Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rønbjerg

Privat sommerhus i Rønbjerg lige ud til den milde Limfjord

De private sommerhuse i Rønbjerg området har en meget rolig og skøn beliggenhed. I Rønbjerg finder I, ud over fred, ren natur og frisk luft også en hyggelig marina med meget atmosfære, hvor I bl.a. kan spise og købe frisk fisk. Fra havnen og det meste af området har I udsigt over Limfjorden til øerne Livø og Fur. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og de vigtigste butikker finder I i byen Ranum ca. 4 km derfra. Hvis I kører 12 km mod nord, så kommer I til den smukke by Løgstør, hvor der foruden museet også er lidt shoppingmuligheder. Mange kunsthåndværker har bosat sig her i området, og I kan besøge flere af dem i deres værksteder og atelieer. Området omkring Rønbjerg byder på mange aktivitetsmuligheder og kulturelle seværdigheder for hele familien, men området appelerer også til jer, som blot ønsker at holde ferie i fredelige og naturskønne omgivelser. Der er en sandstrand ved Rønbjerg som er med grus. Fra Rønbjerg er der ikke langt til de mange aktiviteter og seværdigheder i Thy og Limfjordslandet. Stenaldercentret Ertebølle i syd, Himmerlands Jernbanemuseum i sydøstlig retning, Dansk Nutidsmuseum i Aars, Sebbersund Vikingeby ved Nibe i nordøst, Frederik den VII´s Kanal ved Løgstør i nord og Vitskøl Kloster i syd, befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra jeres feriebolig i Rønbjerg.

Naturen omkring Rønbjerg ved Limfjorden

Rønbjerg er omgivet af øen Livø i vest og Fur i sydvest. Vilsted Sø ligger øst for Rønbjerg mens Frederik den VII´s Kanal befinder sig nord for feriestedet. Bjørnsholm Plantage ligger ved Trend mod syd kun få hundrede meter fra Vitskøl Kloster som bl.a. har en spændende urtehave. Oplev den smukke ø Mors som er en naturperle midt i Limfjorden. Det maleriske morænelandskab med stejle kystområder på øens nordlige halvdel byder den besøgende en fantastisk udsigt over de blå vige og små øer. Den største klint på øen Mors er Hanklit som er 61 meter høj. Klinterne ved øen Fur og på den nordlige del af øen Mors samt mange andre steder i Limfjorden gemmer på 55 millioner år gamle forsteninger af dyr, planter og fugle. Det er et spændende område for spadserture, hvor I kan finde forsteninger undervejs. Ved Limfjorden kan I sejle i havkajak, windsurfe, spille golf, gå spadserture eller udforske området på cykel. Cyklister vil glæde sig over de mange forskellige cykelruter som fører gennem et smukt landskab ved Limfjorden. Frilandsmuseet Hjerl Hede ligger ved Vinderup syd for Limfjorden. Det er et levende museum som ligger tæt ved Flynder Sø.

Udlejning af privat sommerhus i Rønbjerg

Rønbjerg er ikke kun kendt for sin lystbådehavn og golfbanen, men også for udlejning af billige sommerhuse bl.a. gennem sommerhusudlejning.com. Mange ferieboliger ligger på grønne grunde med små buske og træer som giver god læ. Nyd det sidste stykke af turen når I er på vej til at møde jeres lejede sommerhus for første gang. Ejeren har som regel indrettet feriehuset med møbler, billeder, køkkenudstyr og evt. havemøbler. Nogle private sommerhuse har også brændeovn, spa og legeredskaber til børnene. I Limfjordslandet kan I gennem sommerhusudlejning.com leje moderne sommerhuse til billige penge i forskellige størrelser, som ligger tæt ved skov og vand. På denne måde er I altid tæt ved naturen. Nyd gåturen gennem området og opholdet på havnen, som vender mod vest med mulighed for smukke solnedgange. I vil opdage, at der er alt det I det lejede sommerhus, som I behøver til en skøn ferie i Rønbjerg. I ferieområderne ved Limfjorden kan I til rimelige priser holde en Miniferie eller leje et privat sommerhus på ugebasis gennem sommerhusudlejning.com. Hvis I vælger en 2-ugers Sparferie udenfor højsæsonen hos sommerhusudlejning.com kan I desuden opnå rabat på 30 %. Der er gode fordele ved at leje et privat sommerhus i Danmark. Her kan I tilrettelægge jeres ferieophold i sommerhus fleksiblet, og der er ikke langt i sommerhus. Desuden bestemmer I selv om I vil spise ude, eller om I vil tilberede maden på grillen eller i feriehusets køkken. Er I allerede rejseklar og på udkig efter et billigt sommerhus? Så skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com. Planlæg jeres næste ferie i privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com, hvor I altid finder et passende billigt sommerhus med prisgaranti.

Seværdigheder ved Rønbjerg

4 km syd for Rønbjerg, ligger det imponerende 3-længede middelalderkloster Vitskøl Kloster, som er opført i 1157. Her er det muligt at opleve krydderurtehaven og pladsen med de smukke bygninger. Det smukt beliggende Stenaldercenter i Ertebølle skildrer naturen i og omkring Ertebølle for 6-7000 år siden og menneskers liv i dette miljø. Der udstilles bl.a. stenalderfund fra en køkkenmøddingen. En rekonstrureret boplads viser hvordan datidens boliger så ud. Fæstningsanlægget Aggersborg ved Aggersund fra 980 er en af de største ringborge i Danmark med spor efter 48 langhuse. Vikingeborgen ligger meget strategisk ved Limfjordens smalleste sted. Besøg med færgen fra Rønbjerg den lille ø Livø, hvor sælerne hygger sig i solen. Fjordens rolige vandforhold er perfekte for surfere. Strandene i området er på grund af den lave vandstand og de rolige vand meget børnevenlig. Aktivitetsmulighederne er i denne del af Limfjordslandet overraskende gode. Om I bader i solen, spiller golf, fanger fisk, går på museum eller dyrker vandsport så er der noget for enhver smag. Limfjorden er et eldorado for lystfiskere, som kan gøre en god fangst fra Limfjordens bred, havnemolerne, fra båden eller i en af områdets fiskesøer. Stenanlægget i Myrhøj opstod i bronzealderen og består af en stenrække på 154 meters længde. Med Limfjordsbussen kan I opleve Sallingsund samt øen Fur fra vandsiden. Limfjordsbussen sejler mellem Nykøbing Mors, Glyngøre, Fur og Sallingsund Færgekro. Spøttrup Borg på Salling er Danmarks bedst bevarede middelalderborg. På Spøttrup Borgmuseum kan I se, hvordan mennesker har levet på den barske, men smukke middelalderborg gennem de seneste århundreder. Golfere har ikke så langt til nærmeste golfbane. Dayz Rønbjerg Golf venter også på jeres besøg, så der er rig mulighed for at spille golf. Velkommen til en uforglemmelig ferie i et privat dansk sommerhus ved Rønbjerg.