Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ejerslev, Mors

Ejerslev ligger i rolige naturomgivelser på nordspidsen af Limfjordsøen Mors

Mange gæster anbefaler at leje sommerhus ved Limfjorden, og øen Mors er ingen undtagelse. Det lille, hyggelige område Ejerslev er omgivet af en fredelig og rekreativ natur, og her finder mange gæster et velbeliggende sommerhus. Stedet har sin egen lille havn og en imponerende molergrav ud mod fjorden. Sommerhusområdet Ejerslev Lyng ligger vest for landsbyen, ud til en dejlig, børnevenlig badestrand. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Sejerslev, 3 km inde i landet, og 18 km mod syd ligger 'hovedstaden' Nykøbing Mors. Nykøbing byder på gode shoppingmuligheder med mange butikker, spisesteder, seværdigheder og en hyggelig havnestemning. Ferieøen Mors har en smuk og meget afvekslende natur. Øen er præget af mange små landsbysamfund med en hyggelig atmosfære, spændende molergrav, høje klinter, bløde bakker og indbyder til en ferie i sommerhus med fred og ro. Fra et lejet privat sommerhus i Ejerslev har I gode muligheder for at besøge seværdighederne og aktiviteterne på ferieøen Mors. Den pittoreske Hanklit mod nordvest, hedelandskabet mod nord, Buksør Odde mod syd, Morsø Golfklub nord for Nykøbing, Jesperhus Golfbane syd for Nykøbing samt Jesperhus Blomsterpark, det mystiske Højriis Slot på Sydmors, Godset Nylund, Erslev Kalkovn og den smukke Ejerslev Havn ligger alle sammen indenfor ½ times kørsel fra området med private sommerhuse i Ejerslev.

Naturen omkring Ejerslev på Mors

Ejerslev er omgivet af Molergraven i nord og Limfjorden med Ejerslev Røn i øst. Syd for Ejerslev ligger Buksør Odde ved Dråby Vig og i vestlig retning befinder sig stejlkysten ved Hanklit. 'Skarregaard' er en af de ældste slægtsgårde på Mors, og fungerer i dag som et landbrugsmuseum. Her bliver I ført flere generationer tilbage i tiden. Det omkringliggende landskab med frodige skove, grønne marker, søer samt forhistoriske minder er også en oplevelse. Til Skarregaard er der kun 4 km. Tag turen rundt om Mors med skibet Catrine K fra Nykøbing og oplev nogle enestående naturscenerier. Landskabet skifter hele tiden. Fra de rå klinter mod vest til de bløde bakker og lave strandenge mod øst. Også med cyklen kan I opleve den enestående og afvekslende natur på ferieøen Mors. Øen Mors har alt fra de bakkede landskaber i nord og de smukke skove midt på øen, og til de blide engarealer med fuglereservater og flotte sandstrande i syd. Legind Sø blev i 1991 efter 65 år genskabt som en ca. 27 ha stor ferskvandssø. Søen er således blevet til et vigtigt levested for mange vilde planter. Legind-Højriis er et eventyrligt smukt naturområde, hvor naturen skifter hele tiden. Af hensyn til selve naturen og de mange besøgende er de ca. 900 ha blevet fredet. Agerø ved Mors sydvestkyst er et paradis for fugleinteresserede.

Lej privat sommerhus på Limfjordsøen Mors

I vil opleve, at et sommerhus i Ejerslev ligger i et 200 meter bredt område ca. 300 meter syd for den malerisk smukke Ejerslev Havn. Her befinder hvert sommerhus sig på flotte grønne sommerhusgrunde med en del buske og træer, og er omgivet af levende hegn. Det tager kun få minutter at gå turen ned til den smukke og børnevenlige sandstrand med groft sand. Her i Limfjordslandet kan I leje såvel et billigt sommerhus som et større sommerhus til en Miniferie eller et ugevis ophold. Alle sommerhuse i området er indrettet personligt og er typisk opført i træ. Efter at mange sommerhuse er blevet moderniseret, fremstår disse mere indbydende og i flere sommerhuse er der også gjort noget for energiforbruget. En del sommerhuse har internet, fladskærms-tv, Playstation, brændeovn og legeredskaber for børn. Et sommerhus ved Limfjorden er meget individuelt, og de findes i flere kategorier og prisklasser. Gennem sommerhusudlejning.com finder I lige det rigtige sommerhus til jeres behov og pengepung, og vi rådgiver jer gerne. Hvis I vælger en 2-ugers Sparferie udenfor højsæsonen, får I et stort udvalg af billige sommerhuse. Også hundeejere vælger at leje et passende sommerhus med indhegnet have gennem sommerhusudlejning.com. Limfjordslandet er et populært område for lystfiskere og gennem sommerhusdudlejning.com kan I leje et sommerhus som er indrettet med renseplads udenfor og en kummefryser indenfor.

Aktiviteter og attraktioner omkring Ejerslev på Mors

Molermuseet i Hesselbjerg nær molerskrænten Hanklit kan I se de utrolige fund af 55 mio. år gamle fossiler (forstenede dyr og planter), som er udgravet fra moleren. Købstaden Nykøbing er 'hovedstaden' på Mors. Oplev de små, hyggelige gader i havnekvarteret med de gamle arbejderboliger. Nykøbing Havn ligger i forlængelse af den stemningsfyldte gågade, og her finder I en dejlig, lokal havneatmosfære og flere gode spisesteder. Til Nykøbing er der ca. 18 km fra Ejerslev. Dueholm Kloster i Nykøbing er byens ældste bevarede bygning, som blev grundlagt af johanitterordenen i 1371. I dag er der udstillinger i de 5 historiske bygninger. Mors er et inspirerende sted for kunstnere, og overalt på Mors finder I gallerier, udstillinger, værksteder, samlinger og museer. Et besøg hos Dansk Skaldyrscenter kan også anbefales, hvor I kan komme ud og sejle en tur i ribbåd fra Nykøbing Mors. Den er konstrueret, så den kan sejle rigtig stærkt på Limfjordens rolige vande. Baks Traktor- og Landbrugsmaskinmuseum i Erslev er en privat samling af urestaurerede traktorer fra 1920-54. Der er blandt andet også stationære motorer, markredskaber, håndredskaber og emaljeskilte. Besøg Flade Kunsthåndværk i Nykøbing, hvor der foruden smykker bliver solgt udvalgte produkter fra anerkendte, danske kunsthåndværkere, som for eksempel smykker, keramik og tekstil. Jesperhus Blomsterpark med junglezoo, legeland, 4D-biograf og vandland på Mors er et spændende eventyr for hele familien. Hvis I samler på kirkemotiver, så er øen Mors lige det rigtige sted, for der er mindst 31 kirker på øen. Skallerup Kirke er romansk, og har en prædikestol fra 1894. Sejerslev Kirke er romansk, med sengotisk tårn, som har et interessant alterbillede fra 1601. Ejerslev Kirke er også romansk med tårn fra 1936. Kirken rummer et flot, senromansk krucifiks fra omkring 1250. Hvidbjerg Kirke ligger frit og blev bygget i 1100-tallet af granitkvadre. Tårnet er fra ca. 1500. Ørding Kirke består af skib, kor og apsis fra 1100-tallet, og har et sengotisk tårn. Velkommen til oplevelser og sommerhusudlejning på Mors i Limfjorden.