Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Amtoft

Amtoft er en lille og hyggelig landsby, som ligger i Amtoft Vig ved Limfjorden

Mange vælger sommerhusudlejning ved Limfjorden, og i Amtoft kan vi tilbyde billige sommerhuse. Amtoft er omgivet af Limfjorden, fuglereservatet Vejlerne og fredelige naturområder med skov. Sommerhusområdet ved Amtoft er på grund af sin beliggenhed det ideelle feriested for især fugle- og naturelskere, men også dem der gerne vil kombinere en ferie ved stranden eller ud i den smukke natur på Thy med udflugter til de mange seværdigheder i området. Byen har en god og bred, børnevenlig og fin sandstrand med lave og rolige vandforhold. Desuden en hyggelig lystbådehavn, hvor der bl.a. findes borde, bænke, grillplads og en dagligvarebutik. Fra Amtoft Havn har I en god udsigt mod Limfjordsøen Mors i syd og Byen Løgstør mod øst. Der er kun 24 km til Thisted og 25 km til Fjerritslev, og især i Thisted er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder samt flere spisesteder og caféer. Når I bor i privat sommerhus i Amtoft, så har I en god base i forhold til mange naturoplevelser og seværdigheder i Thy og på øen Mors. Nationalpark Thy i vest, Fuglereservatet vejlerne i nord, Vikingeborgen Aggersborg mod øst, Røgegård Naturreservatet, Bunkermuseet og Fuglefjeldet ved Bulbjerg, Frøstrup Minilandsby, Gøttrup Fiskepark, Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum, Jammerbugtens Golfklub og Østerild Klitplantage befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra jeres sommerhus i Amtoft.

Naturen omkring Amtoft ved Limfjorden

Amtoft er omgivet af Fuglereservatet Vejlerne i nord og nordøst, og i sydlig retning ligger ferieøen Mors i Limfjorden. I vestlig retning befinder sig Arup Dæmningen som ligger ved den smukke Østerild Fjord, og mod øst ligger Amtoft Vig i Løgstør Bredning. Når I er på ferie i sommerhus her ved Limfjorden, skal I opleve den smukke Limfjordsø Mors med en enestående og afvekslende natur. Opdag øen med jeres cykel. Her har I bakkede landskaber i nord med stejle molerskrænter ved kysten, der er mange skove midt på øen, og i syd befinder sig de blide engarealer med fuglereservater, skove og strande. Siden 2007 har man kunnet udforske den 244 kvadratkilometer store Nationalpark Thy som den første Nationalpark i Danmark. Dette store naturområde som ligger vest for området med private sommerhuse i Amtoft, dækker det meste af det vestlige Thy. Nationalpark Thy består af søer, vandløb, bøgeskov, klitplantager og fyrreskov, og I kan besøge den til fods eller på jeres cykel. I Han Herred Naturcenter i Fjerritslev kan i lære en hel del om plante- og dyrelivet på Thy og i området omkring Vejlerne. Det 6000 hektar store fuglereservat Vejlerne som ligger lige nord for jeres sommerhus i Amtoft, er et meget populært udflugtsmål hos feriegæsterne, ornitologer og amatører som bor i privat sommerhus i Thy. Mange steder omkring Vejlerne finder I fugleobservationstårne.

Udlejning af billige sommerhuse i Amtoft

Vores sommerhuse i Amtoft befinder sig i et 400 meter bredt område øst for landsbyen og bag strandengen. Der er således kun 5-10 minutters gang fra de bagerste sommerhuse og ned til den fine sandstrand, som indbyder til badning i de lave og rolige Limfjordsbølger. Desuden indbyder standen også til boldspil, strandslottebyggeri og lystfiskeri. De fleste private sommerhuse befinder sig på pæne, store sommerhusgrunde med en del træer og buske. Ofte er grundene indhegnet af høje buske eller træer. I kan møde private sommerhuse af forskellige størrelser og prisklasser. I ser også sommerhuse med brændeovn, grill og udendørs legeredskaber som sandkasse og gyngestativ. Andre sommerhuse er udstyret med spa og pool. Selvom de fleste private sommerhuse her i Amtoft er indrettet efter ejerens smag, så finder I alt det I har brug for til et dejligt ophold i sommerhus i Amtoft. Efter moderniseringen af en del sommerhuse i området er disse blevet mere energivenlige, hvilket er godt for miljøet. Mange feriegæster der bor i privat sommerhus med deres hund, nyder at gå ture på en af strandene i området med deres bedste ven. I kan hos sommerhusudlejning.com leje et privat sommerhus i Amtoft til billige penge hele året. Hvis I vælger en 2-ugers Sparferie udenfor højsæsonen kan I også opnå gode rabatter hos sommerhusudlejning.com. Et privat sommerhus i Amtoft danner et godt grundlag for en rolig og afslappende ferie og en basis for udflugter til de mange attraktioner i Limfjordslandet.

Seværdigheder og udflugter i Amtoft

I den hyggelige landsby Øsløs, 4 km øst for Amtoft, kan I opleve de velbevarede bondeskipperhuse fra 1800-tallet, heriblandt forfatteren Johan Skjoldborgs barndomshjem, der i dag er indrettet til museum. På feltstationen i Lynge, 9 km øst for Amtoft, er der indrettet et mindre naturmuseum. Besøg Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum, som er Nordeuropas mest velbevarede landbryggeri. Hos Han Herred Bolchekogeri & Lysstøberi fremstilles der sukkerfri bolcher, og der er selvfølgelig smagsprøver af de stadig lune lækkerier. Thy er rig på naturoplevelser, interessante museer og gallerier med spændende udstillinger af lokale kunsthåndværkere. Besøg Peters Gårdbutik & Café Fisk på vej til Fjerritslev, men også Museet Klim Kalkværk er et besøg værd. Galleri KC ligger på vej til Svinkløv, og Lien Galleri befinder sig lige i nærheden. Galleri 1678 befinder sig vest for Tranum. Besøg også Fun & Play Golf ved Thisted Camping. Muslingebyen Løgstør med Limfjordsmuseet samt Vikingeborgen Aggersund, er gode udflugtsmål som ligger i øst. Hvis I gerne vil have lidt action, så er der mulighed for klatreture på Klim Strand Campings klatrevæg og i Limfjordscentret i Hurup på Thy. Tag også på en sejltur med Limfjordsbussen om sommeren, som sejler mellem Nykøbing Mors, Glyngøre, Fur og Sallingsund Færgekro. Tag en tur til Naturreservatet Røgegård som ligger i et af landets smukkeste områder mellem Limfjorden og Vesterhavet. Der bliver arrangeret guidede rundture i parken, og I kan spise frokost eller nyde en forfriskning i restauranten. Vælg et sommerhus i Amtoft og vær tæt på naturen og de store oplevelser.