Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Lyngs

Lyngs er beliggende i et naturskønt område på den vestligste del af Thyholm i Limfjorden.

Det lille, fredelige og hyggelige ferieområde ved Lyngs er omgivet af vand - mod syd Nissum Bredning og mod nord Skibsted Fjord. Med vandet som baggrund kan I næsten overalt i området opleve flotte udsigter.
På Thyholm er luften frisk og naturen er ren. Her kan I fiske, vandre, cykle eller blot slappe af i de rolige omgivelser. I Thyholms kirker og museer kan lære mere om det tidligere fisker- og bondesamfund på stedet.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Lyngs. Herfra er der 5 km til Hvidbjerg, som byder på flere spisesteder og gode indkøbsmuligheder, og 24 km til Struer, hvor I finder butikker, restauranter, seværdigheder og Limfjordens største lystbådehavn.

- Lyngs

En hollandsk vindmølle fra 1867 er i dag Lyngs´ vartegn. Møllen har en særpræget klokkestabel og er åben for offentligheden på hverdage.
Oldtidskirkegården på Ydby Hede er Danmarks største samling af kæmpehøje (7 km).
Ved 'Den hellige Kilde' ved byen Helligkilde kan I opleve en kilde, som året rundt vælder store mængder at koldt, klart vand op af jorden (9 km).
Den smukt beliggende herregård Hindsels kan betragtes udefra på den nordøstlige del af Thyholm (9 km).
En dæmning fører fra Thyholm til øen Jegindø, hvor stranden Jegind Tap, en lang, smal odde med gode bademuligheder og særpræget natur, er et besøg værd (9 km - til dæmningen)
Thyholm Egnsmuseum i Søndbjerg er et lille museum, som er indrettet i en gammel apotekergård. Her fortælles om egnens kultur og historie (13 km).
Limfjordscentret i Doverodde er en 150 år gammel, meget velbevaret købmandsgård. Få et autentisk indtryk af købmandsgårdens rolle i gamle dage. På 2. sal i bygningen er der skiftende udstillinger (13 km).