Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ertebølle

Ertebølle er beliggende i Himmerlands dejlige natur, lige ud til Limfjorden

Ferieområdet Ertebølle ligger ved Limfjorden ca. 25 km syd for Løgstør, og 15 km nordvest for Farsø. Det rolige ferieområde omkring Ertebølle byder på sommerhus, en smuk natur, frisk luft og masser af plads. Desuden har geologiske og arkæologiske fund gennem tiden givet området stor historisk betydning. Ved Ertebølle finder I en dejlig sandstrand med klippestykker imellem. Området med private sommerhuse ligger bag stejlkysten, hvorfra der er en flote udsigt over Limfjorden og til øerne Livø og Fur. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres sommerhus i Ertebølle nær sommerhusområdet. Flere gode indkøbs- og shoppingmuligheder med butikker og spisesteder finder I i de nærliggende byer Løgstør, Farsø og Aars. Hvis I gerne vil tage på en dejlig shoppingtur kan I køre til storbyen Aalborg hvor der er flere gågader, indkøbscentre, restauranter, caféer og mange seværdigheder. Kort sagt er Ertebølle oplagt til sommerhusudlejning.

Naturen omkring Ertebølle ved Limfjorden

Ferieområdet Ertebølle er omgivet af smukt natur, som indbyder til vandreture, fisketure, golfspil og cykelture. Ertebølle er omgivet af Trend Skov mod nord og øst. I vestlig retning ligger Bjørnsholm Bugt med øerne Livø og Fur, og i sydlig retning ligger den flotte kyst langs Risgårde Bredning. Klinterne ved øerne Fur og Mors samt mange andre steder i Limfjorden gemmer på 55 millioner år gamle forsteninger af dyr, planter og fugle. Cyklister der bor i sommerhus ved Limfjorden er glade for de mange forskellige cykelruter, der fører gennem et smukt landskab ved Limfjorden. Solruten som er en 125 km lang cykelrute viser jer den smukke Limfjordsø Mors. Stjerneruten Viborg fører jer forbi mange store og små seværdigheder i Viborgområdet, og Limfjordsruten er en 600 km lang og markeret rute, der giver jer et helhedsindtryk af Limfjordslandets skønhed. I Mønsted Kalkgruber som ligger vest for Mønsted Plantage og nogle km syd for jeres sommerhus i Ertebølle, kan I gå under jorden og opleve en helt anden verden.

Billige sommerhuse i Ertebølle ved Limfjorden

Såvel de billige som de dyrere sommerhuse i Ertebølle ligger i et område der strækker sig fra stranden og op til 1,5 km ind i baglandet. Det kan således godt tage 15 minutter at gå fra et af de bagerste sommerhuse denne dejlige tur til stejlkysten med den flotte sandstrand. Fra Gl. Møllevej er der adgang til stranden mod nord og fra Stenaldercentret mod syd. For kørestolsbrugere er det ikke så nemt at komme ned til stranden. I Trend som ligger kun 5 minutters kørsel nord for Ertebølle er der gode adgangsmuligheder til stranden. De fleste private sommerhuse ligger på grønne sommerhusgrunde med en del busker og træer. I de seneste år er mange hundeejere begyndt at tage deres hund med på ferie i sommerhus. Hos sommerhusudlejning.com kan I finde billige sommerhuse som er egnet til et ophold med hund. Her har I også mulighed for at holde ferie i 3-4 dage eller leje et sommerhus på ugebasis. Mange sommerhuse i Limfjordslandet er i de senste år blevet moderniseret indvendigt og udvendigt. Flere og flere ejere, har valgt at gøre deres sommerhus energivenligt, til glæde for gæster og miljøet. Selvom næsten alle private sommerhuse i området er blevet indrettet efter ejerens smag med møbler, hårde hvidevarer og diverse pynt, så er der alt det I har brug for til en vellykket ferie. I kan hele året leje billige sommerhuse i Limfjordslandet hos sommerhusudlejning.com.

Aktiviteter og seværdigheder omkring Ertebølle

Ertebølle-kulturen vidner om bosættelserne omkring Limfjorden i stenalderen for mere end 6000 år siden. Ved Ertebølle blev den første køkkenmødding udgravet i 1890. I Stenaldercentret oplyses om stenaldersamfundet gennem spændende udstillinger og arbejdende værksteder. Ved Bjørnsholm Bugt, nord for sommerhusområdet i Trend, ligger det imponerende 3-længede middelalderklostret Vitskøl Kloster fra 1157. Her er det muligt at opleve kirkeruinen, krydderurtehaven og pladsen med de smukke bygninger. Herregårdsmuseet Hessel ligger på halvøen Louns ved Hvalpsund, 18 km fra jeres sommerhus i Ertebølle. Fæstningsanlægget Aggersborg fra 980 er en af de største ringborge i Danmark med spor efter 48 langhuse. Vikingeborgen ligger meget strategisk ved Limfjordens smalleste sted, ca. 25 km nord for Ertebølle. Morslands Historiske Museum består af Dueholm Kloster i Nykøbing Mors, Molermuseet og Skarregaard på Nordmors samt Dansk Støberi Museum i Nykøbing Mors. I Frilandsmuseet Hjerl Hede som ligger få km fra jeres sommerhus i Ertebølle, oplever I hvordan bønderne levede i Danmark for 200 år siden. Her ser I også hvordan håndværkere og handlende arbejdede den gang. Præsten var en studeret mand og havde mange opgaver i bondesamfundet. Oplev også husdyrene på en almindelig gård og hvordan hede- skov- og mosebrug fungerede dengang. Vælg sommerhusudlejning i Ertebølle, og nyd Limfjordens mange ansigter.