Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ejsingholm

Ejsingholm ligger ud til Venø Bugt, og er omgivet af strand og fredelig natur

Ønsker I fredfyldt natur ved Limfjorden, kan vi anbefale en ferie i sommerhus i Ejsingholm. På østsiden af Venø Bugt i den sydlige del af Limfjordslandet, ligger den lille og fredelige landsby Ejsingholm. Ejsingholm byder på gode, gedigne og billige sommerhuse lige ud til en dejlig sandstrand. Området er omgivet af vand, marker og enge og byder på fred og ro. I Ejsingholm kan I bade, surfe, gå ture eller slappe af ved stranden. I kan også fiske, cykle og nyde områdets fred og ro. Den nærmeste by er Vinderup, som ligger ca. 6 km mod syd. Her kan I handle ind til jeres ophold i sommerhus og spise på et af spisestederne. Handelsbyerne Skive, Struer og Holstebro ligger kun omkring 20-25 km væk. Dér er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Ejsingholm ligger centralt i den sydlige del af Limfjorden, og byder derfor på gode udflugtsmuligheder i området. I kan for eksempel tage på udflugt til Spøttrup Borg, Frilandsmuseet Hjerl Hede, den smukke Flynder Sø, Salling Put & Take, byen Struer, Borbjerg Mølle Golf mod syd, Stubber Kloster, Staarup Hovedgaard og Feldborg Plantage mod sydøst. Stederne ligger alt sammen indenfor en ½ times kørsel fra jeres sommerhus i Ejsingholm. Sommerhusområdet ved Ejsingholm Strand ligger ca. 3 km vest for landsbyen Ejsingholm. Stranden ved Ejsingholm er en børnevenlig sandstrand, som også bliver besøgt af mange kitesurfere.

Naturen omkring Ejsingholm ved Limfjorden

Ejsingholm er omgivet af vådområdet Geddal og Spøttrup Borgmuseum i nord. Øst for Ejstrupholm ligger Estvadgård Plantage og Flyndersø, og syd for området befinder Rydhave Slot sig. Vest for Ejsingholm ligger Venø Bugt med den smukke ø Venø. Også her i den sydlige del af Limfjorden kan I sejle i kajak, windsurfe, kitesurfe, spille Golf, gå ture eller udforske området på cykel. Cyklister vil glæde sig over de forskellige cykelruter, som fører jer gennem det smukke landskab ved Limfjorden. Solruten er for eksempel en 125 km lang cykelrute, hvor I kan lære den smukke Limfjordsø Mors at kende. Stjerneruten Viborg fører jer forbi mange store og små seværdigheder i Viborgområdet. Frilandsmuseet Hjerl Hede ligger ved Vinderup syd for Limfjorden. Det er et levende museum, hvor I kan tage en tidsrejse og opleve hvordan bønderne levede i Danmark for 200 år siden. Limfjorden er kendt for sin produktion af blåmuslinger og østers. I Limfjorden er det meget populært at fiske fra båden. Både kan i leje mange steder ved Limfjorden. Den smukke og hyggelige ø Fur ligger ca. 5 min. sejlads fra byen Branden på Sallings nordside i Limfjorden. Estvadgård Plantage befinder sig kun få km øst for Ejsingholm. Gå en tur gennem plantagen og nyd synet af de mange smukke skovsøer som for eksempel Egge Sø, Halsen og Skånsø. Det er godt at blive på stierne, for det er jo et moseområde.

Sommerhusudlejning i Ejsingholm ved Limfjorden

Vores sommerhuse ved Ejsingholm ligger i et 400 meter bredt bælte bag sandstranden, strandengen og klitterne. Her vil I se, at det typiske sommerhus som regel ligger på små, grønne sommerhusgrunde omgivet af levende hegn. Fra toppen af klitten er der en flot udsigt over Venø Bugt med øen Venø. I vil også opleve, at et sommerhus her i Ejsingholm varierer meget i størrelse og byggestil. I vil opdage at der er alt det I behøver til en vellykket ferie i sommerhus, og det gælder også vores billige sommerhuse. Mange turister vælger et sommerhus ved Limfjorden for at nyde freden og den maleriske skønhed i området. Andre kombinerer et sommerhusophold i den sydlige del af Limfjorden med et besøg i byerne Skive, Struer, Holstebro eller Lemvig. I kan leje et sommerhus gennem sommerhusudlejning i få dage eller i flere uger. Sommerhusudlejning.com udlejer billige sommerhuse i Limfjordslandet på alle årstider. Hvis I vælger en 2 eller 3-ugers Sparferie udenfor højsæsonen, finder I nemt et billigt sommerhus. Mange hundeejere foretrækker at leje sommerhus udenfor højsæsonen fordi der på disse tidspunkter er fred og ro i området og ejerens hund må løbe frit på stranden. Hvis I allerede har pakket, kan vi anbefale jer at I ser på vores Last Minute Tilbud, hvor I har mulighed for at finde et luksus sommerhus med spa og internet til få penge.

Seværdigheder omkring Ejsingholm

Fra Lihme kan I tage på Limfjordssejlads med en veteranfærge og nyde en dejlig dag på vandet. Lihme befinder sig 9 km mod nord. Frilandsmuseet Hjerl Hede ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se når museet bliver levendegjort og bageren, bødkeren, smeden, drejeren og sivskomageren udfører deres gamle håndværk. Fra jeres sommerhus i Ejsingholm er der kun 10 km til Hjerl Hede. Besøg også Spøttrup Middelalderborg ved Spøttrup Sø, som er Danmarks bedst bevarede middelalderborg. På Spøttrup Borgmuseum kan I se, hvordan mennesker har levet på den barske, smukke middelalderborg gennem middelalderen og op til i dag. Oplev også haverne med roser samt læge- og krydderurter. I kan desuden opleve forskellige aktiviteter, musik, udstillinger, teater og markedsdage på borgen, som ligger 13 km mod nord. Den flotte by Viborg med Viborg Domkirke, som ligger omgivet af morænelandskabet Dollerup Bakker og et smukt sølandskab skal også opleves. Besøg den smukke perle i Limfjorden, øen Mors. Morslands Historiske Museum består af Dueholm Kloster i Nykøbing Mors, Molermuseet og Skarregaard på Nordmors samt Dansk Støberi Museum i Nykøbing Mors. Danmarks mest populære golfplads Himmerlands Golf and Spa Resort som har en fantastisk smuk beliggenhed ved Sjørup Sø. Besøg Ejsing Fodboldgolf, som ligger i nordenden af området med sommerhuse. Se det store udvalg af billige sommerhuse ved den fredfyldte Limfjord.