Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Doverodde

Doverodde med de billige sommerhuse er idyllisk beliggende ved Limfjorden

Doverodde er en tidligere landeplads ved Limfjorden i det historiske Sydthy, og her finder I nemt et billigt sommerhus til sommerferien. Fortidens stemning præger stadig Doverodde, der er idyllisk beliggende mellem hav og fjord. Byen har en hyggelig lystbådehavn og et kendt museum, og den er omgivet af fjord, marker, naturlandskaber og plantager. Her er der gode muligheder for at bade, fiske, surfe, vandre, ride og cykle i den storslåede natur. Limfjordscentret i Doverodde er en 150 år gammel, meget velbevaret købmandsgård. Her får I et autentisk indtryk af købmandsgårdens rolle i gamle dage. På 2. sal i bygningen er der skiftende udstillinger. Ved Limfjordscentret står den 37 m høje tidligere kornsilo. Herfra har I en storslået udsigt over landskabet. I byen Hurup Thy, som ligger 6 km fra Doverodde, er der gode indkøbsmuligheder til jeres ferie i sommerhus. Det er en dejlig lille handelsby med spisesteder og en gågade med butikker. Der er ca. 45 km til både Thisted i nord og Struer i syd, hvor I har gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Når I bor i privat sommerhus omkring Doverodde, er der ikke langt til de mange aktiviteter og seværdigheder i området. Agger Tange og Vestervig Klostermølle i vest, Heltborg Museum i Hurup Thy, Æ Fywerhus på Jegindø i syd, Ølleriet Haandgjow i nord, Vildsundbroen ved Snedsted, Danas Have i vest, Lodbjerg Fyr og Stenbjerg Landingsplads befinder sig alle sammen indenfor 30 minutters kørsel fra det lejede sommerhus i Doverodde.

Naturoplevelser omkring Doverodde ved Limfjorden

Doverodde er omgivet af Nees Sund og Agerø i øst, samt Oldtidshøjene i Ydby i syd. I vestlig retning ligger Dover Plantage og mod nord ligger Visby Bredning. Området omkring Vestervig i vest, er præget af store, gamle studegårde. Dette område er et ideelt feriemål for lystfiskere, naturelskere og fugleentusiaster. I kan fiske fra kystområderne, molerne, Limfjordens breder, i fiskesøerne i Thy og fra fiskekuttere som sejler til Det Gule Rev. Også Agger Tange mod vest er et spændende kystområde hvor I kan se mange høfder som skal forhindre havet i at tage for store bidder af klitterne, der beskytter Limfjorden mod det barske Vesterhav. Oplev den storslåede udsigt over det smukke landskab ved Limfjorden og i Thy fra den 37 m høje tidligere kornsilo i Doverodde. Her i det vestlige Thy er der store søer og laguner med et enestående fugleliv samt gamle fiskersamfund. Siden 2007 har I kunnet udforske den 244 kvadratkilometer store Nationalpark Thy som den første Nationalpark i Danmark. Nationalpark Thy består af søer, vandløb, bøgeskov, klitplantager og fyrreskov, og I kan besøge den til fods eller på jeres cykel.

Billig sommerhusudlejning ved Limfjorden

Et billigt privat sommerhus ved Doverodde befinder sig på mindre og åbne sommerhusgrunde som delvis er omgivet af levende hegn. Der er en lille sandstrand nord for lystbådehavnen med badebroer og et par hundrede meter længere mod nord, hvor I kan nyde strandlivet ved Limfjorden. Alt i området ånder fred og ro. Naturelskere vil nyde deres ophold i privat sommerhus i Doverodde, som kan lejes til billige priser gennem sommerhusudlejning.com. Området er også meget velegnet til et sommerhusophold med hund, og I kan leje et passende sommerhus, som er egnet til et ophold med hund. Et privat sommerhus til en rimelig lejepris er altid inddelt i stue, køkken, bad og soveværelse og ofte børneværelse. Her er et sommerhus privatejet, og derfor indrettet personligt af ejerne. Et sommerhus er her typisk opført i træ, og det kan oftest lejes hele året rundt. Ud over det helt basale moderne udstyr, har mange private sommerhuse i Thy også havemøbler, grill, legeredskaber for børn og en brændeovn som giver ekstra hygge. Hos sommerhusudlejning.com kan I leje private sommerhuse som er specielt indrettet til lystfiskere med renseplads udenfor og kummefryser indenfor. Her i Thy kan I holde ferie i et privat sommerhus i flere uger, hvor der typisk er ind- og udflytning om lørdagen. Hvad med at prøve en 2-ugers Sparferie hos sommerhusudlejning.com udenfor højsæsonen, hvor I kan opnå et billigt sommerhus. Vi har altid billige sommerhuse på Thy til hele familien hele året, og mange vælger et Last Minute sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Doverodde

Ved Limfjordscentret i Doverodde står den 37 m høje tidligere kornsilo, som byder på en flot udsigt over landskabet. Heltborg Museum er indrettet i en gammel skole og indeholder bl.a. mindestuer samt maleri- og kunsthåndværksudstillinger med motiver fra egnen. Oldtidskirkegården på Ydby Hede er Danmarks største samling af kæmpehøje. Thy er generelt rig på interessante museer og spændende udstillinger af lokale kunsthåndværkere. Besøg Vestervig Kirke, som er et vigtigt monument i Thys historie, og denne imponerende landsbykirke indeholder bl.a. et af landets fineste orgler. Ved byens gamle apotek kan I se en apotekerhave med krydder- og lægeurter og mellem Vestervig og Krik er der en smukt restaureret, hollandsk mølle. 'Klostermøllen' vidner om fortidens udnyttelse af vindens kræfter. Ved møllen kan I også besøge den lille udstilling 'Æ Beeshus', der bl.a. belyser områdets tidligere studehandel. Tæbring Kirke ligger helt ude ved kysten til Dragstrup Vig. Fra kirken har I en imponerende udsigt udover Limfjorden. Kirken er bygget af kvadersten i 1100-1200 og den har ingen tårn. Der er ikke ret lang til handelsbyen Thisted, hvor mange butikker, gallerier, restauranter og keramikværksteder indbyder til en shoppingtur. Besøg også Thisted Museum, Thisted Kirke og Thisted Bryghus. Der er gode muligheder for udflugter fra jeres sommerhus i Sydthy. Tag for eksempel en tur til Limfjordcentret og Jyllandsakvariet i Thyborøn. Besøg også Svankjær Lille Savværk ved Bedsted Thy hvor der skæres papirklip ud i træ. Fæstningsanlægget i Hanstholm Museumcenter var under den 2. Verdenkrig en del af Atlantikvolden og der er over 50 velbevarede bunkeranlæg I kan se på. Bestil et billigt sommerhus i det idyllisk beliggende Doverodde ved Limfjorden.