Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Søndbjerg Strand

Søndbjerg Strand er et stemningsfuldt område med billige sommerhuse ved Limfjorden

Den velbevarede landsby Søndbjerg ligger på den sydlige del af halvøen Thyholm i Limfjorden. Søndbjerg Strand ligger kun et par km fra byen, på den østlige sydkyst af Thyholm. Her finder I en sandstrand, fred, ro samt en dejlig og varieret natur, som er perfekt til sommerhusudlejning. Halvøen Thyholm er forbundet med fastlandet i det nordvestlige hjørne samt ved hjælp af en bro over Oddesund mod syd. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres ophold i sommerhus i Søndbjerg. Det tager kun 10 minutter at køre til Hvidbjerg, som er beliggende midt på øen, og her findes flere spisesteder samt nogle indkøbsmuligheder. Ellers er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder i byen Struer, som ligger ca. 20 km syd for Thyholm. Søndbjerg har en smal sandstrand med badebro og en del sten, og der er lavvandet her ved Limfjorden. Hvis I gerne vil opleve en ferie i sommerhus med fred og ro, samt naturoplevelser, lystfiskeri og vandsport, så er et ophold ved Søndbjerg Strand lige det rigtige. Her ligger I også centralt i forhold til mange naturoplevelser og seværdigheder. Kutter- og Bunkermuseet ved Oddesund, Bjørndal Kalkværk, Den Hellige Kilde, øen Jegindø, Spøttrup Sø med Spøttrup Borgmuseum, Gudum Hulveje og Klosterstier, Struer Museum, Fiskemuligheder ved Bovbjerg og Tinkerdal Besøgssted syd for Vinderup befinder sig alle indenfor 30 – 45 minutters kørsel fra jeres sommerhus ved Søndbjerg Strand.

Naturen omkring Søndbjerg Strand på Thyholm

Søndbjerg Strand på halvøen Thyholm er omgivet af øen Jegindø i nordvest og Søndbjerg Bakker i nord. I sydlig retning ligger den stejle kyst ved Toftum Bjerge og mod vest befinder den fredelige Serup Strand sig. Halvøen Thyholm er omgivet af Nissum Bredning i vest, Skibsted Fjord i nord, Kås Bredning i øst og Oddesund i syd. Toftum Bjerge ved Oddesund er et populært sted for paraglidere. Fra de markante og 50 m høje kystklinter kan I også uden paraglider få en enestående udsigt over Limfjorden mod Thyborøn, Thy, Thyholm og Oddesund. Klosterhede Plantage er et stort skov- og naturområde med markerede vandre- og cykelstier, som ligger få km syd for Thyholm. Limfjorden er også et populært område for lystfiskere, som kan gøre en god fangst fra Limfjordens breder, fra en båd eller i en af områdets fiskesøer. Dert kunne være for eksempel Bækmarksbro Put & Take, samt søer og åer omkring Bovbjerg i den nordlige del af Klosterheden Plantage. Golfere kan glæde sig over den flotte bane af Struer Golfklub ved Toftum Bjerge. Gå en tur i naturområdet Gudum Hulveje og Klosterstier, men også øen Venø er et besøg værd.

Bestil et billigt sommerhus ved Limfjorden

I Søndbjerg Strand ligger såvel de dyre som de billige sommerhuse i et 400 meter bredt område tæt ved den grove sandstrand med badebroer. Her befinder det typiske sommerhus sig på smukke grønne sommerhusgrunde med buske og små træer. Her kan I så rigtig slappe af og nyde fuglenes sang og Limfjorden klukkende vande. Det er en spændende oplevelse at komme efter en lang køretur endeligt til sommerhuset og starte med at pakke ud. Så oplever man en dejlig rolig og afslappende atmosfære. Et dansk sommerhus her ved Limfjorden kan være meget forskelligt med hensyn til byggestil, størrelse, prisklasse og udstyr. Alle private sommerhuse er dog indrettet med møbler, gode senge, køkkenudstyr og havemøbler. I dag fremstår de fleste sommerhuse som meget energivenlige, eftersom disse er blevet moderniseret gennem de seneste år. Ofte er der også internet, fladskærms-tv og opvaskemaskine i et dansk sommerhus. I vil opdage at der slet ikke mangler noget i et privat sommerhus, og selv behøver I kun at tage håndklæder, opvaskemiddel, sæbe, toiletpapir og sengelinned med. Her ved Søndbjerg Strand kan I nyde en ferie i sommerhus omgivet af vand, skov og marker. Er I på ferieophold om foråret eller om efteråret så giver husets brændeovn en del ekstra varme og hygge. I ferieområderne ved Limfjorden kan I holde en Miniferie eller leje et privat sommerhus på ugebasis til rimelige priser gennem sommerhusudlejning.com. Hvis I vælger en 2-ugers Sparferie udenfor højsæsonen kan I hos sommerhusudlejning.com få de 3 dage gratis. Så det behøver slet ikke være dyrt at bo i sommerhus ved Søndbjerg Strand på Thyholm.

Aktiviteter og seværdigheder omkring Søndbjerg Strand

Thyholm Egnsmuseum - Apotekergården i Søndbjerg er et lille museum, som er indrettet i en gammel apotekergård. Her fortælles om egnens kultur og historie. I Kutter- og Bunkermuseet ved Oddesund vidner store bunkeranlæg samt en udstilling om besættelsen under 2. verdenskrig. Ved 'Den hellige Kilde' ved byen Helligkilde, 6 km fra Søndbjerg Strand, kan I opleve en kilde, som året rundt sender store mængder at koldt, klart vand op af jorden. Den smukt beliggende herregård Hindsels kan betragtes udefra på den nordlige del af Thyholm. Handelsbyen Lemvig, som ligger en ½ times kørsel fra Thyholm, byder på mange kulturelle oplevelser og seværdigheder. Der er flere museer, samt gode indkøbs- og shoppingmuligheder og en del spisesteder og caféer. På Lemvig Havn, som primært er en fiskerihavn, afholdes der hver morgen offentlig fiskeauktion, som er en sjov oplevelse. Lemvig Museum er et lokalhistorisk og lidt gammeldags museum med skulpturer og malerier. Besøg slotsparken og skoven ved Rydhave Slot i nærheden af Vinderup, som ligger sydøst for Thyholm. Dette smukke slot, hvis park er åben for offentligheden, blev første gang nævnt i 1300-tallet. Tag med børnene en tur til Frilandsmuseet Hjerl Hede, som befinder sig ved den sydlige del af Flyndersø, øst for Vinderup. På en meget smuk måde genspejler Frilandsmuseet livet i Danmark for ca. 150 år siden. Oplev hvordan det var dengang at være fæstebonde under en godsejer. Se de mange husdyr og observer hvordan man arbejdede med Skov-, hede- og mosebrug. Om I er en familie eller et par, så er ferie i sommerhus ved Limfjorden det helt rette, og I finder nemt et billigt sommerhus.