Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hvalpsund

Hvalpsund er en hyggelig lille by ved Limfjorden som er omgivet af skov og strand

Ferieområdet Hvalpsund er omgivet af vand til 3 sider. I nord ligger Risgårde Bredning og i syd og sydøst Louns Bredning. Mod vest ligger Halvøen Salling. Et privat sommerhus i Hvalpsund er det perfekte udgangspunkt for en aktiv ferie, hvad enten I er til surfing, golf, lystfiskeri eller vandre- og cykelture i den meget varierende natur i Limfjordslandet. I byen er der indkøbsmuligheder til jeres sommerhus, en dejlig lystbådehavn, et færgeleje hvorfra færgen sejler til Sundsøre på Salling, samt den historiske Hvalpsund Færgekro med udsigt over Limfjorden. Det tager fra jeres private sommerhus i Hvalpsund kun få minutter at køre til handelsbyen Farsø, hvor I også har gode indkøbsmuligheder. Ved Spar købmanden i Ullits er der en Internetcafé. Ved Strandven syd for Hvalpsund Havn og ved Louns er der gode strande til børnefamilier med rolige vandforhold.

Naturen omkring Hvalpsund

Det smukke naturområde ved Louns Sø står under naturbeskyttelse. Limfjorden ved Hvalpsund har altid inspireret og tiltrukket mange kunstnere og kunsthåndværkere, som er flyttet til området. Oplev disse kunstnere i deres værksteder og gallerier. Stenanlægget i Myrhøj opstod i bronzealderen og består af en stenrække på 154 m. Det smukt beliggende Stenaldercenter i Ertebølle, som ligger 17 km fra jeres sommerhus i Hvalpsund, skildrer naturen i og omkring Ertebølle for 6-7000 år siden og menneskers liv i dette område. Der udstilles en del stenalderfund fra en køkkenmødding. En rekonstrureret boplads viser hvordan datidens hytter så ud. Farsø er en flot og stille stationsby med Farsø Sø i centrum. Vilsted Sø nord for Trend er også et flot naturområde. Kongenshus Mindepark ved Viborg er et af Danmarks smukkeste og mest særprægede naturområder. Det er også en oplevelse når lyngen ikke blomstrer. Der er adgang til mindeparken hele året rundt.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Den største del sommerhuse ligger nord for Hvalpsund, men der er også private sommerhuse ved det smukke område omkring Louns Sø. I kan leje billige private sommerhuse her i Hvalpsund gennem sommerhusudlejning.com. En ferie i sommerhus ved Hvalpsund er en afslappende ferie i den smukke natur på Louns Halvøen. Men I kan også bruge sommerhuset i Hvalpsund som udgangspunkt til udflugter i Limfjordslandet. Det fleste sommerhuse som I kan leje til gode lave priser er udstyret med det der er nødvendigt til en god ferie i sommerlandet. Som regel behøver I kun at tage sengelinned, toiletpapir, håndklæder, opvaskemiddel og viskestykker med i sommerhuset. Vil I finde et billigt sommerhuse og kan tage afsted med kort varsel, skal I prøve vores Last Minute service.

Aktiviteter og attraktioner

Besøg Herregården Hessel, den eneste bevarede stråtækte herregård i Danmark som ligger på den fredede Lounshalvø lige udenfor Hvalpsund. Her kan I opleve, hvordan herskab og tjenestefolk levede i gamle dage. Besøg med færgen fra Rønbjerg den lille ø Livø nord for Trend, hvor I kan se sælerne hygge sig i solen på den lange sandbanke. I kan også boltre jer sammen med jeres børn i forlystelsesparken Jesperhus, som ligger ved Nykøbing Mors. Jesperhus har både forlystelsespark, blomsterpark og vandland. I Blomsterparken er der over 1 million blomster og et stort legeland for børnene. Den 3000 m2 store indendørs afdeling i Jesperhus har en 4D-biograf, en Tarzansti og en Zoo med fritgående dyr og fodringer som I kan være med til. Jesperhus Vandland har 3 forskellige rutsjebaner og et tropisk badeland, hvor der altid er 27 graders varmt vand. Vitskøl Koster ligger nord for Trend ved Bjørnsholm Plantage. Danmarks mest populære golfplads Himmerlands Golf and Spa Resort har en fantastisk smuk beliggenhed ved Sjørup Sø som ligger 30 minutters kørsel nordvest for jeres sommerhus i Hvalpsund. I Danmark er der mange oldtidsgrave. Kardyb Langdysse ved Stoholm er fra bondestenalderen, og den er 185 m lang. Den er dermed Danmarks længste stendysse. Langdysser er store gravanlæg fra den tidlige del af bondestenalderen. Når I bor i privat sommerhus ved Hvalpsund, skal I også tage med jeres børn med til Frilandsmuseet Hjerl Hede, som ligger i Vinderup syd for Limfjorden. Det er et levende frilandsmuseum, hvor i kan gå på tidsrejse og opleve hvordan Danskerne levede på landet for 150 år siden. Kongenshus Mindepark ved Viborg er et af Danmarks smukkeste og mest særprægede naturområder. Der er adgang til mindeparken hele året rundt. Velkommen til Hvalpsund.