Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Karby, Mors

Den hyggelige landsby Karby ligger lige ud til Visby Bredning på vestkysten af Mors.

Karby er meget naturskønt beliggende, omgivet af åbne landskaber med græssende dyr og fjorden i baggrunden. Området byder på mange aktivitetsmuligheder, og I kan bade, surfe, sejle, fiske, spille golf, ride, vandre, cykle eller blot slappe af her.
Lige syd for Karby finder I et færgeleje, hvorfra I kan sejle over Limfjorden til Thy.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Karby, og 20 km mod øst ligger 'hovedstaden' Nykøbing Mors, som byder på mange butikker, spisesteder, seværdigheder og hyggelig havnestemning.

- Karby, Mors

Det eventyragtige Højriis Slot, syd for Nykøbing, er en af Danmarks ældste herregårde og i dag åben for offentligheden. Her finder I bl.a. en udstilling om Tornerose (19 km).
Købstaden Nykøbing er 'hovedstaden' på Mors. Oplev de små, hyggelige gader i havnekvarteret med de gamle arbejderboliger. Nykøbing Havn ligger i forlængelse af den stemningsfyldte gågade, og her finder I en dejlig, lokal havneatmosfære og flere gode spisesteder (20 km). Dueholm Kloster i Nykøbing er byens ældste bevarede bygning, som blev grundlagt af johanitterordenen i 1371. I dag udstilles der i de 5 historiske bygninger.
Mors er et inspirerende sted for kunstnere, og overalt på Mors finder I gallerier, udstillinger, samlinger, museer og arbejdende værksteder.