Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Louns

Louns ligger på den fredede og meget naturskønne Louns-halvø i Limfjorden

Louns ligger på den fredede og maleriske Louns-halvø mellem Louns Bredning og Risgårde Bredning i den sydlige del af Limfjorden. Det er en idyllisk lille landsby, som er omgivet af skov, bakker, en sø, fugleområder og sandstrande som for eksempel i Hvalpsund, hvor der også er en badebro. Louns er en ideel feriedestination for jer, der ønsker at slappe af i sommerhus eller være aktiv i naturen. Der er gode muligheder for at leje et billigt sommerhus, observere fugle, surfe, spille golf, fiske eller vandre og cykle i den varierede natur. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres ophold i sommerhus i byen Hvalpsund, som ligger 3 km fra Louns, og som desuden byder på en hyggelig lystbådehavn, et færgeleje, hvorfra færgen sejler til Sundsøre på Salling, samt en historisk kro med udsigt over Limfjorden. Nærmeste større by er handelsbyen Farsø, som ligger 13 km mod øst. Louns har en god beliggenhed i forhold til aktiviteter og seværdigheder. Sundsøre Pakhus i nordvest, Vesthimmerlands Museum i Års, Galleri Himmerland i Gatten, Askel Krog Keramik i Strandby mod nord, Stenanlægget i Myrhøj, Vitskøl Kloster ved Trend i nord og Danmarks Cykelmuseum i Ålestrup ligger alle indenfor ½ times kørsel fra jeres lejede sommerhus i Sillerslev.

Naturskønne Louns ved Limfjorden

Louns er omgivet af Lovns Bredning i sydlig retning og halvøen Salling i vest. Nogle km mod nord ligger Trend Skov og i østlig retning ligger Vester Bølle Plantage. Bjørnsholm Plantage ligger ved Trend mod nord kun få hundrede meter fra Vitskøl Kloster som bl.a. har en spændende urtehave. Klinterne ved øen Fur og på den nordlige del af øen Mors samt mange andre steder i Limfjorden gemmer på 55 millioner år gamle forsteninger af dyr, planter og fugle. Det er et spændende område for gåture, hvor I kan finde forsteninger undervejs. Danmarks mest populære golfplads Himmerlands Golf and Spa Resort i Gatten, som har en fantastisk smuk beliggenhed ved Sjørup Sø, ligger få km øst for jeres private sommerhus ved Louns. Frilandsmuseet Hjerl Hede ligger ved Vinderup syd for Limfjorden. Det er et levende museum som ligger tæt ved Flynder Sø. Jesperhus har både forlystelsespark, blomsterpark og vandland. I Blomsterparken er der over 1 million blomster som I kan beundre når alt står i blomst. Her i den sydlige del af Limfjorden kan I sejle i havkajak, windsurfe, kitesurfe, spille golf, gå på fisketur langs Limfjordens breder, gå lange ture i Trend Skov eller udforsk området på cykel. Der er flere ruter som fører jer gennem forkellige områder af Limfjordslandet.

Lej et privat sommerhus på halvøen Louns

De private sommerhuse på Louns halvøen befinder sig i et 700 meter bredt område kun et par hundrede meter fra den smalle sandstrand som er med grus. Der er dog en god sandstrand med palmer og bænke venstre for fiskerihavnen i Hvalpsund, kun 2 km fra området med sommerhuse. Et sommerhus i Louns ligger typisk på små og hyggelige sommerhusgrunde med buske og træer, som giver læ mod vinden. Sommerhusgrundene er delvis åbne og delvis omgivet af levende hegn. Når I er på ferie i privat sommerhus har I den fordel, selv at kunne tilrettelægge jeres ferie ligesom det passer jer, og så er det endda nemt at finde et billigt sommerhus her ved Limfjorden. Når I vælger sommerhusudlejning i Louns, har I mulighed for en ferie på et par dage eller leje et sommerhus på ugebasis gennem sommerhusudlejning.com. Nyd jeres gåture rundt om Louns Sø og opholdet på stranden. Selvom der er mange billige sommerhuse i området, er mange private sommerhuse blevet moderniseret. Så selv i et billigt sommerhus er der plads til hele familien, og alle vores sommerhuse har det helt rette udstyr. Der er også private sommerhuse med brændeovn og spilleredskaber for børn, som gyngestativ og sandkasse. Jeres feriebolig i Louns danner en god base for en afslappende ferie midt i naturen og for udflugter til de mange seværdigheder i Limfjordslandet. Prøv en 2-ugers Sparferie her ved Limfjorden udenfor højsæsonen. Så kan I nemlig få en god rabat hos sommerhusudlejning.com. Det giver råd til lidt ekstra på jeres udflugter. Hos sommerhusudlejning.com kan I hele året leje billige sommerhuse, og mange vælger et Last Minute sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Louns

Herregården Hessel er Danmarks eneste bevarede stråtækte herregård, og er beliggende her på halvøen. Herregården fungerer i dag som et landbrugsmuseum, hvor I bl.a. kan opleve hvordan herskab og tjenestefolk levede i gamle dage. Stenanlægget i Myrhøj, ca. 15 km mod nord, opstod i bronzealderen og består af en stenrække på 154 m. Det smukt beliggende Stenaldercenter i Ertebølle skildrer naturen i og omkring Ertebølle for over 6000 år siden samt menneskers liv på denne tid. Bl.a. udstilles der stenalderfund fra en køkkenmødding. En rekonstrueret boplads viser jer hvordan man boede dengang. Området omkring Louns-halvøen har altid inspireret og tiltrukket mange kunstnere og kunsthåndværkere. Oplev kunstnerne i deres værksteder og atelier. Tag på udflugt til Spøttrup Borgmuseum, Frilandsmuseet Hjerl Hede, den smukke Flynder Sø, handelsbyen Struer, Stubber Kloster og Staarup Hovedgaard. Men også Morslands Historiske Museum, som består af Dueholm Kloster i Nykøbing Mors, Molermuseet og Skarregaard på Nordmors samt Dansk Støberi Museum i Nykøbing Mors, er et besøg værd. Med Limfjordsbussen kan I opleve Sallingsund samt øen Fur fra vandsiden. Limfjordsbussen sejler mellem Nykøbing Mors, Glyngøre, Fur og Sallingsund Færgekro. Hvis I gerne vil hygge jer om aften sammen med venner eller familie så kan I besøge Skive Bowlingcenter eller nyde racerbanen på Skive Gokart Center. Træmuseet i Oddense, Fur Museum som befinder sig på øen Fur mod nord, Galleri Salling i Over Hjerk, Cafe Knud Strand og Sallingsund og Omegns Museum i Glyngøre er også spændende udflugtsmål. Golfere har ikke så langt til den nærmeste golfbane fordi Hvalpsund Golfbane ligger på den anden side af Louns Sø, kun 20 minutters gang fra området med ferieboliger. Eventyrslottet Højriis Slot ved Nykøbing Mors har blandt andet en udstilling om Torneroses drømme. Bo billigt i et privat sommerhus på halvøen Louns ved Limfjorden, og få de store oplevelser.