfor højsæsonen. Den danske natur er tiltrækkende på alle årstider, så hvis I er rejseklar og på udkig efter et billigt sommerhus, skal I holde øje med vores Last Minute Tilbud.

Seværdigheder og aktiviteter tæt på Lihme

Spøttrup Borg i Spøttrup, ca. 10 km nord for Lihme, er Danmarks bedst bevarede middelalderborg. På Spøttrup Borgmuseum kan I se, hvorledes mennesker har levet på den barske, smukke middelalderborg gennem tiderne. Oplev også læge- og krydderurte- og rosenhaven. Der arrangeres desuden aktiviteter, musik, udstillinger, teater og markedsdage her på borgen. Besøg Ejsing Fodboldgolf, som ligger ca. 9 km syd for Lihme. Herregårdsmuseet Hessel ligger på halvøen Louns ved Hvalpsund, øst for jeres feriebolig i Lihme. Besøg også Herregården Staarup Hovedgaard som ligger i nærheden af Skive. Der er der adgang for offentligheden. I Limfjordslandet er der mange oldtidsgrave. Hvis I interesserer jer for oldtiden, så skal I besøge Kardyb Langdysse ved Stoholm, som er fra bondestenalderen, og den er 185 m lang. Den er dermed Danmarks længste stendysse. Langdysser er store gravanlæg fra den tidlige del af bondestenalderen. Gå en tur under jorden og besøg Mønsted Kalkgruber som ligger få km syd for Stoholm. Egnshistorisk Arkiv og Frilandsmuseet Hjerl Hede er også et besøg værd. Besøg Kulturcenter Gimsinghoved i Struer og Struer Museum. Keramik Unik venter på jeres besøg i Bremdal nord for Struer. Fra Bremdal kan I sejle en kort sejlads til den smukke ø Venø, med bl.a. Venø Billedværksted, sælerne ved Bradser Odde i nord og den maleriske Nørskov Vig. Den flotte by Viborg med Viborg Domkirke, som ligger omgivet af morænelandskabet Dollerup Bakker og et smukt sølandskab skal også opleves. Golfere får glæde af Borbjerg Mølle Golfs smukke bane ved Møllesøen syd for Vinderup. Skal ferien holdes i Danmark, kan vi anbefale et privat sommerhus i Lihme ved Limfjorden. Så er I tæt på vandet, naturen og de spændende seværdigheder.