Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Sundsøre

Sundsøre ligger på Sallings østkyst, lige ud til den rolige Limfjord

De private sommerhuse i Sundsøre er beliggende i smukke omgivelser, tæt ved en badestrand med badebro. Stranden både nord og syd for havnen er smal og med grus. Der er dog lav vandstand og kun små bølger. Med en bilfærge kan I på kort tid sejle over Limfjorden fra Sundsøre til Hvalpsund på Lounshalvøen. Sundsøre benyttes af børnefamilier, lystfiskere, naturelskere og andre, der blot ønsker at slappe af i skønne og uforstyrrede naturomgivelser. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, således I nemt kan lave mad i jeres sommerhus. Tag f.eks. til Roslev, 14 km inde i landet, som byder på gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder. I handelsbyen Skive, som ligger ca. 25 km mod syd, har I desuden gode muligheder for shopping og besøg på museum. Her fra Sundsøre kan I nå de fleste seværdigheder i Limfjordslandet på kort tid. Jens Væver Museet i vest, Fur Museum i nord, Skive Badeland i syd, Herregården Østergaard i nordvest, Galleri Bustrup i sydvestlig retning og Landbrugsmuseum Herregården Hessel i øst, befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra Sundsøre.

Naturoplevelser omkring Sundsøre ved Limfjorden

Sundsøre er omgivet af Hvalpsund i øst og Brokholm Sø i vest. Syd for Sundsøre ligger Eskær Skov, mens øen Rotholmene ligger i nord. Det smukt beliggende Stenaldercenter i Ertebølle, ca. 18 km fra Færgen, skildrer naturen i og omkring Ertebølle for over 6000 år siden og menneskers liv på denne tidsalder. En rekonstrureret boplads viser hvordan hytterne så ud. Mange vandre- og cykelruter fører jer gennem en fantastisk natur, som er præget af den sidste istid og lige i Sallingpigens fodspor. Tag med på en sejltur til Blinderøn, hvor I kan komme tæt på sælerne. Det vrimler nemlig med sæler i Limfjorden. Det siges at der er flere end 2500 sæler i Limfjorden og i kan se store grupper af sæler på Blinderøn. I kan også se sælerne på Tangen ved Sundsøre. Cyklister vil glæde sig over de mange forskellige cykelruter, som fører gennem et smukt landskab ved Limfjorden. Her i den sydlige del af Limfjorden kan I sejle i havkajak, fange fisk, windsurfe, kitesurfe, spille Golf, vandre eller udforske området på cykel. Lystfiskere har på Salling og langs Limfjordens kyster gode fangstmuligheder. Ryde Put & Take, Salling Put & Take og Lundbro Put & Take ved Skive byder på gode fangsmuligheder. For golfere er der også mange muligheder på Salling. Der er for eksempel Borbjerg Mølle Golf, Harre Vig Golfklub, Skive Golfklub og Jesperhus Golfbane ved Nykøbing på Mors.

Lej privat sommerhus i naturskønne Sundsøre

I Sundsøre ligger de private sommerhuse i et 300 meter bredt område nordvest for landsbyen og langs kysten syd for havnen. Her ligger et sommerhus på grønne parceller omgivet af træer. Prøv at gå en tur fra havnen og langs stranden i sydlig retning forbi skræntene ved Sdr. Thise. Det er en smuk oplevelse. I vil opdage, at der i området er private sommerhuse for enhver smag. Mange af vores feriegæster vælger et sommerhus ved Limfjorden for at nyde freden og den maleriske skønhed i området. Andre igen kombinerer et feriehusophold i den sydlige del af Limfjorden med et besøg i byerne Skive, Struer og Nykøbing Mors. Som basis er alle ferieboliger udstyret med køkken, bad, soveværelser og stue. Ferieboligens ejer har som regel udstyret sit sommerhus med komfortable møbler og senge. I køkkenet er der alt det nødvendige køkkengrej samt service og bestik til hele familien. Efter at mange private sommerhuse er blevet moderniseret, er kvaliteten højnet og mange feriehuse er nu godt isoleret. Dermed kan I holde ferie i sommerhus hele året rundt her i Sundsøre. En del private sommerhuse har endda internet og fladskærms-tv. Nogle feriehuse har også brændeovn eller sauna til den kolde tid. Udenfor finder I også legeredskaber for børn, og sydvendte terrasser til de voksne. Nogle sommerhuse fra sommerhusudlejning.com er indrettet som lystfiskerhuse med renseplads udenfor og en kummefryser til fangsten. Mange feriegæster der bor i sommerhus med deres hund, nyder at gå ture på stranden ved Hvalpsund med deres bedste ven. Der er mange fordele ved at leje et privat sommerhus i Danmark. Der er plads til hele familien inkl. hunden, der er ingen støj og larm. Desuden bestemmer I selv, om I vil spise ude, eller om I vil tilberede maden på grillen eller i feiehusets køkken. Det behøver heller ikke være dyrt at holde ferie i sommerhus ved Limfjorden. I skal prøve en 2-ugers Sparferie her på Salling udenfor hovedsæsonen. Så kan I nemlig opnå gode rabatter hos sommerhusudlejning.com, hvor de 3 dage i sommerhus er gratis. Eller snup en miniferie, hvor I ikke skal tænke på slutrengøring.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Sundsøre

Sundsøre Pakhus er i dag indrettet som lokalhistorisk museum. Her kan I se interessante udstillinger om livet ved Limfjorden igennem tiden. Hvalpsund på Louns-halvøen, der ligger lige på den anden side af fjorden, er også et besøg værd. I byen findes, ud over færgelejet, en dejlig lystbådehavn, flere butikker og en historisk kro med udsigt over Limfjorden. Herregården Hessel, den eneste bevarede stråtækte herregård i Danmark, ligger på den fredede Lounshalvø ved Hvalpsund. Her kan I opleve, hvordan herskab og tjenestefolk levede i gamle dage. På Herregården Staarup Hovedgaard som ligger i nærheden af Skive, er der adgang for offentligheden. Om I bader i solen, spiller golf, fanger fisk, går på museum eller dyrker vandsport, så er der noget for enhver smag. I kan tage på tur med mountainbike eller se bæverne i Klosterheden, fange rejer i Glyngøre, gå til bowling i Skive, prøve en kanotur på Storåen, tage på skaldyrssafari i Lemvig, gå på GPS skattejagt eller I kan løse mordgåden på Højriis Slot. Træmuseet i Oddense (nej ikke den på Fyn), Galleri Salling i Over Hjerk, Roslev Mølle, Grinderslev Kloster ved Breum, Herregården Østergård, Brokholm Sø og Naturcenter nord for Breum, Gokart & Paintball i Skive, Skive Badeland samt Glaspusteriet Helledie i Skive er nogle af de mange spændende steder I kan besøge på Salling. Sallingsund Museum og Omegns Museum i Glyngøre har foruden udstillinger om Sallingbanen, fiskeri og fotografi også særudstillinger. Spøttrup Borg i Spøttrup er den mest velbevarede middelalderborg i Danmark. Det spændende Borgmuseum har om sommeren altid mange aktiviteter som musik, udstillinger, teater og markeder. På det spændende naturhistoriske Fur Museum kan I se samlinger af øens arkæologiske fund samt en del forsteninger. Børnene vil sikkert glæde sig til en tur til Jesperhus Blomsterpark ved Nykøbing Mors, som er Nordeuropas storste blomsterpark. Her kan I både nyde de mange dyr i zoo, prøve det hele af i legeland eller plaske rundt i vandland. Lej et billigt sommerhus i Sundsøre og få råd til masser af oplevelser omkring Limfjorden.