Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hostrup

Hostrup på Salling er et familievenligt område med billige sommerhuse og en god strand

Feriehusområdet Hostrup ligger på Sallings sydkyst i Limfjorden, ud mod Venø Bugt og Kås Bredning, og nær Vinderup. Hostrup er omgivet af en rolig og uspoleret natur, og er derfor populært indenfor sommerhusudlejning. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres ophold i privat sommerhus i Lihme og Lem, som begge ligger 4 km fra Hostrup. I handelsbyen Skive, som ligger 21 km mod øst, er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder. På markedsdage er der om sommeren musikalsk underholdning. Der er en restaurant i Gyldendal Havn, 2 km mod nord. Her på Salling har I mulighed for at slappe af, være aktive i naturen og holde ferie i fredelige og naturskønne omgivelser, tæt ved fjord, fugleområder, herregårde, en borg og andre interessante, kulturelle seværdigheder. Hostrup har en god strand med lidt grus bag klitterne. Ved Hostrup Strand kan I nyde en rolig og afslappende ferie i sommerhus sammen med venner eller familie. Samtidig er I tæt på smukke naturoplevelser, aktiviteter og seværdigheder. Om aftenen kan I gå en tur ved Gyldendal Havn og nyde udsigten mod øen Venø, en flot solnedgang og havnestemningen. Spøttrup Borgmuseum mod nord, Skive Lystbådehavn mod øst, Skive Badeland, Flyndersø i sydøstlig retning, Egnshistorisk Arkiv i Vinderup og ligeledes Hjerl Frilandsmuseum, Salling Put & Take, Museum De Fem År og Glaspusteriet Helledie befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra det ønskede sommerhus i Hostrup.

Naturen omkring Hostrup på Salling

Ferieområdet Hostrup Strand er omgivet af øen Venø i vest og Venø Bugt i sydvestlig retning. Mod syd befinder lagunen Sønder Lem Vig sig og i østlig retning ligger den smukke Flynder Sø. En del vandre- og cykelruter på Salling fører jer gennem en fantastisk natur, som er præget af den sidste istid, og I kan følge i Sallingpigens fodspor. Hyggelige kroer i området serverer specialiteter fra Skive- og Sallingegnen. Prøv et måltid på en af kroerne med Sallingpigens Snaps. Jesperhus Blomsterpark som ligger på den anden side af Sallingsundbroen, byder på en fantastisk flora og et vandfald. Ferieøen Fur har masser af natur at byde på. På den nordlige del af øen er der stejle klinter, og mod vest består klinterne af rødsten. Gammel Havn ved Furs vestkyst er et smukt og grønt lille område. Ferieøen Mors, som befinder sig nord for Salling, har en smuk og meget afvekslende natur. Den er præget af mange små landsbysamfund med en hyggelig atmosfære, spændende molergrav, høje klinter og bløde bakker. Lystfiskere har på Salling og langs Limfjordens kyster gode fangstmuligheder. HP´s Fiskesø ligger ved Neder Grinderup mod nord, Ryde Put & Tage ligger mod syd og Lundbro Put & Take mod øst ved Skive. For golfere er der mange muligheder på Salling. Der er for eksempel Borbjerg Mølle Golf, Harre Vig Golfklub mod nord, Skive Golfklub og Jesperhus Golfbane ved Nykøbing.

Lej et privat sommerhus ved Limforden

De private sommerhuse ved Hostrup Strand ligger i et 6-800 meter bredt bælte bag sandstranden og klitterne. Fra jeres sommerhus tager det således kun 10 minutter at gå turen ned til stranden. Der er sommerhuse som ligger på store og andre igen på mindre sommerhusgrunde med buske og mindre træer. I vil opdage at der er private sommerhuse i forskellige strørrelser, byggestil og prisklasser. Mange af vores feriegæster vælger et sommerhus ved Limfjorden for at nyde freden og den maleriske skønhed i området. Andre igen kombinerer et sommerhusophold i den sydlige del af Limfjorden med et besøg i byerne Skive, Struer og Nykøbing Mors. Efter at mange private sommerhuse er blevet moderniseret, fremstår disse mere indbydende, hvilket også gælder de billige sommerhuse. Vi ser endda, at et sommerhus i Hostrup ofte har internet og fladskærms-tv. Da mange gæster er børnefamilier, er der ofte også sørget for legeredskaber til børnene. De fleste ferieboliger ved Hostrup er billige sommerhuse, men I kan også leje et sommerhus med luksus faciliteter. Strandene ved Hostrup indbyder også til gåture med hund, og vi ser, at mange hundeejere tager deres hund med på ferie i privat sommerhus. Prøv en 2 eller 3-ugers Sparferie her på Salling udenfor hovedsæsonen og opnå gode rabatter hos sommerhusudlejning.com. Hvis I har mulighed for at afrejse med kort varsel, kan vi anbefale jer at se på vores Last Minute Tilbud. Det er nemt at finde et billigt sommerhus i Hostrup.

Ativiteter og attraktioner i nærheden af Hostrup ved Limfjorden

Den gamle herregård Hostrup Hovedgård ligger lige ned mod Limfjorden, omgivet af marker og grønne områder. I kan tage på Limfjordssejlads med en veteranfærge og nyde en dejlig sommerdag på vandet med skøn udsigt ind over land. Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort. Spøttrup Borg ved Spøttrup Sø er Danmarks bedst bevarede middelalderborg. På Spøttrup Borgmuseum kan I se, hvorledes mennesker har levet på den barske, smukke middelalderborg gennem tiderne. Der arrangeres aktiviteter, musik, udstillinger, teater og markedsdage på borgen. Prøv Ejsing Fodboldgolf ved Ejsingholm mod syd. Galleri Kamillen ved Vejby, Træmuseet i Oddense, Cafe Knud Strand, Galleri Salling i Over Hjerk, Roslev Mølle, Sallingsund og Omegns Museum i Glyngøre, Herregården Østergård mod nord, Brokholm Sø og Naturcenter nord for Breum, Grinderslev Kloster ved Breum, Nanna og Jeppe Åkjærs Kunstnerhjem øst for Jebjerg, Skive Gokart & Paintball, Flyndersø Mølle, Skive Badeland, Skive Skøjtehal, Glaspusteriet Helledie i Skive og Højriis Slot på Mors er kun nogle af de mange spændende steder I kan besøge i området omkring Hostrup. Besøg den smukke perle i Limfjorden, øen Mors. Morslands Historiske Museum består af Dueholm Kloster i Nykøbing Mors, Molermuseet og Skarregaard på Nordmors samt Dansk Støberi Museum i Nykøbing Mors. På det spændende naturhistoriske Fur Museum kan I se samlinger af øens arkæologiske fund samt en del forsteninger. Oplev historiens vingesus i sommerhus ved Limfjorden.