Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Fur

Lej privat sommerhus på Limfjordens smukkeste ø Fur

Fur er Limfjordens smukkeste ø med molerklinter i nord og strandenge i syd. Den rolige og hyggelige ø Fur er beliggende ca. 5 min. sejlads fra byen Branden på Sallings nordside i Limfjorden. Fur som ligger ca. 30 km nord for Skive og 20 km øst for Nykøbing Mors, er den 2. største ø i Limfjorden med molerklinter i nord og flotte strandområder med strandenge mod syd. Øen er rig på forskelligartede og enestående landskaber. Bl.a. er øen et af de få steder i verden med molerforekomster. Fur er et ideelt feriested for naturelskere, hvor der er rig mulighed for at leje sommerhus. Furs Lystbådehavn ligger på sydsiden af øen, lige ved færgelejet. Øen har udover en pragtfuld natur også flere spisesteder og gode indkøbsmuligheder. Bla. i Brugsen på den sydlige del af øen, hvor I kan købe ind til jeres ophold i sommerhus. I handelsbyen Nykøbing på øen Mors har I gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Områder med private sommerhuse ligger på den nordlige, østlige og sydlige del af øen. Ved Færker Vig i øst og Fur Sund i syd kan I nyde opholdet på de smukke sandstrande, hvor badning i Limfjordens rolige vande, boldspil og solbadning er foretrukne aktiviteter for hele familien.

Naturen på øen Fur i Limfjorden

Ferieøen Fur har masser af natur at byde på. På den nordlige del af øen er der stejle klinter. Derfra kan I nyde den flotte udsigt over Limfjorden med øen Livø. Lidt længere mod vest består klinterne af rødsten. I den centrale del af Fur ligger det smukke skovområde Helgasminde og længere mod øst og nord for Færker Vig ligger Færker Hede. Den sydlige halvdel af ferieøen Fur bliver benyttet som landbrugsjord. Gammel Havn ved Furs vestkyst er et smukt og grønt lille område. På østsiden af øen er der en lille fjord, ellers er der flotte sandstrande hele vejen omkring det sydlige Fur. Når I bor i sommerhus på ferieøen Fur er der således en del flot natur, I kan udforske, men der er i det hele taget utrolig mange naturoplevelser i hele Limfjordslandet. Danmarks mest populære golfplads Himmerlands Golf and Spa Resort som har en fantastisk smuk beliggenhed ved Sjørup Sø, ligger ca. 35 minutters kørsel nordvest for jeres sommerhus på Fur. Frilandsmuseet Hjerl Hede ligger syd for Limfjorden, ikke langt fra Fur. Det er et naturskønt og levende museum hvor i kan opleve hvordan livet var i Danmark for mere end 100 år siden.

Mere om vores sommerhuse på Fur

På Fur ligger vores sommerhuse i et ca. 400 bredt område bag ved strandengen ud til Færker Vig i øst og i en 200 meter bred stribe bag kysten på den sydlige del af øen tæt ved færgehavnen. Et privat sommerhus ved Færker Vig ligger på grunde der er placeret i et skovområde. Med de mange træer er der godt med læ mod vind og sol. Et sommerhus længere mod syd ligger på store grønne grunde, som er delvis omgivet af levende hegn. Her på Fur kan I nyde en ferie i privat sommerhus tæt ved de flotte badestrande til en billig lejepris hos sommerhusudlejning.com. Mange hundeejere tager deres hund med på ferie i sommerhus på Fur og booker hos sommerhusudlejning.com et hus som er egnet til et ophold med hund. Det koster ikke ekstra, at booke et sommerhus hvor husdyr er tilladt. I de senere år blev mange private sommerhuse i Limfjordsområdet renoveret og moderniseret, således at et sommerhuse fremstår moderne og ofte energivenligt. I et typisk dansk sommerhus, forefindes i dag ofte moderne udstyr som fladskærms-tv, internet og DVD-afspiller. Prøv en 2-ugers Sparferie på Fur udenfor hovedsæsonen og opnå gode rabatter hos sommerhusudlejning.com. Hvis I allerede har pakket, kan vi anbefale, at I ser på vores Last Minute tilbud, hvor I har mulighed for at finde et luksus sommerhus med spa og sauna. Når I er på ferie i sommerhus har I den fordel, selv at kunne tilrettelægge jeres ferie, og så har I Furs skønne natur lige foran døren. Derfor vælger mange sommerhusudlejning på Fur.

Oplevelser på Fur

På det spændende naturhistoriske Fur Museum kan I se samlinger af øens arkæologiske fund samt forsteninger af bl.a. kæmpeskildpadder. Gammel Havn, som ligger på vestsiden af øen, er et tidligere fiskerleje, der i dag fungerer som informationscenter og museum. De mange gravhøje og bopladser vidner om aktiviteterne i oldtiden. Gravhøjene Stendalhøje, Manhøje og Smedjehøjene er alle placeret på øens højeste punkter, hvorfra der er pragtfuld udsigt ud over Limfjorden og området. I Limfjordslandet har mange kunstnere og kunsthåndværkere bosat sig gennem mange år og blev inspireret af den fredelige og smukke natur. Tag fra jeres sommerhus på en udflugt og se på kunst eller brugskunst i området. Besøg for eksempel Galleri Glas & Uld i Erslev nordvest for Nykøbing, som har en udstilling og salg af glas- og brugskunst fra eget værksted. Der sælges også garn af egne leicesterfår. Hos Dansk Mohair som også ligger i Erslev kan i købe ægte dansk mohairgarn af høj kvalitet. Det er spundet på et dansk uldspinderi. Se de spændende strikkeopskrifter som er unikke. På Morsø Fiskepark ved Nykøbing som er åben fra kl. 6 til kl. 22, kan I sikkert få en flot fisk med hjem til aftensmaden.